Звездни компромати - 348 част

• 112 984
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Мен не ме дразни Венета, като има балами да й купуват книгите, що да не пише. Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава. Peace

В дома на Рики Мартин. Много нефункционален ми се струва, не ми харесва.
Скрит текст:

# 361

Това сигурно пак е някоя къща, в която живеят 1 седмица в годината.
  Грам следа от човешки живот/дух, индивидуалност  няма в нея, за две деца пък да не говорим. Иначе е много светла.

Нека си купуват хората Крискова или Венетина книга, да им харесват, да им стане любопитно какво пише и в други книги. Току виж , започнеш с Криско, па стигнеш до Шекспир.

# 362
  • София
Като заговорихте за новите, родни, литературни титани, се присетих:

Във ФБ съм приятелка с една прекрасна дама - дългогодишен, утвърден преводач и писател.
Малко преди Коледа публикува в профила си, че от издателството са организирали среща с нея на Панаира на книгата в НДК. А един от първите коментари беше на майката на Калина Паскалева, че и дъщеря ѝ ще е там да раздава автографи, като сама си отговаря, че ще си купи книгата.

# 363
Оф, никакво желание нямам да я чета Венетка! Забелязала съм една тенденция последно време - хора, които не могат да пишат бълват книги за хора, които не четат. Да поясня, че ако си прочел 2 книги през живота си, може и глупостите на Венета да ти се сторят върха на литературното изкуство...

# 364
Аз прочетох "Вещицата" от любопитство, мотае се из Интернет. Врачки, ходжи, магии, тук-таме пикантерии за някакви известни българи (някои не познах кои са, срам). Проста книга за прости хора.

# 365
Като заговорихте за новите, родни, литературни титани, се присетих:

Във ФБ съм приятелка с една прекрасна дама - дългогодишен, утвърден преводач и писател.
Малко преди Коледа публикува в профила си, че от издателството са организирали среща с нея на Панаира на книгата в НДК. А един от първите коментари беше на майката на Калина Паскалева, че и дъщеря ѝ ще е там да раздава автографи, като сама си отговаря, че ще си купи книгата.

Смятайте за какво става въпрос. Утвърден преводач и някоя си Паскалева.
Аз на Венета Райкова й прочетох 20 страници от книгата за една известна водеща, останала без работа.
Съжалявам всички, които й четат глупостите.

# 366
Славена Вътова разказва за трудностите с втората си бременост на фона на снимки от Сейшелите! Специално подбран кадър, където пише Сейшели, да не си помислим , че снимките са от Приморско, примерно!

# 367
Щом Валерко все още не е издал книга мисля, че всичко е наред.

Майкъл Фелпс и бебе
Скрит текст:

# 368
Зорница Линдарева видях из квартала, много големи джуки и цивреше и говореше по телефона.

# 369
Мен не ме дразни Венета, като има балами да й купуват книгите, що да не пише. Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава. Peace

В дома на Рики Мартин. Много нефункционален ми се струва, не ми харесва.
Скрит текст:

Такава къща, пък няма две отделни стаи за децата

# 370
Такава къща, пък няма две отделни стаи за децата

Може децата да искат да са заедно. Пък и са близнаци май. Стаи със сигурност има.

# 371
На мен мното ми хареса къщата на Рики Мартин Heart

# 372
  • София
И на мен ми хареса къщата на Рики. На фона на всички бездушни и студени музеи, минаващи за къщи, тази не е чак толкова зле. Децата му са много сладки, мъжът му също.  Grinning

# 373
Някой спомня ли си, че Винетка по едно време се бше похвалила, че и синът ѝ написал книга. Неговата стана ли лонгселър?

# 374
Гущеров и Светлана
https://www.instagram.com/p/BdxHq8ajD6E/
Тоя е емен емен Митьо Пищова..

Общи условия

Активация на акаунт