Звездни компромати - 348 част

• 112 957
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Имам предвид, че правилно си нацелила, ако е била 120, а е свалила 30 е точно 90 Bowtie
Иначе на мен ми се струва, че е била към 90, свалила е до 60, а сега е 70. Идеална си е жената.

# 436
  • Бургас
Идеално просташки са и коментарите също  Rolling Eyes

Иначе освен депутатка на ДПС, женицата отслабна и написа книга https://www.book.store.bg/p149559/radostta-ot-hraneneto-kniga-2- … -petia-raeva.html даже били 2  Shocked Първата получи много рекламно време в разни телевизионни предавания, а за втората не бях чувала, но пък ... вече не е била депутатка ииииииииии сещате се

# 437
# 438
  • София
айде и тая писала книга  ooooh!
бе, аз к'во се помайвам?

# 439
  • София
Раева направи и ресторант за здравословно хранене, На първата му локация, бул Витоша, беше пълен провал. Нула клиенти, мислех, че е някаква перачница. Сега може и да е потръгнал.
Неприятна персона - много изисквания, малко покритие.

# 440
Ъ, верно беше от ДПС. Да, поведението и коментарите ѝ са толкова просташки, че не само не са за пред телевизия, ами и в частен разговор, ако някоя си позволи да ми говори така, ще я изхвърля от масата. Или коментарът за бившите на Сираков, предварително са съгласувани с него, за да ги пооплюят уж случайно. Т.е. при тези хора няма нищо случайно. Все тая. Тъпотия страшна! Tired

# 441
Идеално просташки са и коментарите също  Rolling Eyes
Това вече е мога да кажа. Като започне да цвили и спирам звука Scream

# 442
Продължаваме с моделките по банЦки, я да видим кое дупе е по-по-най. И още от Амброзио
Лиз Хърли
Още от физиономиите на Кейт, 1, 2, 3 и една хубава
Лупита
Кандис, Даутцен и мъж, Еха, браво на Даутцен
Кортни Кокс
Преслава
Никол на Николета
Галена

# 443
Лиз Хърли верно е сключила сделка с Дявола! Само коленете ѝ издават годините ѝ...

Втората снимка е странна! Дауцен е като великан до Кандис. А тая преса не е от блеене в телефона като Николчето, която е цяла майкюша! Великолепни са Дауцен и Кандис! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 20:54 от ~Lily~

# 444
Лили, мисля, че така изглежда защото Канди е по-напред и разстоянието между тях създава тази илюзия. Иначе според Гугъл нямат голяма разлика в ръста, 2-3 см. в полза на Даутцен.

# 445
Една от най-модерните пластики в Холивуд сега било изсмукване на мастните депа от коленете и изпъването на кожата. Направо съм същисана, че Лиз Хърли не се е доредила до една лека интервенциика, ами рискува да я изкритикуваме подобаващо.  Simple Smile

# 446
Лили, мисля, че така изглежда защото Канди е по-напред и разстоянието между тях създава тази илюзия. Иначе според Гугъл нямат голяма разлика в ръста, 2-3 см. в полза на Даутцен.
Странна е, защото би трябвало да е обратното именно, защото Кандис е по-напред.

# 447
  • Вестерос
Сигурно сте обсъдили от глобусите,... Виола Дейвис е просто уау, едвам я познах
Скрит текст:

# 448
На други снимки не беше wow! Даже беше зле в лицето.

# 449
Отслабнал е наистина. Доста си личи разликата, ноооо.... Ох, не ми се говори. Този не е за мен, там Мерк ли го ползваше в проектите hahaha
С майката снимката, не, не... Аз не ги разбирам тези хора, този изглед, който имат, аз не се вписвам нещо в модерния начин на живот.

Общи условия

Активация на акаунт