Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 467
  • 906
  •   2
Отговори
# 885
В много седмици е имало по няколко дразнещи домакини и ужасни менюта, но имало ли е такава седмица до сега?Според мен не.Тук нямаше нито един за който да кажем че ни е харесал.

Малък Тошко, онзи парцал Йоана и другите не ги помня. Доста други седмици с неприятни участници и менюта е имало, но отминалата безпроблемно се нарежда с тях.

От това, което съм гледала, по-голяма излагация от тая на Явор Бахаров не съм видяла. Ужасно ме разочарова това момче.

# 886
  • софия
Седмицата с него нямам спомен да съм гледала и за това спомената за мен е дъно.
Но помня и неочаквано приятни. Тази със Стенли, май тогава беше и първото участие на Иван Ласкин (?). Всички бяха готини, готвиха и имаше хубава атмосфера. Неочаквано, защото Стенли е голям трън в г*-& и не вярвах, че така хубаво ще се справи.

# 887
А Дани на коя църква  или секта е член, че няколко пъти се спомена в темата, но не разбрах точно?

Мисля, че беше евангелска протестантска църква "Ново поколение". Не съм на 100% убедена, че това е църквата, но беше евангелска Peace .

# 888
За мен една от най-неприятните седмици беше седмицата на Георги Мамалев, Евг. Минч., Графа, Райна и Жени Калканджиева. Мамалев и Минчев яко сдухаха Графчето в неговата вечер. Минчев се дърлеше кажи-речи с всички и напусна собствената си вечеря, а май беше разплакал и Райна.  Thinking

# 889
  • ВАРНА
 Спомням си вечерята с Минчев-отвратителна.Другата подобна по гадост бе професионалната с кашавар Петров.Как плюеше обучаващите се момчета от колежа!Дано е на Марс!

# 890
От това, което съм гледала, по-голяма излагация от тая на Явор Бахаров не съм видяла. Ужасно ме разочарова това момче.
Той даже им каза накрая, че е време да си тръгват, щото... не помня какво, но по-скоро "щото ми е досадно вече много"... Ужасен!

# 891
Спомням си вечерята с Минчев-отвратителна.Другата подобна по гадост бе професионалната с кашавар Петров.Как плюеше обучаващите се момчета от колежа!Дано е на Марс!
Какъв е този кашавар, не разбирам какво си искала да кажеш

# 892
Какъв е този кашавар, не разбирам какво си искала да кажеш
Че вари каши hahaha

# 893
Освен Ирен Кривошиева и Дивна , коя е другата жена в следващата седмица?

# 894
Вяра Атова- певица, отскоро и актриса. За пръв път я чувам.
А. Стефанов ще ме изнерви мен.

# 895
Хич не я знам тая ...
И аз не го дишам тоя Стефанов

# 896
  • София
Ирен много обича да готви. При гостуването си при Гала се изкара голяма готвачка. Ще я видим.

# 897
  • София
А. Стефанов ще ме изнерви мен.

Вяра, ако не се лъжа, участваше преди доооста време в едно музикално предаване - Стар академи. Сега е преподавател по музика, мисля.

# 898
Преподавател?! В НБУ навярно.....Последно припяваше в едно късно шоу по БНТ

# 899
Вяра, ако не се лъжа, участваше преди доооста време в едно музикално предаване - Стар академи. Сега е преподавател по музика, мисля.
Не била тази Вяра и аз с нея я обърках. Онази е Вяра Панталеева.

Общи условия

Активация на акаунт