Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 542
  • 906
  •   1
Отговори
# 705
Защо да се прави на някаква каквато не е? Явно й е кеф да си порка и не желае да го крие.

# 706
  • София
На Део детето е родено на 19.04.2016 г, запозната съм, защото с жена му раждахме в един и същи ден, в една и съща болница, та даже и при едни лекари.  Laughing На Лора дъщеря и май е на 3 г.

# 707
До тук напълно ми се затвърждава мнението за артистчето - лицемерен мазник, прикрит гадняр, позьор. Лично мнение разбира се.

# 708
Лора беше дългогодишно гадже на Део. 7 години .Заряза го и роди бързо от някакво момче, непознато за масата като име, Валентин някой си. Около година след това, а колко време са успели да устискат заедно-нямам идея.
Лорчето се раздели с бащата на дъщеря си.

# 709
  • ВАРНА
 Артистчето много издиша.Па "коч"бил,па туй Морган Фрийман ракията си пие с него.Да е жива и здрава жена му-май тя ще го отнесе.

# 710
  • ГО
Само Даниел има прекрасна съпруга 😕

# 711
  • Sofia
Дано само не вземе пак да разказва за изгубената си халка в морето,че ще откара 1/2-та предаване....

# 712
  • София
Жена му ми изглежда симпатична за разлика от него.

# 713
  • addicted
Grinning Кой каза позьор? Точно в десятката.
Съпругата му е много симпатична.

# 714
Чудна жена с много коса... Crazy
Малко ме дразнят мъжете, които се държат цял живот като тийнейджъри и жена им им стои като майка някак си. Rolling Eyes

# 715
И аз това идвах да кажа. 😁 Готина е жена му, хубавица с чудна коса.  Ама трябваше да я върже.

# 716
  • DE
Позьор и лигльо. Картофеното предястие е мандраджийско мезе, често присъства на трапезата у дома

# 717
Не можах да гледам внимателно. Това мрънкало изобщо нещо приготви ли или само жена му се бъхти?

# 718
Основно жена му готви, той само се пречка и лигави. Жена му спретна супер меню!

# 719
Основно жена му готви, той само се пречка и лигави. Жена му спретна супер меню!
Браво на жена му! А той защо говори за старание и изисканост като не е допринесъл с нищо за това? Ей, много мразя такива лицемерни лекета Sick Много злобно и комплексирано човече ми изглежда този "мъж".

Общи условия

Активация на акаунт