Води ли защитата на жените от насилие, до признаване на гей браковете?

• 457 300
  • 8 002
  •   1
Отговори
# 7 770
Бих се радвала, ако някой критик задава въпроси в темата, но тук се пускат само емотикони, обиди и обвинения за грантаджийство.
Vapor  Hug

ok az ти задавам въпрос. Защо теориите, че човек сам си определя пола -- дали е мъж или е жена (нещо, което не е доказано) трябва да се учи в училище от невръстни деца? Защо измежду всички заболявания и странности, трябва да се учи толерантност именно към всякакви сексуални/полови малцинства?

Отговорът е много прост - никой не твърди, че нещо подобно трябва да се учи в училище. Нито в темата, нито в ИК.

Ти къде го прочете?
напротив именно в ик.

# 7 771
Бих се радвала, ако някой критик задава въпроси в темата, но тук се пускат само емотикони, обиди и обвинения за грантаджийство.
Vapor  Hug

ok az ти задавам въпрос. Защо теориите, че човек сам си определя пола -- дали е мъж или е жена (нещо, което не е доказано) трябва да се учи в училище от невръстни деца? Защо измежду всички заболявания и странности, трябва да се учи толерантност именно към всякакви сексуални/полови малцинства?

Отговорът е много прост - никой не твърди, че нещо подобно трябва да се учи в училище. Нито в темата, нито в ИК.

Ти къде го прочете?
напротив именно в ик.

Може ли цитат?

# 7 772
Да бе - че си креслива и агресивна го знаем. Само не ни пробутвай фантазиите си как си конструктивна, възпитана и аргументирана. Щото е вярно, колкото и да се преструваш на Наполеон - и също толкова смешно.

Пак изпусна нервите, вагино-носител! (виж как по джендърски се изразявам, по шведски тертип tooth)  

------------------------------------------------------------
Това е сайтът на шведския здравен държавен портал. Както се вижда в менюто вместо жени/момичета пише вагина-носител, а вместо мъже/момчета пише пенис-носител.

https://www.document.no/2018/01/30/er-du-en-penisbaerer/

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 13:25 от Анонимен

# 7 773
PURE, не ме касае Швеция. Не аз живея там.

# 7 774
  • Чужбина
Да бе - че си креслива и агресивна го знаем. Само не ни пробутвай фантазиите си как си конструктивна, възпитана и аргументирана. Щото е вярно, колкото и да се преструваш на Наполеон - и също толкова смешно.

Пак изпусна нервите, вагино-носител (виж как по джендърски се изразявам, по шведски тертип tooth!  

------------------------------------------------------------
Това е сайтът на шведския здравен държавен портал. Както се вижда в менюто вместо жени/момичета пише вагина-носител, а вместо мъже/момчета пише пенис-носител.

https://www.document.no/2018/01/30/er-du-en-penisbaerer/

Невероятно е, колко много успявам да разбера от тоя език заради немския.
Смея да кажа, обаче, че все още не сме достигнали дъното. Дъното ще го стигнем, когато преподавателите по биология започнат да се страхуват от момента, който трябва да обяснят, че момчетата се раждат с тестиси, а момичетата - с яйчници.

# 7 775
Да,ама се опитаха първо в Швеция,после и у нас,но не са познали!Същото се отнася и за нашествениците,без такива!!!!!Идва ред и на мароканската конвенция.Да я отсвирим!
Шведистанците в документи,където обикновено пише ''г-н'' или ''г-жа'' пак ли пишат пенисоносител и вагиноносител?

# 7 776
Борислав Цеков и той е от "тъпите и простите", къде ще се мери с твоя интелект и познания, конкретно по темата ИК...Нищо, че е юрист – доктор по конституционно право. Къде си ти, къде е той... Whistling

Познанията нямат нищо общо в случая. Този човек е нагаждач от най-долно естество - наред с хора като Кошлуков и Бареков, с които често застава рамо до рамо в най-различни формати.

