Звездни компромати - 348 част

• 113 065
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Емили, не знам как си имала търпението да качиш всички снимки! Благодаря за обширния коментар! 💐

# 226
  • Once there was a Hushpuppy...
Ей, най-после да се запиша в новата тема Hug
Малко късно, но пожелавам на всички да са здрави и да имат много късмет през Новата година! bouquet

Не знам дали сте коментирали /сега ще връщам да чета страниците/, но четох, че Ник Джонас бил тайното гадже на Деми Мур. На скоро научих за този сладур, покрай много готиното му и набиращо популярност парче, та ми стана любим Peace
Ама, с Деми.....едно, че нея не я харесвам, тази секси холивудска красавица Crazy и второ, че с разликата от около 30 години ми се догажда. Ако, ще и най-хубавите процедури да си прави, тялото си старее....А, за другите разлики не ми се коментира даже!

# 227
  • Варна
Не ми харесва голия гръб на Кузман.
Брррр!
И на мен!

# 228
Въпреки че роклите са все в черно, не ми стана скучно. Това е пример как може да има разнообразие от модели за сметка на цветовете. 😊
Рокличката на Холи Бери много ми хареса-една такава сладка и Холи има чудесно тяло!
Кери Уошингтън е с ужасни обувки.
Роклята на Хайди също ми хареса, а на Алисън Джани е уникална-много много красива тип пеперуда.😘
Джесика Бийл в лице е излезнала зле, иначе роклята е хубава.
Тази Юпер има ужасна уста, ужасна!😣

# 229
Много ми харесаха Мишел Пфайфър, Никол Кидман , Холи Бери, Джесика Частейн и Джоли.
На Джоли само роклята и как хубаво е скрила жилите и там кокалите....
Джесика е прекрасна цялата!

Емели, мерси за подборката Hug

# 230
Джоли го играе Черен лебед Joy

# 231
Ахаа, и едни физиономии имат повечето по снимките..........АКТРИСИ! Mr. Green
Ейй, с това насилие, грандиозен завършек на драмата в черно!

# 232
  • Бургас
Ахаа, и едни физиономии имат повечето по снимките..........АКТРИСИ! Mr. Green
Ейй, с това насилие, грандиозен завършек на драмата в черно!
не зная..... някой рокли са толкова разголени и предизвикателни, че освен не ги намирам за подходящи за никакъв повод, а още по-малко за каузата "НЕ на сексуалното насилие"  Rolling Eyes

# 233
  • Sofia
На мен Хали Бери ми е тотален ужас, роклята е крайно неподходяща за събитието, липсва и всякаква класа, да не говорим, че за нейното дребно тяло скъсява визуално краката, бутовете изглеждат солидни, а ако това, опънатото по средата показва пъп (не виждам добре на тел), съм твърдо „не”. Катрин Зита е показала как се носи царствено прозрачна рокля, Хали да взима пример.
Харесах Рийз, Пенелопе и Джесика Бийл.
Забравих - Роклята на Алисия Викандер също ми харесва, искам такава в къс вариант, идеи?

# 234
... някой рокли са толкова разголени и предизвикателни, че освен не ги намирам за подходящи за никакъв повод, а още по-малко за каузата "НЕ на сексуалното насилие"  Rolling Eyes

Това беше първата ми мисъл като видях Хали Бери.

# 235
Какво каза Гала току що в рекламата на "На кафе"(което мъж ми сполучливо нарече "На перде") за Деси Банова дрънднърдрън и "още един живот"?! Да не се окаже верно бременна или ми се е причуло?!

Деси Банова ще е във Варна, да ни срещне с близнаци, които са се родили след някаква инициатива "За още един нов живот". Не знам каква е тази инициатива. Те имаха за хора с репродуктивни проблеми, поеха им ин витро, сигурно са от този проект.
Благодаря! Flowers Hibiscus Просто ТВ-то ми е фон и чувам откъслечни фрази. Като чуя отделни неща, но не внимавам, се обърквам какво съм чула, затова питам.

# 236
  • София
Харесаах роклята на Октавия Спенсър, освен че и тя ми е много симпатина. Някъде мернах и Виола Дейвис, която почти винаги ми харесва много. И този път е семпла, но елегантна, със страхотно бижу.
Рийз Уидърспуун е елегантна както винаги. Харесва ми и роклята на Анджелина, но ако перата бяха по-малко щеше да е много по-добре. Хареса ми и роклята на Дакота Джонсън (аз и нея харесам) - за първи път е добре облечена, само катарамата ми е грозна, малко по-дискретна и не толкова блестяща си я представям. И на Хайди Клум роклята е хубава (пък нея хич не я харесвам). И на Емилия Кларк също ми харесва. Харесва ми и роклята на Джесика Бийл, но без парчето минаващо отпред, иначе телесния цвят отдолу омекотява черното. Като за нелюбител на черно, доста неща харесах Joy

# 237
От всички показани рокли, бих облякла тези на Рийз, Никол Кидман и най-вече на Сара Джесика Паркър. Джина Дейвис с това деколте до пъпа на тия години... мерси. Пък и не само тя. Кери Уошингтън се е стопила. Обувките въобще не са за такава рокля. Викандер е като млада вдовица от края на 19-ти век с ужасната рокля и вечно печалното изражение. Холи Бери като... жрица на любовта, поканена на несвойствено за нея място, облякла единствената черна рокля, която е харесала в магазина и намерила за официална за такова събитие, ама някак си личи че е лека жена и случайно е попаднала там. Не, че тя самата е лека, но такъв вкус ми оставя. Хайди с това рокле, ако държеше начената бутилка с уиски, щеше да е баш като нашите абитуриентки - уж добре, ама нещо не е баш как трябва. А Анджелина е облякла връз роклята си секси прозрачен домашен халат с пера? Роклята на Лили Джеймс върви баш с тоя халат и да си седи в неделя вкъщи, да разпуска с чаша вино в ръка.
Другите са ми безлични и нямам какво да кажа за тях.

Десито на кръчма с Елена Паришева и Ивелин Попов. Мъж ѝ си татуирал името на бебето на гърдите.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 14:30 от ~Lily~

# 238
Даа, на Анджелина само домашни пантофки с пухчета ѝ липсват.

# 239
  • София
Единственият аутфит, който ми хареса от Глобусите. Голяма скука, а и аз никак не обичам черни дрехи. Натали Портман e най-голямото разочарование, прилича на хористка от 80-те. А я обичам толкова много Sad
дори Ема Стоун изглежда скучно и черното я състарява.
Джесика Бийл е направила красиви рамене и ръце, а Емилия Кларк - обратното, не трябва да ги показва така щедро.
Бих се облякла точно така, ако ме поканят - хахаха

Общи условия

Активация на акаунт