Яли ли сте бой като деца

• 57 328
  • 792
  •   1
Отговори
# 30
  • София
А дали децата не се карат и бият помежду си? И този бой да се чува.

# 31
Всичко може да е, не сме им в къщата, не знаем.

# 32
Аз бях кротко дете. Повечето пъти съм наказвана до вратата с вдигнати ръце.
Но си спомням едни случай,когато късно вечерта се карах с мама,а тати в другата стая се опитва да заспи.
Дойде в стаята ми и ми удари един шамар по д******. Тогава ходех на училище и той ме взимаше след него. Извиними се по пътя помня,даже мястото на улицата когато ми каза извинявай за снощи. Сега,като му напомням той се изчервява и му става неудобно.

# 33
  • София
 Аз не знам как така авторката, откъде-накъде ще иде да се кара със съседите, задето децата ревяли... и какво - пита съседите "Вие биете ли ги" И те какво отговарят?! ЗНачи, ако децата, тичат, крещят, от 2-4 ч. и пр. - ОК. Но защото плачели - да иде да се кара със съседите, па да вика полиция.. .Едното ми дете така се дере понякога, без да сме го докоснали с пръст, без дори да сме му се карали, че... думи нямам. Па като беше по-малко през нощта какви дранета е имало.... добре, че съседите до нас и те има дете, макар че очаквах във всеки един моемнт да цъфффнат я сполиция, я социални Simple Smile))
Явно поколението деца, което расте, е доста по-ревливо и шумно....

# 34
  • Варна
.Едното ми дете така се дере понякога, без да сме го докоснали с пръст, без дори да сме му се карали, че... думи нямам. Па като беше по-малко през нощта какви дранета е имало.... добре, че съседите до нас и те има дете, макар че очаквах във всеки един моемнт да цъфффнат я сполиция, я социални Simple Smile))

Това все едно аз съм го писала...
+ до навършване на 2г. възраст ревеше много и през нощта, понеже се будеше поне по 3-4 пъти.

Някой ако ми беше казал колко ще ми е ревливо детето, нямаше да повярвам.

# 35
  • Куциндрел
В бебешката възраст - т.е. до 3 години е нормално децата да реват за щяло и нещяло, да се събуждат с писаци насън и т.н.
Моето поне до 2 години и половина ревеше като заклано всеки път като му миехме косата, чак ушите ми пукаха от силата на звука. Joy Joy Joy

# 36
От къде сте толкова сигурна ,че бият децата си ?може  децата да се сдърпали за нещо помежду си и за това да ревът ,може да са по буйни деца ,може родителите  да се се скарали за нещо и да си говорят на по висок глас не е задължително децата да са там .вие какво очаквате като живеете в блок не може да спрете децата да не са шумни
.Аман от хора ,който се месят в чуждата къща .По тази логика всяко  дете което  реве за нещо непременно е пребивано.Децата ревът по сто глупави причини поне докато са малки .

# 37
Такива заключения могат да се направят само от хора без деца или с едно единствено дете ,което с нищо не провокира родителите и няма братя и сестри с който да се дърпат и бият .Който толкова му пречи ревящо дете ,да се премести в къщи без близки съседи .

# 38
  • Куциндрел
Ани, теб си те знаем. Скоро да си пускала тема - оле, боже какво става с тез деца?

# 39
Ceca, това обяснява много. Шамарчетата са максимум до 3г. по дупето, в случай, че детето прави нещо, с което ще се утрепе и трябва да го спреш, защото още не разбира. След това е говоренето и наказанията. До първи клас е прекалено много. Мда, нищо чудно, нищо чудно...
Чудно, да. Joy Joy Joy
Чакай да ти кажа и още два случая след това, че да се зачудиш още повече.
Веднъж, бях на около 12-13 години напсувах баща ми на майка.... и веднага моята майка ми удари един цигански шамар през устата. Mr. Green Повече не съм си и помисляла да псувам някого у дома.
И веднъж, вече към 16 годишна, много закъснях и им изкарах акъла, та майка ми се опита да ме бие с един ботуш.
Ай ся сядай и се чуди.  smile3534
. На това дете да ходи по нощите и майка му да се спука от притеснение сигурно всяка майка ще пребегне до бой.

# 40
  • Куциндрел
Ceca, това обяснява много. Шамарчетата са максимум до 3г. по дупето, в случай, че детето прави нещо, с което ще се утрепе и трябва да го спреш, защото още не разбира. След това е говоренето и наказанията. До първи клас е прекалено много. Мда, нищо чудно, нищо чудно...
Чудно, да. Joy Joy Joy
Чакай да ти кажа и още два случая след това, че да се зачудиш още повече.
Веднъж, бях на около 12-13 години напсувах баща ми на майка.... и веднага моята майка ми удари един цигански шамар през устата. Mr. Green Повече не съм си и помисляла да псувам някого у дома.
И веднъж, вече към 16 годишна, много закъснях и им изкарах акъла, та майка ми се опита да ме бие с един ботуш.
Ай ся сядай и се чуди.  smile3534
. На това дете да ходи по нощите и майка му да се спука от притеснение сигурно всяка майка ще пребегне до бой.
Не знам дали се усещаш, ама си малоумна, поне това показваш с коментарите си.
Обаче пък ми харесва как с Мамасита давате воля на фантазиите си, все пак трябва и да има форумни шутове.  Mr. Green

# 41
Ани, теб си те знаем. Скоро да си пускала тема - оле, боже какво става с тез деца?
не съм писала скоро ,но пък  най - мразя такива хора ,който разпитват какво се случва в чуждата къща ,то пък хората вече нямат право да се карат  по силно ,че да не дразнят съседите  .И аз много съм викала с мъжа си ,ама това не означава че децата са пребивани .като дойде полицата какво ще направи ,че някой си крещи в дома ?       Едва ли има родител ,който поне веднъж в живота си да не е посегнал на детето си ? Трябва да има толкова здрави нерви или да е пълен непукист спрямо детето си .

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 14:21 от Ани Иванова_429091

# 42
  • Бургас
Преди две лета, при силно вълнение, внучката се шмугнала във водата с още две деца. Аз викам от бега, спасителят свири  и маха с ръце, вълните я събавят, а тя само гледа да се обърне с гръб към мен и да се прави , че не ме вижда. Че като влязох и я докопах за косата...-така я изкарах на брега, така я водих до чадъра. Гледаха ме хората, но никой не скочи да я отървава. Големите хора се поставяха на мое място, децата-на нейното. Правилно или не-не искам да ми се случват лоши неща с децата. Но и вече само напомням, че пак бих я извадила за косата и тя вярва, че ще го изпълня.

# 43
За колко голямо дете става въпрос? Някак си мисля, че няма да съм ок с това майка ми да влачи дъщеря ми за косата. Щом спасителя не е хукнал да я спасява, а сте имали време да махате от брега, не ще да е било толкова страшно.... дано де.

# 44
Добре, че нашите съседи не слухтят толкова зорко какво се случва в дома ми, че щеше да идва полиция при всяка смяна на памперс. Малката надава такива писъци при всеки мой опит да я облеча, че понякога имам чувството, че живея в лудница.
В конкретния случай, обаче, ако си сигурна, че е оказвано насилие върху децата, сезирай социалните.
Иначе аз нямам спомен да са ме шамарили като малка, но не е изключено, предвид че бях доста палава.

Общи условия

Активация на акаунт