Той също се издържа от своята НПО напоследък, между другото - интересно защо това не го прави заподозрян в изпълняване на поръчки.

Да де, само твоите и на джендърите "познания" имат общо със случая

Разбирам защо толкова го мразиш тази доктор по конституционно право - ето два негови анализа на тема "Истанбулска конвенция". Разпердушинил е джендър-идеологията на пух и прах...

Либералният “глайхшалтунг” и Истанбулската конвенция
http://www.glasove.com/categories/vytreshni-glasove/news/liberal … lskata-konvenciya

Джендър-идеологията не иска равенство, а господство
http://glasove.com/categories/skandalyt/news/dzhendyr-ideologiya … stvo-a-gospodstvo
Извинете ме за невежеството, но в статиите се употребяват термините "нетрансджендър мъж" и "нетрансджендър жена". Може ли превод!
Кой какъв е?

# 7 777
  • Чужбина
Борислав Цеков и той е от "тъпите и простите", къде ще се мери с твоя интелект и познания, конкретно по темата ИК...Нищо, че е юрист – доктор по конституционно право. Къде си ти, къде е той... Whistling

Познанията нямат нищо общо в случая. Този човек е нагаждач от най-долно естество - наред с хора като Кошлуков и Бареков, с които често застава рамо до рамо в най-различни формати.

Той също се издържа от своята НПО напоследък, между другото - интересно защо това не го прави заподозрян в изпълняване на поръчки.

Да де, само твоите и на джендърите "познания" имат общо със случая

Разбирам защо толкова го мразиш тази доктор по конституционно право - ето два негови анализа на тема "Истанбулска конвенция". Разпердушинил е джендър-идеологията на пух и прах...

Либералният “глайхшалтунг” и Истанбулската конвенция
http://www.glasove.com/categories/vytreshni-glasove/news/liberal … lskata-konvenciya

Джендър-идеологията не иска равенство, а господство
http://glasove.com/categories/skandalyt/news/dzhendyr-ideologiya … stvo-a-gospodstvo
Извинете ме за невежеството, но в статиите се употребяват термините "нетрансджендър мъж" и "нетрансджендър жена". Може ли превод!
Кой какъв е?
Peve, смея се с глас! 💐

Отличен въпрос!

# 7 778
Е как така не ви касае Швеция?
Нали уж ние,българите ,бяхме едни захлупени,изостанали балканци,
които не желаят прогреса на европейските общества?
Или както казва Куку:ретрогради Stuck Out Tongue

Нали НПОтата най-нагло продължават да лъжат по медиите,
че само Бг,Русия и Азърбайджан не са приели Истанбулската др.сня?
Демек, ей заТва сте най-бедната страна,щото не искате да приемете еврогейската култура.

Каквото дойде от ЕС/Съвета на Евр. е много хай и трябва да се гласува на минутата щото така са казали "началниците", без да се задават въпроси.

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 23:54 от michelle_ma_bell

# 7 779
  • Чужбина
Голяма дилема с бурките на жените е Дания тия дни. Не е ли това чиста проба насилие срещу жените, които искат да се обличат в консенсус с религията си? Няма ли някое, финансирано по линия на ИК, НПО да им защити правата?
Или НПО-тата ще реагират само, ако сред тях има не-нетрансджендър жени?

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 00:12 от Eleonora_27

# 7 780
Кой какъв е?

Aвторът е дал пример, цитирам:

Да си мъж или жена вече е нещо невалидно, то е извън нормата. Затова се дефинира във въпросните указания като отклонение от валидното и нормата. А валидното и нормата е само трансджендърът. Не си просто мъж или жена, ти си не-трансджендър. Все едно да кажеш на кучето – ти си „не-коте“.

