СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 609
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря Цвети... мисля че с всеки изминал ден се чувствам по добре .... може би му свиквам

# 301
  • Пловдив

Добро утро

Христинчето,мисля че се свиква като го пиеш повечко време,да.А за какво ти го изписаха?
Аз трябва да си купя фолиева киселина.

xkb_21,в коя държава си?UK?Аз ще ходя на АГ в 7 ма-8 ма г.с.Направо да чуя сърдечен ритъм.

# 302
Елфи, дано нещата не са чак толкова зле, колкото си мислиш! И при нас има една подобна ситуация с сестра му ама нас не ни интересува. Гледаме си първото детенце, ще се оправим и с второто. Няма защо да се чувствате кофти заради поведението или решенията в живота на някой друг!
За мацките “без симптоми” - и за мен е малко по-различно от миналия път, но не е зле. Чувала съм много кофти симптоми. Не знам дали е рано за гадене / повръщане и тн.
Успех на всяка която ще казва за близките си скоро!
Ние ще изчакаме малко май...

# 303
Мамии помощ тази сутрин като станаах имах кафяявоо зацапванее и то достаа като силноо течениее в 6г.с седмица съм какво да правяя

# 304
  • Пловдив
Мамии помощ тази сутрин като станаах имах кафяявоо зацапванее и то достаа като силноо течениее в 6г.с седмица съм какво да правяя

Отиваш на АГ по спешност.Ако имате частна АГ клиника,има дежурни,които приемат веднага

# 305
Нооо какво означаваа това

# 306
Звънкай веднага на АГ за спешен преглед. Успех!

Добро утро, момичета. Blush
Аз почвам да се будя все по-рано, днес се събудих в 4 и до към 8 имах постоянна болка ниско долу и леко вляво. Досега съм получавала само спазми като ПМС, но минаваха за минута-две. Така продължително не ме беше боляло. Обезболяващи не искам да пия, а на преглед съм чак в понеделник. Може би и аз ще звъня на лекарката да я питам дали има нещо притеснително.

# 307

Никита, обади се на АГто и бъди готова да те викне. Може нищо да не е. Само спокойно!!!

# 308
NIkita192 не се шашкай-и аз имах такова зацапване и като бях на преглед казах на лекарката и тя ми предписа вагинални мн свещички и сега  вече почти нямам не се притеснявай-но е хубаво веднъж да  те прегледа лекар.....отивай на преглед...

# 309
TheMarquise, и аз нещо имам болки доста тея дни. Помня, че с първото в началото имах, заради разширяване на матката и е нормално. Ама аз вдигам малката си дъщеря и е възможно да се товаря. Та и ти помисли какво правиш, да не да товариш корема и кръста повече. Гледам да се опъвам за почивка когато ми е възможно.

# 310
На бързо.. има ли момичета от Благоевград? Евентуално да ми препоръчате АГ който работи и по ЗК и добър разбира се.. та и ако разбира от проблемни бременности още по-добре.

# 311
Hristinchet0 не знам коя тема четеш повече но реших тук да пиша. Днес си записах час за проф. Паскалева чак за 13.02. Според мен звънни още сега явно доста се чака.

# 312
Отчитам се след първия преглед- 6-та.г.с. , 12 мм. Още не се чува сърчицето, но имаше май някакви пулсации. След две седмици съм отново на преглед.
Аз също имам леки болки от време на време и докторът ми изписа нош па, но не ми се ще да го пия. Будя се много рано и съм буквално като предбира в момента Sad

# 313
Hristinchet0 не знам коя тема четеш повече но реших тук да пиша. Днес си записах час за проф. Паскалева чак за 13.02. Според мен звънни още сега явно доста се чака.

проф. Паскалева е ясна.. и при нея ще запиша час....(редактирано)  Готово записах си час при нея за 14.02 мен си ме устройва  напълно датата.. няма да ми е рано... горе долу ще съм в 7-ма гс.+ няколко дни. Между другото много е любезна жената която вдигна телефона.. обясни ми как да си преместя часа за биене на фраксипарина... и така Simple Smile Радвам се че го свърших и това.. Сега трябва да записвам и за кардиолог... чудя се и за др. Сигридов.

Моята АГ е в София и идва да преглежда и в нашия град.... ще си ходя при нея на консултации, но ми се искаше да намеря и АГ по ЗК в Благоевград та да ходя при двама АГ-та....

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 11:30 от Hristinchet0

# 314
  • Пловдив
чудя се и за др. Сигридов

Той практикува ли в момента?
Чудех се между него и Марков,но за Сигридов не намерих никаква информация след инцидента с него

Общи условия

Активация на акаунт