Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 765
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Петима излизат с Йоана Буковска. За Биляна и аз си го помислих и ми се скършва настроението, ако тя ще е заместител на толкова силни персонажи, които напускат Mr. Green Все един обичан и известен нов актьор обаче би трябвало да са договорили, иначе не виждам как ще задържат рейтинга.
Може би имат някакъв силен коз, щом толкова рискуват. Излизат толкова силни и харесвани персонажи, половината от които играят от самото начало, че ми се струва доста смело да снимат нов сезон без тях.

# 616
Не ги махат, сами си тръгват. При това настойчиво.  Единствено Луиза са махнали и то по много тъп начин.

Има ли някакъв шанс Вергов да се върне на по-късен етап?

# 617
Въпрос на пари.

# 618
А, ето това и аз повтарям от самото начало. Ако им е много важно да върнат Вергов обратно, винаги могат да му предложат достатъчно пари, за да го мотивират. Няма какво да се заблуждаваме, това е работа и е нормално високото заплащане да доведе до промяна в решението.

Доколкото знам, когато Биляна и Алекс са си тръгнали, също е имало брожения и страдания. Те обаче им намериха заместници по великолепен начин, така че нека да не бъдем песимисти, може да са измислили нещо готино с някои готини хора.

# 619
Жалко най-вече за Калин. Когато махнат и Евгения сериала трябва да приключи понеже като забравиха за Янко вече няма да остане нито един с откраднат живот по посока на оригиналната идея.

# 620
Парите определено са фактор и силен стимул да останеш.
Fairy, не знам за тези, които са страдали за Александър и Биляна, ама аз нито като герои, нито като актьори ги харесвах тук. Той приятно ме изненада като го гледах във Възвишение, бях се подготвила да го оплюя Joy

# 621
Някъде из социалните мрежи четох, че много са жалили за тях, не съм много наясно.
Именно затова ще рева за Калин - защото той е готин и като актьор, и като герой. Мен ми е кеф да го гледам дори само как оперира.

# 622
Да напуснеш кораба преди още да е потънал също е разумно решение. Дано все пак се окаже, че е било заради заплащането. Тогава има шанс да намерят други по-малко известни актьори готови да се раздават и за по-малко, но да получат по-голяма известност. Не ми се гледа иначе последен несполучлив опит да се експлоатира успеха.

# 623
Някъде из социалните мрежи четох, че много са жалили за тях, не съм много наясно.
Именно затова ще рева за Калин - защото той е готин и като актьор, и като герой. Мен ми е кеф да го гледам дори само как оперира.
Някъде са жалили  , но не и в тази компания  Mr. Green
Даже като махнаха тази мрънкаща и неподходяща дори чисто физически  двойка , подобриха  сериала , но за Калин и Наталия ... Naughty
И кой ни остава - Захариеви , Мазови , Дианка с някого /???/ - ще трябва доста да им раздвижат образите , за да запълнят  времето .
Другите не ги виждам като много главни действащи лица . Какво интересно ще  измислят за Владов ,Пенев , Врабчев и  т.н.

# 624
За Биляна и Алекс моите спомени са, че повечето зрители не ги харесваха. Имаше мнения, например, че Ралица или Дария биха били много по-добър избор за ролята на Биляна, както и ако може по-бързо да ги изпратят и двамата в чужбина, след като на няколко пъти това беше загатнато чрез негови реплики в сценария. Hе са ми липсвали изобщо, но е вярно се чудех как ще продължи сериала без един от основните персонажи. Cлед края на трети сезон пък съвсем не можех да си представя какво биха измислили, след като бяха приключили изцяло с основната сюжетна линия. Hо ето, че противно на очакванията ми, четвъртия ми стана най-любим (без финала Laughing)
Cега обаче, много колоритни артисти излизат наведнъж и трябва да е много силен сценария, за да задържат вниманието на зрителите.

# 625
И кой ни остава - Захариеви , Мазови , Дианка с някого /???/ - ще трябва доста да им раздвижат образите , за да запълнят  времето .
Другите не ги виждам като много главни действащи лица . Какво интересно ще  измислят за Владов ,Пенев , Врабчев и  т.н.
Магда и Васко Mr. Green Това ми е другото опасение, освен евентуалното завръщане на Биляна, а тази драма изобщо не ми беше интересна.

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 01:18 от Zlati***

# 626
Попаднах на странна статия , според която почти всички досегашни , ще останат "да ни вълнуват" .
http://tvnovellas.blogspot.bg/2018/01/blog-post_7.html
Поне на мен така ми прозвуча .

# 627
Горното е изкопирано дословно от официалната информация, която пък е толкова обща, че не казваше абсолютно нищо ново. Последното с изброените всички артисти "продължават да вълнуват зрителите" само е малко подвеждащо, но със сигурност се отнася за спомените от сезон 4.
Поне вече виждаме основание сценария малко да е кривнал от първоначалните идеи щом толкова важни актьори са пожелали да напуснат. Нека се надяваме, че вече са направили добър кастинг и с подходящ сценарий да компенсират частично това което губим. Димо ще ми липсва.

# 628
Някъде са жалили  , но не и в тази компания  Mr. Green
Даже като махнаха тази мрънкаща и неподходяща дори чисто физически  двойка , подобриха  сериала , но за Калин и Наталия ... Naughty
Аз лично паля свещи и правя магии Биляна и Алекс да не се връщат, защото са ми крайно несимпатични. Всъщност жалките ми опити да гледам някой от предишните сезони приключиха, именно защото загледах сериала в разгара на драмата на Биляна с бебето й и ме отказа набързо. Тя също като Наталия ми се струваше, че има афинитет към неадекватно държане.

Иначе оставащите - Мазови са ясни,ще преследват украинката и ще страдат. Горе-долу можем да си представим как ще се развият нещата.
Захариеви минаха през всички възможни неща и малко не мога да измисля каква поредна футболна драма ще има при тях, която да ни заинтригува.
Ако решат да ни отегчават с Магда и Васко, ще загубят зрители със сигурност.
Единствено при Зорница има интрига, защото нея могат да я развият в много и неочаквани посоки. От тая гледна точка влизането на нови герои не е чак толкова тъжно - ще има нови истории за разказване, които могат да ни привлекат вниманието.

# 629
  • Разпиляна във въображението
Ех, жалко. За Димо, за Дария... Имах някакво подозрение за Дария заради една снимка с коментар във фейса, но и за двамата нямаше никаква такава информация и затова обобщението й за двете години реших да го тълкувам като за край на сезона.

Надявам се сред новите да си намеря слабост.

Общи условия

Активация на акаунт