# 7 781
Общо взето това е нивото на "аргументите" на привържениците на Истанбулската конвенция:
---------

Опит за разговор на критик с привърженик на Истанбулската конвенция и джендър-идеологията:
- Критик на ИК: Нека оставим емоциите настрана и да говорим с факти и аргументи, като сериозни хора.
- Привърженик на ИК: Има един факт и всички аргументи са в негова подкрепа - Истанбулската конвенция е срещу насилието и само срещу насилието.
- Критик на ИК: Това отчасти е така. Това е официалната цел. Но заедно с това има и друго. Ти приемаш ли например, че социалният пол (джендър) e въпрос на личен избор, а не на биология и генетика?
- Привърженик на ИК: В ИК няма "трети пол". Ти си нещастен евроскептичен, антилиберален тъпанар.
- Критик: Не, успокой се, седни. Не говорим за трети пол. Питам те - приемаш ли, че социалният пол не е детерминиран от биологичния?
- Привърженик на ИК: Гадни хибридни гниди. Хомофоби гнусни.
- Критик на ИК: Дръж се нормално. Питам те нещо съвсем конкретно. Защото тази концепция за джендъра е заложена в ИК.
- Привърженик на ИК: ИК е само за насилието.
- Критик на ИК: Защото?
- Привърженик: Защото така.
- Критик на ИК: По-конкретно?
- Привърженик на ИК: Питекантроп.
- Критик на ИК: Все пак, как ще обясниш това, че ИК императивно задължава държавите, цитирам: "да изкореняват стереотипни роли на пола". Една от най-стереотипните роля е за жената-майка и мъжът, който се грижи за прехраната. Милиарди двойки живеят така, защото това е техен избор и ценностна система. Без насилие. Защо трябва да се изкоренява с държавни регулации?
- Привърженик на ИК: Гнус ме е от такива като тебе.
- Критик на ИК: Не ме интересува как се чувстваш, а искам да чуя аргументите ти за ИК.
- Привърженик на ИК: ИК е само и единствено срещу насилието. Който е против ИК е първобитно, патриархално животно.
- Критик на ИК: Остави обидите. Дай аргументи за твърдението си за ИК. Любопитен съм.
- Привърженик на ИК: Аз те залях с аргументи, ти продължаваш. Ето, това е антилибералната пропаганда. Не искате да слушате, не искате дебати. Това е фашизъм и национал-популизъм. Гадове недоубити.

Wink

Joy Joy Joy  newsm10

МОН няма да одобри бан-яджийската джендрофилия

Grinning Grinning  newsm10

# 7 782
  • Street of Dreams
Толкова вулгарно и грозно звучи това с "пенисоносител" и "вагиноносител", че няма накъде. Цялата работа е извратена, перверзна - особено като става дума за деца. Изобщо цялата дискусия кой с кого прави секс и чрез всичките сложни думи ЛГБ транс ⚧ и какво ли още не - няма как да не започне да си го представя човек. Всичко е вмирисано на някакъв извратен, перверзен секс. Вече ми се повдига даже като видя дъга.

# 7 783
Е как така не ви касае Швеция?
Нали уж ние,българите ,бяхме едни захлупени,изостанали балканци,
които не желаят прогреса на европейските общества?
Или както казва Куку:ретрогради Stuck Out Tongue

Нали НПОтата най-нагло продължават да лъжат по медиите,
че само Бг,Русия и Азърбайджан не са приели Истанбулската др.сня?
Демек, ей заТва сте най-бедната страна,щото не искате да приемете еврогейската култура.

Каквото дойде от ЕС/Съвета на Евр. е много хай и трябва да се гласува на минутата щото така са казали "началниците", без да се задават въпроси.

р
да и това е пълна лъжа. Русия и Америка, както и Азърбайджан не са подписали.  но за ратифицирането все още много ен са я ратифицирали, а много от ратифициралите я са го направили със забележки,. Това е много важно да се знае!

# 7 784

да и това е пълна лъжа.

Виждам още търсиш къде в ИК пише как децата щели да учат за сексуални техники. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт