Звездни компромати - 348 част

• 113 057
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Бих се облякла точно така, ако ме поканят - хахаха

Добре че са обеците  Joy

# 241
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Единствената рокля, която ми хареса на глобусите, и сега на снимка вече не ми харесва толкова. Да я беше изгладила Мандито, толкова ли нямат домащни помощници в тоя Холивуд...
Скрит текст:

Иначе съм щастлива за наградите на Макдорманд и Франко.

# 242
Сега видях Ева Лонгория на глобусите. Изглежда много смачкана. Липсва й чарът. А как е зализана.. но набляга на коремчето на почти всяка снимка

# 243
А на мен ми допадна роклята на Марго Роби - отива ѝ, отличаваща се е.

Зоуи Кравиц ми заприлича на една от снимките на тъмнокожа Емилия Кларк.

# 244
Вайола Дейвис не трябваше да отслабва толкова на тези години.. Изглежда зле в лицето.
Скрит текст:

Трейси Елис Рос - какво е това нещо на главата? Като Жаноария е.
Скрит текст:

А Сърша Ронан ми прилича на този, дето беше за една седмица гадже на Тейлър Суифт и се бореше за ролята на Джеймс Бонд. Все едно е той в рокля, забравих му името.

Ооо, Пенелопе забравих  Heart Eyes Не знам как ще си я поделим с Хавиер... Абе, бихме могли да си се допълваме. Тримата. Mr. Green

Салма Хайек е облякла някакъв чорап - никакъв вкус няма тази жена!

Елена!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Каква класа има тази жена!
Скрит текст:

Даян Крюгер може и без тая завеса отзад, роклята иначе е хубава, без финтифлюшките по ръбовете
Скрит текст:

Още веднъж Катрин Зита Джоунс от друг ракурс - лош избор на рокля и повяхнала жена
Скрит текст:

Тоня Хардинг
Скрит текст:

Гуендолин Кристи - ако не знаете, тази жена е висока почти 2 метра
Скрит текст:

Лоурънс Фишбърн е станал 150 кила! Shocked
Скрит текст:

# 245
Аз пък ще хейтя. Никак ама никак , никой не ми хареса. Всички са като скумрии, стиснали устни с празен поглед. Черни ,еднакви , гротескни рокли. Никакъв блясък , никакъв стил. дори Никол, Анджелина, Хили, Пенелопе и т.н.  Къде изчезна Холивудският блясък и стил? Къде изчезнаха спиращите дъха жени и мъже ?

# 246
  • На топло
Анджелина е много посредствена с тази евтина мантия. И с тези безцветни устни....
Харесва ми цялостната визия на Джесика Бийл.
Има и една голяма червена ( бяла) птица 😂😂😂
Другите ги забравих....

# 247
Катрин Зита е живото доказателство, че като си вземеш по-възрастен съпруг и остаряваш преждевременно!

# 248
  • На топло
Caitriona Balfe  😍 има страхотно лице, роклята не я виждам.

Скрит текст:

Има и други, които ми харесват, но това еднообразие, черно, черно.....

# 249
Красивият Арми Хамър и съпруга. Прилича малко на бившият красавец на Гага, но по-млад.
Скрит текст:

Грозна е роклята на Кайтриона Балфе, толкова, че не сметнах за нужно да я покажа като я видях. Тя е хубава, да.

# 250
  • Германия
Бланка Бланко
https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2018/01/nintchdbpict … rip=all&w=632

Не само, че не е в черно, ами направо все едно е гола. Какво ли се опитва да каже с тази рокля?

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 13:14 от TeoM83

# 251
  • На топло
Малииии, колко се е състарила и погрозняла, или е неудачен грим?
Alexis Bledel
Скрит текст:

# 252
 Тази рокля на  Джесика Бийл ми допадна
Скрит текст:

# 253
  • София
На мен и роклята на Кейтриона ми харесва - забавна е  Crazy

# 254
Малииии, колко се е състарила и погрозняла, или е неудачен грим?
Alexis Bledel
Скрит текст:
Тъкмо идвах и аз с нея Simple Smile Ясно,  че не е вече момиченцето Гилмор, но за 36 годишна много зле ми изглежда. Сигурно и там си имат кофти фотографи 😀

Като цялостна визия засега май най ме впечатли Пенелопе.
Много черно и много дантела обаче.
А, Хали Бери, че изглежда супер си е истина, но с тази фриволна роклична демонстрира само липса на стил и класа.

П.п. Самата рокля на Бийл е хубава, но рядко подобен модел стои добре. Винаги бюстът изглежда много смъкнат.

Общи условия

Активация на акаунт