Кание ми се струва да е по-талантлив от двамата, по смахнат и непридвидим, имайки предвид тъповатите му изказвяния, и изяви по награди разни. Докато Джей Зи е талантлив като бизнесмен и продуцент.
Това са явно много различни неща. Джей е калкулиран и сдържан, помня колко спокойно излезе от онзи асансьор,в който яде бой. Но и лъжец, и системен кръшкач, обаче някак си, никой освен жена му и бълдъзката му не знаеше за това. Удивително спокоен си изля душата пред цял свят, и хем ПР, хем всичко му беше простено.
Кание фалира, въпреки модния лейбъл, въпреки всички написани за други хора песни, и то не лоши, въпреки известната си съпруга. Не се е чуло май да изневерява на жена си досега, а и предполагам неговата нищо не би му простила.
На мен също и двамата са ми неприятни, но при Кание го няма това лицемерно, прикрито поведение. Той дори първоначално си позволи да обяви, че подкрепя Тръмп,чисто самоубийство в техните среди, и отново непреценено решение. Е, после естествено си взе думите назад и си промени мнението "сам" разбира се, но винаги ги прави едни...Аз съм за Кание тук.
За който го е грижа, информацията ми е само от тази тема и някакви клюкарски страници из ФБ.
Ако беше Бумър тук щеше да даде още инфо, но тя продължава да ни игнорира...
Също чакам Глобусите, Оскарите и всичко останало с нетърпение.

Интересно колко и кои от дамите ще се осмелят да не отидат с черна рокля.