Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 577
  • 906
  •   1
Отговори
# 555
И аз така. Само че едно е дискретно да пропуснеш някои неща, които не ти харесват, а друго е да го направиш световен проблем. Както правят повечето "випове" в Черешката.

# 556
  • София
Правят го световен проблем, за да изпъкнат те и така оправдават по-ниските оценки.

# 557
Хм, аз бих се опитала да изпъкна с някакви що-годе сносни кулинарни умения, със сърдечно посрещане на гостите, с опит всеки да се чувства комфортно. А не с това какво ям и какво не ям. Но...хора всякакви  Simple Smile

# 558
  • София
Aко съм алергична към нещо и домакинът знае, но все пак ми го поднесе и аз бих му дала ниска оценка. Laughing

# 559
 Много е зле положението тази седмица. И не заради кулинарните умения на участниците, а заради липсата на каквато и да е кулинарна култура. Без никакво отношение към храната и гостите, открито пренебрежение, никакъво старание и живец. Единственото отношение околните е невъзпитани и заядлкиви реплики, въртене на очи.
И според мен тези които си намират оправдания да готвят в ресторант е по-добре да не участват, само защото искат да напомнят за себе си или да си промотират книга или песен. Мисля, че отдавна участниците плащат на предаването като част от ПР кампания, а не обратното и за това така се занижиха изискванията към участниците. Те родните звезди се спряха на ''лоша реклама няма', но все лоша, лоша, лоша... никакъв напън за елементарно добро представяне. Все едно са диваци които не са расли в семейства, не са ходили и посрещали гости. Само актьора макар и лигав, изглежда като човек на когото накой накъде се е зарадвал.
Ако някой има желание да се представи добре, макар и не оптен, ако вложи малко положителна емоцич към представянето си има много начини как. В 21 век живеем все пак. Може да се изгледат 2-3 предишни епизода, гугъл с картинки работи чудесно и показва и амнджи, и чинии и салфетки......Един не се сети да сложи двоен прибор например или да предложи плодове, сирена или поне едно кафе.

# 560
  • София
При положение,че нямам желание да готвя и да посрещам, или да ходя по гости, бих отказала да участвам.

# 561
Ето старо интервю с Маги и цялото и семейство - да сравните поведението и
http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/video-sabota/na-gosti … i-valchanova.html

# 562
Днес си припомних представянето на Тачо. Салата, 2 предястия, основно, десерт. Все едно гледам съвсем различно предаване...

# 563
А Мария Гроздева?Уникални домакини с мъжът ѝ Simple SmileТо беше ядене...

# 564
От 2те вечери досега бих яла само пържолите и от телешкото на Лора.
Салатите им не изглеждаха вкусни, десертите също.
Ванилов сладолед с 1 малинка бляях или пък онова кремче..Приличаше на яйчен крем, поне аз не обичам.
Сантра явно се опитва да е модерна и био, затова не консумира уж глутен.
Най - много се смях на миската, вегетарианка от 3 месеца 😂, кара им се, че не съжалявали животните, а накрая си хапна прасенце. 😃😄

В общи линии бих си останала гладна. Като не познават гостите е редно да има 2 салати различни или поне салата и предястие, също хляб (дори и купешки като не могат да месят), сирена, мезета, не е трудно. И към основното бих направила една постна гарнитура (например задушени картофки с подправки или нещо такова), че да си Апне и този, който уж не яде месо.

# 565
И аз така. Васо най ми допадаше от цялата компания , залагах и много надежди на него, но се сгромолясва и той.... Twisted Evil
       И аз залагах на Васо, защото го харесвам, но явно се е изложил и той. Да свършва по-бързо тази седмица, че е голяма мъка да гледам с каква досада правят всичко.                Даниел готви с майка си в "Мама готви по-добре" и се представи прилично.                                         

# 566
  • София
Ще го видим Васил довечера, макар че съм сигурна, че ще е гранде фиаско.
Беше бунтар едно време, няма как да е друг. Той е "над нещата"  за да се представи добре в готварско предаване. Все едно да бяха викнали Фънки да им сготви.

# 567
  • София
Някога може и да е бил бунтар, но последните години избра парите. Преди му слушах и песните, но участието му в Профон и подкрепата му, както и на Мария Илиева и Калин Вельов, която дадоха за Саня, срещу повече от станалите певци, текстописци и тн., ми нагарча ужасно. Не го харесвам вече, смятам, че взе едни пари, за да застане срещу колегите си.

За мен участието му в предаването, помощт първата вечер и тн. е с цел да се позабравят историите отпреди две години. Да поизлъска малко имиджа. Подозирам обаче, че това няма да стане след днешната вечер.

# 568
  • София
Да де, трябваше да сложа на повече места кавички.

# 569
  • София
Аз те разбрах, не ти опонирах. Имаше други постове относно Васо, които бяха по-скоро положителни, та реших да изкажа и моето мнение.

От промото ми направи грозно впечатление репликата, че нямало да умре от рапаните, което откъде знае? С някои хранителни алергии шега не бива. Аз имам от миди и не бих яла без значение от домакина.

Общи условия

Активация на акаунт