Звездни компромати - 348 част

• 113 086
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
 Без това скучая днес, дайте да ги разнищим, или аз поне да си кажа мнението, понеже ми е важно.
 Кание ми се струва да е по-талантлив от двамата, по смахнат и непридвидим, имайки предвид тъповатите му изказвяния, и изяви по награди разни. Докато Джей Зи е талантлив като бизнесмен и продуцент.
 Това са явно много различни неща. Джей е калкулиран и сдържан, помня колко спокойно излезе от онзи асансьор,в който яде бой. Но и лъжец, и системен кръшкач, обаче някак си, никой освен жена му и бълдъзката му не знаеше за това. Удивително спокоен си изля душата пред цял свят, и хем ПР, хем всичко му беше простено.
  Кание фалира, въпреки модния лейбъл, въпреки всички написани за други хора песни, и то не лоши, въпреки известната си съпруга. Не се е чуло май да изневерява на жена си досега, а и предполагам неговата нищо не би му простила.
На мен също и двамата са ми неприятни, но при Кание го няма това лицемерно, прикрито поведение. Той дори първоначално си позволи да обяви, че подкрепя Тръмп,чисто самоубийство в техните среди, и отново непреценено решение. Е, после естествено си взе думите назад и си промени мнението "сам" разбира се, но винаги ги прави едни...Аз съм за Кание тук.
 За който го е грижа, информацията ми е само от тази тема и някакви клюкарски страници из ФБ.
 Ако беше Бумър тук щеше да даде още инфо, но тя продължава да ни игнорира...

Също чакам Глобусите, Оскарите и всичко останало с нетърпение.

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 18:28 от меркантилница

# 136
  • Пловдив
Мерк, не мога да ти помогна в тоз сложен казус Simple Smile

Някъде скоро бяха Златните Глобуси, очаквам рокли и коментари тук Simple Smile

# 137
  • DE
Бумър май емигрира от форума. Имаше някакви коментари, че се мести да коментира в инстаграм или някяква друга мрежа newsm78

# 138
"Глобусите" ще ги излъчват на 08.01. от 21 часа по киноНова.

# 139

Утре са.  smile3508 Интересно колко и кои от дамите ще се осмелят да не отидат с черна рокля.

# 140
  • На топло
Бумър някакъв експерт по звездите ли е? С какъв ник се подвизаваше, не си спомням много?

# 141
  • До морето

Утре са.  smile3508 Интересно колко и кои от дамите ще се осмелят да не отидат с черна рокля.

Изтървала съм, защо трябва да са с черни рокли?

# 142
"Връзката" с Бумър аз лично я направих, защото тя е експерт по въпроса Тейлър Суифт, а Кание и Тейлър имат стара вражда,  а преди това са били приятели, той твърди, че я е направил известна.
Бумър  щеше да знае още неща и подробности по въпроса за Кание, дали и той е лъжец, както твърди Тейлър, а може би не...Абе, заплетена работа като цяло. Какво си говорим вобще.

# 143
Скрит текст:

Утре са.  smile3508 Интересно колко и кои от дамите ще се осмелят да не отидат с черна рокля.

Изтървала съм, защо трябва да са с черни рокли?

Протестират срещу сексуалния тормоз в Холивуд и по света.

# 144
  • Пловдив
Че то в тоз Холивуд остана ли някой нетормозен?

# 145
  • На топло
Голяма скука ще е с тези черни рокли 😪
Мерил Стрийп не е тормозена, нали нищо не е видяла и не е чула. И другите, които получиха Оскари през последните няколко години.

# 146
  • Sofia
Мерил е дарила една от най-големите суми - 500 хил за фонда за тормозени. Доколкото виждам със същите суми са и Дженифър Анистън и Рийз.

# 147
  • София
аз нещо съм пропуснала, явно. този фонд как се очаква да помогне на тормозените?

# 148
Аз очаквам полупразни зали, и утре, и  на Оскарите. Почти всяка година бойкотират нещо, не е ли най-добре да бойкотират самите себе си този път? Все пак всички заедно са били, глухи, слепи, и неми, десетилетия наред. Резилът е и малко общ...На тяхно място бих се самобойкотирала.

# 149
  • София
аз нещо съм пропуснала, явно. този фонд как се очаква да помогне на тормозените?
Със събраните пари ще плащат на адвокати, защитаващи тормозените.

Общи условия

Активация на акаунт