СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 589
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
xkb_21 Мила радвай се... не си предизвиквай съдбата дето се казва...по добре така... да си се чувстваш добре Simple Smile

# 286
TheMarquise ,май няма Маркова в Марковс,но се обади да питаш
Обадих им се и имаше само за нея часове. Явно наистина доста бързо свършват. Иначе аз питах за препоръчания тук Димитър Марков, но неговите най-ранни часове бяха към 14та ми седмица и ми казаха, че ще е късно.
Сега се записах за края на 11та, началото на 12та. Но ще говоря и с моята АГ къде ще ми препоръча и може да ида на две места.

# 287
Hrisi и аз така си казвам, ама тук в тая пуста държавица не мога да отида дори на частен преглед ако нямам 6г.с Sad

# 288
xkb_21, ама то няма смисъл да ходиш по-рано... нали няма какво да се види преди това... И аз не съм отишла на преглед... по-мои сметки се пада да ида когато сум 6гс+ няколко дни... не се шашкай излишно е.. сега трябва да си спокойна... а по-добре ли ще е да си с пмс болки и да се чудиш дали няма да ти дойде всеки момент и всичко да приключи както съм аз?

# 289
  • Пловдив
Честито на всички с точици и сърчица.
Ние казахме на близките ни семейни приятели.На нашите,ако мога ще кажа като се роди.Мисля как да им сервирам новината,а те да не получат припадък

# 290
И аз се чудех много, как да съобщим за бебе номер 3 в родата на ММ.. та се разчетох в нета и съм решила да купя едно синьо шише и едно розово и да им ги подаря... надявам се да се зарадват на новината... все пак нашето бебе не е най-очакваното и желаното в семейството, а ще бъде това на сестра му все пак е на 40г.

# 291
Хриси, права си мила, ама нали знаеш сега се вманиачаваме в най-малкия детайл и сравнявам с миналия път, а то казват, че бременност с друга не си прилича. Аз знам, че преди 6гс е излишно, ама поне в БГ може да отидеш да видиш точица, после да чакаш сърчице, а тук първия скан ще е 10-11гс, ако не отида на частно..... а им е много напред уж държавата
Елфита предполагам припадък от радост?

# 292
xkb... ооо 10-11 седмица си е далече.. и а няма да издържа толкова..

А от относно кое бебе ще бъде повече чакано и кое не.. те си знаят... НО ЗА НАС  ще си бъде най-чаканото... както беше и първото ни дете, така и второто Simple Smile Аз не се сърдя.. все пак тя им е родно дете... а нали знаеш как казват хората “ ее нали имаш едно двете, кактв е проблем ако няма да имаш второ)...

# 293
  • Пловдив
Елфита предполагам припадък от радост?

Не,за съжаление.
Няма да се радват изобщо

Христинчето,а сестрата на ТМ може и изобщо да не роди или е бременна?

# 294
Елфи съжалявам да го чуя, наистина, но каква е причината ?

# 295
Елфита засега не е бременна... дай боже скоро и тя да бъде... Simple Smile ще се радвам за нея...

# 296
  • Пловдив
Елфи съжалявам да го чуя, наистина, но каква е причината ?

Защото има риск за мен заради бременността.Ще ми е четвърта маточна операция.Защото е трудно да се гледат три деца без никаква помощ.Един вид съжаляват ни.То наистина ще ни е много трудно.Каката е в ученическа възраст,не е като да си ходи на ДГ.Ще трябва да й отрежем някои от извънкласните занимания.Няма да мога да ги разкарвам трите броя по разни спортове,посред зима.

Събирам идеи как да им кажа по-безболезнено  Laughing

Христинчето
,шансът не й е много голям,но знае ли се.Трябва да се радват много на вашите деца,защото може да са им единствените внуци

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 23:26 от ♥Elfita♥

# 297
Елфита Вярвам, че ще се справите с три деца, а с теб всичко ще бъде наред. Господ си знае работата и не ни сблъсква с непреодолими неща, няма по голямо щастие от децата все пак 🙂

# 298
Елфита ще се справите, а за бременността при стриктно следене при добри специалисти надявам се всичко ще бъде наред!

# 299
Аз пия утрогестан. В началото ми се виеше свят,но вече всичко е наред. Не ме боли главата,но знам ли.... Може да има различен страничен ефект при всеки.... Посъветвай се с АГ.

Общи условия

Активация на акаунт