Звездни компромати - 348 част

• 112 954
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Гледам новините по Нова. Обсъждат погребението на застреляния бизнесмен. Влади Въргала е с огромен букет бели рози. Ама наистина огромен. Определено ми е неестествено, да не кажа неподходящо.
А за мен е неестествено да се коментира кой с какви цветя ходи на погребение.... Tired
И това какво общо има с тази тема?

# 616
  • До морето
Вече върви анонса с новата водеща на "Здравей България". Много тъпо прецакаха Цолова. Не, че съм й била фен, ама тъпо беше,  пък!

# 617
Гледам новините по Нова. Обсъждат погребението на застреляния бизнесмен. Влади Въргала е с огромен букет бели рози. Ама наистина огромен. Определено ми е неестествено, да не кажа неподходящо.
А за мен е неестествено да се коментира кой с какви цветя ходи на погребение.... Tired
И това какво общо има с тази тема?
Извинявай, но за мен си е чист комрпомат на публичната личност Влаво Въргала. Taкива букети свързвам с хубави събития- сватби, рождени дни, свалки и т.н. Не виждам нищо истинското за тъжния им повод, за които бяха подготвени. Нещо скромно, което да кореспондира с чувствата, които изпитваш в момента, ми се връзва повече.

# 618
Вече върви анонса с новата водеща на "Здравей България". Много тъпо прецакаха Цолова. Не, че съм й била фен, ама тъпо беше,  пък!
Тя всъщност къде е? В творчески отпуск ли?
Виждали ли сте Нели Рангелова? Голяма промяна към нищо......

# 619
................Виждали ли сте Нели Рангелова? Голяма промяна към нищо......

Дай да я видим , де  Grinning

# 620
Tова е епизода от предаването с Рита Уилсън в България https://www.youtube.com/watch?v=ycrPesutkWs

# 621
Извинявай, но за мен си е чист комрпомат на публичната личност Влаво Въргала. Taкива букети свързвам с хубави събития- сватби, рождени дни, свалки и т.н. Не виждам нищо истинското за тъжния им повод, за които бяха подготвени. Нещо скромно, което да кореспондира с чувствата, които изпитваш в момента, ми се връзва повече.
Ако пуснеш търсачката за цветя за погребение ще видиш, че повечето са точно бели.
https://www.google.bg/search?q=funeral+flowers&source=lnms&a … =1366&bih=662

# 622
И белият цвят символизира скръб.

# 623
Аз обърнах внимание в моя пост на огромния букет, а не на цветята като цвят и като вид. Голяма показност беше за мен.Така ги почувствах нещата, така ги споделих тук. 

# 624
Теодора Духовникова по Нова, нещо много различна ми се вижда.

# 625
Косата и е различна само. Не е с вечно набрежната прическа

Какво стана с Мария Илиева? Роди ли?

# 626

Офффф, страшно малоумни въпроси й задават Sad

# 627
Бях забравила колко бездарна и противна водеща е Петя Дикова.
Издържах я точно 1 мин. и смених канала.
И забелязах, че Никол Станкулова си носи ластика за коса на ръката, докато снима прогнозата.
Грозно е и би трябвало някой да ѝ каже да го махне тоя ластик по време на снимките.

# 628
Антон Стефанов с Ганито и някакъв ром
Скрит текст:

# 629
  • Оптимист по принуда
това е мъжът на Гани

Общи условия

Активация на акаунт