Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 545
  • 906
  •   1
Отговори
# 690
Ангел Ковачев кой е?
Ангел и Моисей, бяха дует известно време.
Благодаря! Така вече го знам кой е.

А такива природозащитници като тоя, винаги са ми се стрували много съмнителни.
Това па е... такава измислица негова си за него самия, че...  айде, нема нужда! Природозащитник колкото да защити интересите си да си плуе цяло лято по морето на два метра от водата, и да не се съобразява с никого, и нищо. Точно личен интерес му е, никаква природозащита не е! В допълнение, замаскиращото обстоятелство си е, че си е мърляч, та двете неща ходят заедно и от там впечатлението, че е "природен чиляк". Лицето му е природна даденост и не мога да го коментирам като такава, той няма избор - природа, но като впечатление, което такива лица, мъжки лица и фигури оставят у мен,  Stop благодАрим! аз съм по-мъжко момиче от него. Crazy

# 691
  • 221B Baker Street
Васо тотално се е изчанчил, не го помня като такъв... Рапаните по коралски са си точно манджурляк и стават за предястие, но не и за основно. Много гнусно ми беше, когато Васо стържеше ябълката за десерта и се опкака, че може да остърже и някой нокът, и после, видиш ли, нямало да може да свири с тях на китарата... И Манчев как го скастри, че в кухнята се допускат хора само с добре изрязани нокти.... Толкова ли е трудно за повечето, когато готвят, да използват ръкавици? Аз в къщи си го правя, пък какво остава, ако ме дават по телевизията...

# 692
Лорчето я знем по софийските барове как се раздва, за съжаление сега и национално се отрази. Наистина подпийнала жена е грозна гледка, не че мъж не е, де. Стана ми мъчно, има и детенце все пак, алко да е съзряла така очаквах.
Вечерята не ми хареса, имах чувството, че е мръсно всичко. Скучни са и вече се чудят за какво да си говорят и от немайкъде се спречкаха Дани и Лора.

# 693
Обаче Маги Вълчанова и Дани Ангелов трябва много да благодарят на Сантра, Лора и Васил Гюров.
Благодарение на тяхното абсурдно поведение, първите двама изглеждат едни такива симпатични...
Сантра в никакъв случай не ми изглежда невъзпитана, за разлика от лора, но има едно такова неприятно поведение в нея- да се подвежда по пияндето Лора.
А вече е преминала възрастта да бъде манипулирана от най-добрата си приятелка в училище.

# 694
Много гнусно ми беше, когато Васо стържеше ябълката за десерта и се опкака, че може да остърже и някой нокът, и после, видиш ли, нямало да може да свири с тях на китарата....

Ей това пък беше върха на гнусотията! Можем само да се надяваме, че в горкия изтормозен полузагорял десерт е нямало и някое настъргано нокътче  Sick Те гостите тогава нямаше откъде да знаят за подобна вероятност, ама сега като са гледали...

# 695
Ангел Ковачев кой е?
Ангел и Моисей, бяха дует известно време.
Благодаря! Така вече го знам кой е.

Ангел Ковачев беше изненадата на Сантра.

# 696
  • addicted
Ужасна, ужасна вечер ни представиха. Не мога да повярвам, че Васил ги посрещна почти на открито, по това време на годината. Аз не понасям студ, измъчва ме много и няма начин питие или дрешка да ме стопли. Директно ставам и си тръгвам. Страдах с тях докато ги гледах със зачервени от студ носове.
Менюто и отношението към човек с алергия дори няма какво да се коментират.

Единствено ми се ще да отбележа, че и Даниел си е на място сред всички тези ненормалници, хапе злобно и после ти се хили - "Ама аз само се шегувам". Дразнят ме такива лекета, ако имаш нещо за казване - кажи го като мъж.

# 697
Предаването най-вероятно е снимано ноември, понеже Сантра каза, че ако бяха месец по-рано на това място, щеше да е супер времето.
Аз пък по него време си коментирах в темата за ВБ, и там даже си споделих, че правя уникална патица (за мен ноември-декември си е сезона за дивеч)... Толкова ли им беше трудно да пъхнат сутринта патицата във фурната и да я оставят сама да се пече няколко часа? За десерт Bratapfel, които пак отнемат 5 минутки правене и после сами се пекат във фурната... Едно винено сосче за патицата,няколко разядки и топъл хляб + салатки (аз най-често правя 4-5-6 вида и сервирам от всичките по малко в една чиния на гостите (това го видях в един ресторант в Дюселдорф и много ми хареса като идея). Един хубав дресинг ( млечния се прави за 3 минути)... Наистина ли е толкова трудно да се представиш добре?

# 698
Беше ясно, че не се е променила Лора. Още първата вечер обръщаше чашките.
Не знаех, че има дете, изненадах се от това. Чудя се като са без мъже и водят такъв нощен живот, да не кажа друго.. Кой им гледа децата? Все бавачки сигурно и баби..тъжно.

# 699
Лора беше дългогодишно гадже на Део. 7 години .Заряза го и роди бързо от някакво момче, непознато за масата като име, Валентин някой си. Около година след това, а колко време са успели да устискат заедно-нямам идея.

# 700
Да, а първо Лора ли роди или на Део се роди бебчето?

# 701
Лорчето

# 702
Спомням си я в Търси се как упрекваше Део, че бил егоист. Като готвел, готвел само за себе си. Как няма да се напива момичето? Без мезе как да не се направиш на мотика.

# 703
Део и Мариана наскоро се ожениха, знам от темата Звездни компромати

Скрит текст:

# 704
Васил тотално се изложи. Мудно готви, с нежелание, колкото да отбие номера. Уж имаше някаква камина, ама явно не е топлела достатъчно - личеше, че мръзнат.
Аз ако знам, че ще идва на гости някой с алергия към яйца (примерно), няма да направя сварени яйца и да му ги навирам в лицето с реплики Яж, нищо няма да ти стане! Хранителните алергии са сериозно нещо и не върви да се шегуваш с тях. Можеше верно да му направи кюфтенца, пържени картофки... абе, има какво да импровизира.
Пиянството на Лора не е новост, ама можеше в ефир да се сдържа, барем залъже хората, че като е родила, е пораснала.
Гнусна вечер беше, едно такова нечистоплътно усещане остави.
Апропо, десертът който Васил прави, е много вкусен, но той направи мазньоч от него. Не се слага сметана, а малко ликьор и се оставя да престои във форма за торта за една вечер. Лек и вкусен.

Общи условия

Активация на акаунт