СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 465
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
 А 12 феврури съм на преглед ще го попитаам ии акоо не мии даде адекватна причинаа  ще го сменя 40лв е абсурд

# 436
Момичета, някоя от вас започна ли да се маже против стрии?
Аз започнах вчера. Преди това гърдите адски ме засърбяха. Scream

# 437
  • Пловдив
Мажете и кръста.От издърпването на кожата напред от корема,там може да се получат стрии.
Хубаво е да се почне сега,да.Аз още не съм.То стрия върху стрия не личи  Joy

# 438
Препоръчайте ми нещо, което ще го има и тук в Англия. Мислех си с кокосово масло ..... че аз си имам склонност и се притеснявам

# 439
Имаа ли друга на която искат да плати 40лв за да присъства таткото на прегледаа ????

За първи път чувам такова нещо. Интересно ми е какво, ще пише на касовата бележка.

# 440
Като й гледам правописа и акъла, предполагам, че и таткото е същият... Ако бях на мястото на лекаря и аз щях да си искам вредни да ги изтрая и двамата.

# 441
Здравейте момичета. Днес бях на първи преглед. 7 г.с + 1 ден. Всичко е наред видяхме и сърчицето Simple Smile Първи преглед по програма майчино здравеопазване на 06.02 оттогава ще излезна и в болничен за всички които питаха възможно ли е. Изследвания също тогава ще започнем да правим. По време на бременност хормоните на щитовидната ми откачат и винаги се налага терапия да видим сега как ще бъде.
Елфи сигурна ли си за изследванията за Васерман? Знам че важат 6 месеца обаче с предишните 2 бременности ги правехме още в началото и не са ме карали да повтарям.
За варицелата знам че е много опасна. Ако има как спирайте децата от градина. Моята кака още декември я оставих вкъщи и сега съм спокойна. Като мине този рисков период и малкия мисля да го пробвам на ясла.
За стриите с каката си мажех много редовно и гърди и корем и крака. Нямах нито една стрия. С малкия не мажех нищо. Хем време нямах хем кърмене и нямаше начин. Пак никакви стрии. Сега да видим какво ще е положението. За кокосовото масло знам че много добре овлажнява сигурност е добър вариант.

# 442
Като й гледам правописа и акъла, предполагам, че и таткото е същият... Ако бях на мястото на лекаря и аз щях да си искам вредни да ги изтрая и двамата.
Абсолютно съм съгласна! Едва успявам да разбера какво е написала.

# 443
  • Пловдив
Елфи сигурна ли си за изследванията за Васерман? Знам че важат 6 месеца обаче с предишните 2 бременности ги правехме още в началото и не са ме карали да повтарям.

Толкова важат.И двата пъти ми ги направиха отново в болницата преди да родя.Попитай в болницата,в която ще раждаш
Щом нямаш стрии без мазане и сега няма да имаш.То си е до еластичност на кожата

# 444
На мен за пръв път рано тази сутрин ми се гадеше зверски, разхождах се като полудяла из къщи и излизах на терасата да душам. МИслех, че ще ми се размине , ама явно не Sad
За стриите-взех си едно олио на Eucerin, което беше на промоция, но хич не ми е удобно за мазане . Вероятно ще го редувам с кокосово масло, което си имам от преди и върши работа за всичко. Засега мажа от време на време, като не ме домързи:)

# 445
Здравейте Simple Smile

По въпросът със стриите -  еластичността на кожата е ген. Майка ми е имала стрии и аз бях сигурна, че ще имам. Буквално се къпех в мазила и ефект 0 Smile Първо почна да ми се нацепва кожата около белега от операцията от апендицит. Накрая бях като топографска карта. Стриите бяха лилаво-малинови и дебели, дълги...гадост Simple Smile Случайно попаднах на едни ампули на Lierac , които почнах да ползвам 6 месеца след като родих и вече се бях отказала, че коремът ми ще изглежда прилично. Искам да ви кажа, че тези ампули направиха някакво чудо. Разбира се, няма начин за 100% заличаване на стрии, но всичките ми стрии се събраха, придобиха естествен цвят. След няколко морета, кожата ми се подобри значително. Не зная дали на всички биха действали еднакво, но аз ще заложа на тази марка.

Последвайте съвета на ♥Elfita♥ и мажете кръста, защото наистина разтягането на кожата е сериозно Smirk

# 446
Здравейте  момичета... и аз още не съм почнала да се мажа за стрии.... с първата бременност се мажех с олиото на икаров... ама не много редовно... стрииии нямам... имам само по гърдите и на дупето.. ама те са останали от пубертета... сега се чудя какво да си купя... все пак трябва с нещо да се мажа... давайте идеи...

Записах си първия час за преглед на 01.02 надявам се да се види плоден сак... тогава ще са точно 10 дни закъснение.

От първия ден започнах да се бода с фраксипарин и вече съм си направила няколко синини на корема... ама какво да се прави...

# 447
Здравейте! Днес бях на преглед - чух сърцетуп вечееее 💕
Обаче ЛЛ беше объркал направлението та сега двеста пъти още ще се разхождам, докато го оправи и да си пусна изследванията. Хич не ми се връща при ЛЛ в тая грипозна болница!
За стриите - има на Палмерс какаово масло, страхотно е! Нямам нито една стрия от 1вото бебе.

# 448
Връщам се от преглед. Всичко е нормално, чухме сърчице Heart

Заменихме Утрогестана с Дуфастон, че от Утрогестана ми става лошо. Вагинално каза, че не препоръчва, защото не се знаело колко се усвоява.

Полови контакти след 12 гс каза... Sad

На преглед ме вика след 2 седмици.

За стриите - до ген си е. Аз се мазах, мазах и цялата се остриих Simple Smile. Сега даже няма да се мажа. Както каза някой по-рано - то стрия върху стрия не си личи Simple Smile

За изследванията питах - към 11-12-13 гс ще ги правим.

# 449
И аз още не съм започнала да се мажа против стрии, не че ще има ефект...
С първата бременност направо се къпех с маслото на Икаров и някъде към края на осмия месец се нацепих цялата, когато започнах да задържам течности. Бях с прееклампсия. В момента имам стрии и по прасците. Sad

vesselina_g и на мен ми ставаше лошо когато го пиех. Моят лекар ми разреши да го поставям вагинално.

Общи условия

Активация на акаунт