Звездни компромати - 348 част

• 112 834
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Момиченцето на Бекъм много ми е симпатично. Едно такова спокойно, здраво, с красиво широко личице:

https://instagram.com/p/BdVgGjfFeX4/

# 76
И аз я харесвам, но е доста наедря.

# 77
Весела Топузакова със синчето, малкия е целия на татко си.
https://instagram.com/p/BdiYujqg2YR/

Весела нали беше махнала силикона преди сватбата?! А сега май пак е напълнила пазвата Blush

Четох, че някаква манекенка ще замести Банова в Нова, а Аделина Радева от БНТ се мести от понеделник в Нова/ може би в сутрешния блок/

# 78
  • София
Четох, че някаква манекенка ще замести Банова в Нова, а Аделина Радева от БНТ се мести от понеделник в Нова/ може би в сутрешния блок/

В сутрешния блок, да, ще води заедно с Виктор Николаев.  Peace

# 79
А какво се случва с Ани Цолова, защо не я връщат в Нова?

# 80
  • Sofia
Детето на Бекъмови категорично има проблеми с теглото, имам лични, преки наблюдения върху деткото затлъстяване. Родителите били възмутени, че хората наричали детето им дебело, хейтъри били. По-добре да не губят време във възмущение, а да взимат мерки. Виктория е като веяна скумрия, а пък детето е на другата крайност - нелогично.

# 81
Виктория като дете е била дебела и е отнасяла яки подигравки в училище, затова сега е в другата крайност, което също не е нормално. Би следвало, подсетена от собствената си история, да не допусне това и за дъщеря си, ама знае ли човек. Днешните дечица са толкова проклети, че като нищо ще си пати горкото дете, за това че не е скумрия като майка си.

# 82
А какво се случва с Ани Цолова, защо не я връщат в Нова?
В творчески отпуск била. Чакаме "лайфстайл" проекта ѝ (пълен кьорфишек, според мен) уж.

# 83
  • София
Коя е тази известна съфорумка, аз пак съм изпуснала...

Банова напуска телевизията ли?

# 84
Детето на Бекъмови категорично има проблеми с теглото, имам лични, преки наблюдения върху деткото затлъстяване. Родителите били възмутени, че хората наричали детето им дебело, хейтъри били. По-добре да не губят време във възмущение, а да взимат мерки. Виктория е като веяна скумрия, а пък детето е на другата крайност - нелогично.
Не си добре. Повечето деца са пухкави като малки и после губят детската си пухкавост. Детето е абсолютно нормално. Ама вие вече и телесния му индекс изчислихте. Сигурно не съм свикнала на клюкарските ви постановки и затова ми нагарчат, но и нямам намерение да свиквам. Все пак, това е дете. Нищо, че не е нашето у дома.

# 85
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Харпър е още дете,те първа ще расте и ще си променя формата.Но няма да се учудя,ако още от сега Виктория й дава зор да е слаба,защото явно за нея пълнотата е символ на грозотия и комплекси.

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 06:14 от Beautyholicа

# 86
Направо чувствам като предателство коментирането на съфорумката, все пак толкова години пишем заедно в темата. Едно е да обявиш нещо във фейсбук, да споделиш лични снимки, да се снимаш по събития и съвсем друго да се коментира като клюка информация,  която е споделила в съвсем друга тема. Не ни отива, дами!!!!

Значи Десито напразно сме я редили, че ще се намести в сутрешния блок 😊

# 87

Банова напуска телевизията ли?

Шъ съ жени, не разбрахте ли!

# 88
И за мен детето на Бекъмови има проблем с теглото, даже ми се струва изтървано. Тая работа дето растат децата не е много сигурна. Те растат, ама ядат сума и боклуци, а като дете на родители с възможности всичко им се купува, едно на ръка че са пред компютри и електроники постоянно=заседнал живот от малки. Поне за мен дебело дете, става възрастен с наднормено тегло в повечето случаи, или най-малкото му предстои жестока битка в годините.  

# 89
Ирина Тенчева показва, че семейството боледува.
Както винаги няма умора в опитите да се направи максимално на оригинална.  Wink

Скрит текст:

Че те, ако са болни, защо са с маски? От какво се предпазват след дъжд качулка?

Общи условия

Активация на акаунт