Звездни компромати - 348 част

• 113 019
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • До морето
Е, то пък щото българските писателки, издали книга тази година са безброй и безчет! А Венета избълва 3. Даже развеждащият се с нея й бил казал (цитирам по памет): "Ти осъзнаваш ли колко малко хора в световен мащаб са успяли да напишат и издадат не един, не два, а ТРИ БЕСТСЕЛЪРА в рамките на една календарна година?" И тя осъзнала!  
 Та-та-та-таааааам!!!!

# 346
  • София
Мани, мани, а една от книгите била обявена даже за лонгселър!  Laughing

# 347
Мани, мани, а една от книгите била обявена даже за лонгселърLaughing
Превеждам си буквално... друго значение има ли? Thinking

# 348
Аз, който български автор чуя да говори, казва все, че той е най-продаваният.  Захари  Карабашлиев, Константин Трендафилов и той, по едно време и Калина Паскалева 😂 Кой им води статистиката не знам.

# 349
  • София
имат картелно споразумение  Laughing

# 350
  • София
А някой чел ли е последния шедьовър на ВИнетка? Стана ли ясно освен синоптичката с буклите, кои са другите заподозрени? И каква е фабулата?

# 351
  • София
Мани, мани, а една от книгите била обявена даже за лонгселърLaughing
Превеждам си буквално... друго значение има ли? Thinking

И аз за пръв път го срещам този израз и си го превеждам също буквално (дълготрайни продажби), но тя в няколко интервюта го заявява като нещо изключително, надминаващо бестселър!  Wink

# 352
Ясно. Пак си фантазира нещо..., защото колко пък да е дълготрайна като пише от 1 година... Rolling Eyes

# 353
Нищо чудно да е най-продаваната, отивам в книжарницята и искам да ми препоръчат някоя книжка (аз си купувам винаги книги когато съм си в Бг) и ми препоръчват Венетините книги, продавачът ме убеждаваше колко е добра. Отказах му за негово огромно съжаление.

# 354
Мъжът ми влязъл скоро в книжарницата. Насреща му книгата на Криско. Решил да се помайтапи и попитал това нещо продава ли се, въобще. Подчертали му, че всъщност се продава доста добре.

Незнам, може би я купуват подрастващите ... Grinning

# 355
Попадна ми и прочетох в ел вариант "Вещицата" на Венета. Как е възможно да продължава да пише тази жена?!?!?!?!

# 356
Аз точно 1 страница прочетох от някоя си нейна книга. Толкова хаотично ми беше и я оставих. Не е за мен тая висша писателска дейност

# 357
 Peace
Всъщност тя е името, което си е поръчало да му напишат книги!!! Баш Писателката е с  обвързващ договор.

# 358
. Даже развеждащият се с нея й бил казал (цитирам по памет): "Ти осъзнаваш ли колко малко хора в световен мащаб са успяли да напишат и издадат не един, не два, а ТРИ БЕСТСЕЛЪРА в рамките на една календарна година?" И тя осъзнала!

Ох, не мога да спра да се смея JoyJoyJoy

# 359
Да, доста си е повярвала Венета !
Тя, единствена, неповторима, явление в журналистиката,а от скоро и в писателските среди!
Добро попадение за набавяне на финанси, чрез книгописане!

Общи условия

Активация на акаунт