СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 557
  • 753
  •   1
Отговори
# 105

Бях на преглед. Каза ми, че малко рано отивам (ПРМ 11.12.2017) и че само точка ще видим. Е, видяхме я - плоден сак, вътрематочна бременност. Предписа ми Утрогестан 2*1 (очаквано), заради това, че пих Дуфастон два месеца преди да забременея, а преди това бях 4-5 месеца с леко няколкодневно кървене между циклите и неуспешни опити. Почнах и фолиевата вчера (малко късно де Neutral Face).

На 30.01 отивам на първи преглед при докторката, която мисля да ме следи и, живот и здраве, да ме изражда.

Мен малко почнаха да ме понаболяват гърдите и имам леки киселини, иначе съм ок.

Креватния спорт съм решила, че ще го преустановим до края на третия месец.

Аз след 40 мин отивам на преглед и при мен ще е доста раноо ноо трябваа да отида вие от кой град сте ... Аз съм от бургас и не знаам при кой да отида за следене на бременноста

Аз съм от София. Ще се следя при Кълвачева във Вита. Предната бременност бях при нея - доволна съм. Някой друг при нея? Или във Вита?

За Бургас нямам идея за доктори. Виж по форумите - там има доста мнения. Ило най-добре някоя приятелка или позната да ти препоръча. Успех!
Здравей, маме от Бургас,ако всичко е наред аз ще се следя при Гергиоски Света София е и Девата!Препоръчвам ти го !

# 106
Мамии на когоо казахтее за радоста ви днес потвърдиха и съм в 5 г.с сега знает мъжа ми рсзбирасе майка ми и неговите родители ....когаа мислите да споделитее и с приятелиии и другата част отт родата ?Heart Eyes

# 107
Честито и от мен!Леко бременеене на всички!

# 108
Здравейте, бъдещи мами! С радост се присъединявам към групата .В 6г.с и 5 дена съм. 😊 Миналата седмица бях на лекар и видяхме плодовия сак и сега тръпна в очакване за следващото посещение при лекаря,което е  след два дни.

# 109
Здравейте, бъдещи мами! С радост се присъединявам към групата .В 6г.с и 5 дена съм. 😊 Миналата седмица бях на лекар и видяхме плодовия сак и сега тръпна в очакване за следващото посещение при лекаря,което е  след два дни.

Честито!

Не са ли на често прегледите? Аз днес като бях (5 гс) доктора каза да отида към 10-20.02. Аз няма да се следя при него и имам час за 30.01 при тази, която искам да ме следи, но мисълта ми е, че той ме извика след месец чак...?

Има ли смисъл от чести прегледи?

# 110
Здравейте, бъдещи мами! С радост се присъединявам към групата .В 6г.с и 5 дена съм. 😊 Миналата седмица бях на лекар и видяхме плодовия сак и сега тръпна в очакване за следващото посещение при лекаря,което е  след два дни.

Честито!

Не са ли на често прегледите? Аз днес като бях (5 гс) доктора каза да отида към 10-20.02. Аз няма да се следя при него и имам час за 30.01 при тази, която искам да ме следи, но мисълта ми е, че той ме извика след месец чак...?

Има ли смисъл от чести прегледи?

На мен ми каза да отида след 10 дена, но реално дата ми за прегледа е на 7-мия ден от предишния. Това ще ми е последния преглед при този гинеколог, тъй като той вече не се занивама със следене на бременни.

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 10:26 от Tweety-sweety

# 111
Днес  вече чухме пулса Simple Smile . Взеха ми и кръв и урина, премериха ме. За следващия преглед и на мен ми казаха да дойда след 1 месец. 

# 112
Днес  вече чухме пулса Simple Smile . Взеха ми и кръв и урина, премериха ме. За следващия преглед и на мен ми казаха да дойда след 1 месец. 

Ейй, супер! Simple Smile В коя г.с. си, че чухте пулс?

# 113
Затруднявам се с въпроса, тъй като според доктора съм 6 седмица и 2-3 дни, според дата на последна меструация 7г.с. и 3 дни. Тъй де, миналата седмица не се чуваше още.

# 114
Днес  вече чухме пулса Simple Smile . Взеха ми и кръв и урина, премериха ме. За следващия преглед и на мен ми казаха да дойда след 1 месец.  
Честито сърчице и пулс!Успех на теб и бебчо!

# 115
Здравейте отново, момичета. Blush
И аз да се похваля, че успяхме да чуем сърчицето - в средата на 6та г.с. съм. Поуспокоих се, че всичко е наред. Лекарката ме вика отново на преглед след 2 седмици, но засега не ми е пуснала никакви изследвания все още.

# 116
Аз да се оплачаа много мее боли главата отзад ии се чудя да пияя ли кафе  или пък може да е високо кръвното .. а съм на работаа и нямаа как да го измеряя.. илии какво хапче да пияя Confused Confused.

# 117
red.queen и аз като теб имам тази болка,не се притеснявай ще споделяме заедно и болки и радостии,и аз  съм с две чертички и ни предстои първи преглед , второ дете ми е и намен, първото ми е на 2.8,така че ме приемете към вашата групичка Confused

# 118
Момиченца и аз чух най-прекрасния тупкащ звук днес Grinning Падна ми камък от сърцето. В 6с и 6д съм като и мен ме вика след две седмици, но аз ще отида на 1.02. За ЖК , теглене, изследвания ми каза към 11 седмица.
Ясмин, ако овулацията ти не е точно на 14ти ден, датата на ПРМ няма да ти даде точен резултат. По календарите в интернет аз вървя с една седмица напред.
Честито на всички за хубавите новини. Все така до септември Hug

# 119
Момиченца и аз чух най-прекрасния тупкащ звук днес Grinning Падна ми камък от сърцето. В 6с и 6д съм като и мен ме вика след две седмици, но аз ще отида на 1.02. За ЖК , теглене, изследвания ми каза към 11 седмица.
Ясмин, ако овулацията ти не е точно на 14ти ден, датата на ПРМ няма да ти даде точен резултат. По календарите в интернет аз вървя с една седмица напред.
Честито на всички за хубавите новини. Все така до септември Hug
Честито Плади,много се радвам и за вашето сърчице и пулс,все такива новини до края!Честитоо!

Общи условия

Активация на акаунт