Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 767
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Някъде в главата ми е останало, че ще влязат четирима нови, обаче къде съм го чела, идея си нямам. Но звучи логично, Калин изобщо не каза случайно, че му се иска да заминат за Англия.
Аз много се надявам да влязат нови персонажи.
Понеже свърших с революцията, подхванах стъклен дом и искам да кажа, че там Луиза е малка, но много красива. А за Врачански се повече се приближавам до мнението на Мириел Simple Smile

# 601
Къде гледаш Стъклен дом?

# 602
Без Димо и Дария няма да е същото. Жалко, че ще ги няма, любимци са ми. Както махнаха четири от най-интересните персонажи сега трябва да се постараят доста, за да си запазят рейтинга и интереса на зрителите. Аз не знам какво да очаквам вече, малко съм разочарована. Neutral Face

# 603
  • София
" Стъклен дом" ми е любимият български сериал.
Евгения става страшно излишна в момента, защо не я махнат нея...

# 604
Къде гледаш Стъклен дом?
Бтвплюс, нещо си. Като напишеш стъклен дом сезон 1, епизод 1 и ще ти излезе Simple Smile
За Наталия няма да страдам, но за Калин ще роня крокодилски сълзи. То не остана хирург в тая болница, бе хора. Ако ги махнат де, засега са непотвърдени слухове.

# 605
Ако това е 100% вярно, с четирима нови герои или ще се справят добре с изграждането на персонажите и историите, или ще се провалят с гръм и трясък....много се надявам се да е първото.Изненадана съм обаче за Димо и Дария, ако си тръгнат, те са все пак от началото. Болницата остана без половината си персонал  Joy
sea.sea, Евгения ще ни мъчи до последната минута  Joy

# 606
" Стъклен дом" ми е любимият български сериал.
Евгения става страшно излишна в момента, защо не я махнат нея...

На мен Евгения не ми пречи, макар, че наистина става малко излишна. За Луиза ми е все едно, и без това не ми беше толкова интересна Вяра. Вергов е ясен отдавна, но без Димо и Дария вече не знам. Няма да е същото.

# 607
"Mахат" тези, които сами са пожелали да излязат, вероятно.
Имаше едно мнение във фейсбук, че сценария се пише така, че някои хора да си получат хонорарите и май има нещо вярно в него.

# 608
Без Калин и Наталия вече ще е друг сериал . Евгения и София също стават излишни .
Аз лесно прежалих Вергов , но Без Кали и Наталия ... Thinking

# 609
Аз не мисля, че създателите на филма се отказват от актьорите, по-скоро е обратното, на тях им омръзва в един момент и напускат.
Знам само, че ако тази информация е вярна, първо, трябваше просто да не правят пети сезон и щяха да завършат подобаващо докато са на върха и можеха да приключат добре историите.
И второ, трябва да целуват ръцете на Диана, че влезе така ударно в четвърти сезон и сега може да запълни част от отварящата се празнина. Щото ако и тя липсваше, съвсем щяхме да останем да разчитаме на едни Мазови и едни Захариеви....ааа,и Магда Grinning

# 610
Без Калин и Наталия вече ще е друг сериал . Евгения и София също стават излишни .
Аз лесно прежалих Вергов , но Без Кали и Наталия ... Thinking

За София все могат да измислят нещо. Ще ни покажат да речем връзката й с Врабчев, ще я развият някак. И аз не съм никак доволна за Калин и Наталия, особено за него пък. Много ми е любим персонажа. Както и Буковска я няма...Какъв сериал ще гледаме не знам. Да не вземат сега Биляна да върнат, и без това сякаш леко се загатна, че има такъв шанс тя да се върне. Thinking

# 611
Аз не мисля, че създателите на филма се отказват от актьорите, по-скоро е обратното, на тях им омръзва в един момент и напускат.
Знам само, че ако тази информация е вярна, първо, трябваше просто да не правят пети сезон и щяха да завършат подобаващо докато са на върха и можеха да приключат добре историите.
И второ, трябва да целуват ръцете на Диана, че влезе така ударно в четвърти сезон и сега може да запълни част от отварящата се празнина. Щото ако и тя липсваше, съвсем щяхме да останем да разчитаме на едни Мазови и едни Захариеви....ааа,и Магда Grinning
И аз това се чудя, ако и четиримата няма да ги има, то те отварят голяма дупка, а бих казала, че героите им са харесвани достатъчно много от публиката, та да си позволят да се лишат от тях, защо ще правят нов сезон.....тези, които остават почти всички много ги харесвам също, но работата на сценаристите се усложнява доста ако трябва да ги заместят и то по начин, по който да не ни липсват.

# 612
Петима излизат с Йоана Буковска. За Биляна и аз си го помислих и ми се скършва настроението, ако тя ще е заместител на толкова силни персонажи, които напускат Mr. Green Все един обичан и известен нов актьор обаче би трябвало да са договорили, иначе не виждам как ще задържат рейтинга.

# 613
Остава да се надяваме да намерят четирима “Верговци” и “Диани”, за да развълнуват аудиторията....макар че съм скептична засега

# 614
Не ги махат, сами си тръгват. При това настойчиво.  Единствено Луиза са махнали и то по много тъп начин.

Общи условия

Активация на акаунт