Звездни компромати - 348 част

• 112 977
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Извинявам са,ама Петя Раева е такова недоразумение,че чак ми е неудобно да я възприемам.
Аз дори не знам коя е тази личност.

# 421
Снимката на Гущи в колата внушава, че малко са класните дами, които могат да си го позволят. Така че, мили глигани в анцузи, шанс за нас нЕма.
Ох, Тони, нИдей така. Не убивай у мен всяка капка недежда... Сълзите мокрят дисплея, не, мога.

# 422
  • Rock & Roll feeling ...
Извинявам са,ама Петя Раева е такова недоразумение,че чак ми е неудобно да я възприемам.
Аз дори не знам коя е тази личност.

Русата :
JoyJoyJoy

Христо Сираков и Анна-Мария Чернева, която е по бельо в интернет шоуто на Петя Раева.

https://gospodari.com/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E … -video134159.html

# 423
Бе тя сигурно я вижда коя е, ма не и е известна тази персона. Нали това е бившата депутатка от Атака, която от 120 кила стана 60 и се спука да се хвали, но сега гледам, че вече пак е 90. Направи някакъв чай за отслабване и го продава за една торба пари сигурно, но всички известни дами дължат перфектните си фигури, ако не на него, то на биваредчето на Ванчето. Mr. Green

# 424
Неееее, имам предвид каква е в обществото - журналистка ли е?

# 425
  • Пловдив

Какво си мислят,че внушават хората когато се снимат така :
Скрит текст:
Joy
Ем да видат хората, че не е толко смотан, може да кара кола поне! Начи има средно. Mr. Green

За шофьорска книжка се иска основно, няма нужда да има средно  Mr. Green

# 426
  • Варна

Скрит текст:
Joy
I am too sexy for my car.. Се пееше в една песен.
Скоро я чух по радиото.
Кой я пееше?

# 427
Скрит текст:

Скрит текст:
Joy
Ем да видат хората, че не е толко смотан, може да кара кола поне! Начи има средно. Mr. Green

За шофьорска книжка се иска основно, няма нужда да има средно  Mr. Green
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2017/07/27/vdigat-cenza-za-shofio … -10-i-klas.348522

Right Said Fred - I`m Too Sexy

# 428
  • Пловдив
В 10 клас нямат средно Simple Smile

# 429
Ох, добре. Ма не са и с основно. Както и да е, знам че при теб е от професията Peace

# 430
Тате му е купил колата с книжката!

# 431
  • Пловдив
Ох, добре. Ма не са и с основно. Както и да е, знам че при теб е от професията Peace

Исках само да кажа, е това не е гаранция, че е завършил  Laughing А и той е заварено положение, може и с 8-ми да  е взел.  Mr. Green

Не видях дали това е обнародвано, като идея изобщо не ми се вижда лошо, но тогава как някои хора ще вземат книжки не знам. При това толериране няма логика да увеличават образованието, то и така им идва доста височко  Crazy Малко ми звучи като "а дано, ама наддали"...

# 432
Не само има средно, ами май беше завършил и някъде в чужбина - поне така се хвалеше Мара едно време.

# 433
Нали това е бившата депутатка от Атака, която от 120 кила стана 60...
30 свали, не 60.

# 434
Нали това е бившата депутатка от Атака, която от 120 кила стана 60...
30 свали, не 60.
Не съм я теглила. Това беше метафорично Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт