Пълзят, изправят се, подреждат олимпийските ЮЛСКИ надежди!!!

• 10 460
  • 274
  •   1
Отговори
# 30
И ние се будим по 1-2 пъти ама е само да пийне чайче и да лапне биба и да заспи моментално. Да не си урочасам само детенцето  Praynig но се чуствам добре като се събудим сутрин PeaceПу-пу, да заплюя  Whistling
 Мимес, ами ако както е полусънена и ревяща й предложиш някакво 4ай4е дали няма да пие. Аз Гъбка така я пропих с чайчета. Ве4ер като се събуди. А иначе не ожаднява ли през деня? Тя само вода едва ли ще иска, ама ако спреш кърменето тя ще ожаднява, бъди сигурна, при всички е така. Ина4е по този начин тя си утолява жаждата с твоето млекце. Щом смяташ да спираш замени едното кърмене с адапте и после и другите които са ти дневни, а нощно време мушкай шише с чай.А биберонка не смучете ли?

Последна редакция: пт, 19 май 2006, 23:33 от siska

# 31
Мимес пробвай с вода, чай такива работи както Сиска е писала. Все си мисля, че вече са големи и не трябва и нощно време да папка. Въпреки, че ти казваш, че през деня не иска да яде, и това до някъде ти е утеха, като иска да яде, но ........... и аз незнам. Наистина по-добре замени вечерното хранене поне за няколко дни с АМ, за да я засити повече, и след това през ноща опитай с чай, да видиш дали ще има ефект.
Емч окато се събуди (от няколко дни, от както кашля го прави този номер) към 5-6ч. и му давам бибката и моментално заспива. Той всъщност проплаква в просъница и не се буди истински, но с бибата успявам да спася положението.
Иначе днес успях да му дам вода, и изпи сигурно 100мл вода - толкова не е пил от както се е родил сигурно. Дано да пропие вода това дете най-накрая, че и сега в тези жеги, трябва да пие.
Хайде, аз пак се разписах посред нощите, сега вече отивам да лягам.

# 32
  • welcome to the Jungle
Сиска, да ти е жива и здрава проходилата госпожичка! Незная какво се пожелава на проходиле бебе  Embarassed, но пък от все сърце ти пожелавам да сте здрави   bouquet
Ееееех, момичета, а миналата година по това време кършехме пръсти от притеснение, а сега, вече нямаме бебета, а порастнали дечица  Hug Flutter

Мимка, искрено ти съчувствам. И Ого  по подобен начин се буди нощем. Само, че напоследък прави опити да си спи от 22 до 6 часа. Вярно, Огата си похапва добре вечер, напълно в противовес на съветите на Хипо. И като се насити малкото тумбачи с кисело мляко и бисквити или каша или нещо друго + 60-120 мл АМ, и спинка до към 5 или 6  сутрин.
Та съветът ми е (какъвто ми го дадоха и едно декемврийски мами`04) давай повечко и засищащо папане вечер преди спинкане и така ще махнеш нощните хранения. При мен горе-долу работи тази схема, дано и ти успееш да я приобщиш към характера на Дари  Hug Целувки на малкото съкровище!
Целувки и на всички малки съкровища!!!! Heart Eyes Heart Eyes

# 33
  • София
ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА НА ГАБИ!!!

Това с нощното папане си го има и при нас. Ама като се събуди си я взимам при нас и после се самообслужва. Даже незнам колко пъти Embarassed
Всъщност идеята да пииша беше друга. Чета теми на мами на тема отказване от нощното хранене и там мненията бяха да не се замества един вреден навик с друг.  Т.е с биба,  вода, чай, АМ, кисело мляко и т.н.
Говореше се за по-големи деца от нашите обаче....
Та събуди се да папа, обясняват си как "циците спинкат" по това време и си играят по 30-60 мин няколко нощи. И ако е готово детето после спирало да се буди.
Обаче засега не виждам как ще стане това с нашите мушмороци.
Незнам ако се заиграе няколко нощи така после да не реши да й остане това режима. Shocked

Това само като преразказано инфо, иначе не мисля да я отказвам скоро. Каквато е любопитна през деня... то кърменето ни е основно по тъмна доба Mr. Green

# 34
Lioness,на Бобсъна тоз номер не менава,ама хич.В 20ч. снощи яде 200 супа с 2 сухаря,в 21ч, му дадох 150 АМ за приспиване.В 3ч. виеше като линейка и си искаше папото.
Брей,тази нощ голяма жега.Остави,че Бобсъна се будешедо 3-4 ч. постоянно,а аз после  Shocked и край с дремването.спахме а отворена тераса,по боди с къс ръкав и лятно чувалче.Дано само не го простудя  Rolling Eyes . какво правите за комарите-аз направо откачих-цяла нощ еди жужа,накрая включих машинката в контакта до отворената врата. Знам,че не трябва,ама...

# 35
Дарена се буди всяка вечер по два пъти: към 1-2 и после към 4-5ч. Вече ми се реве от това. Тя иска само да си цока, а ако не дам наддава такъв вой, че се чува през три къщи.

Същата работа сме и ние.
Последно яде в 18:30ч. после в 20:30 цока и нощес продължаваме.

Мислех си като ви чета и ад да пробвам вместо кърма в 20:30 кисело мляко. Щото Стефанаки пък започва и да свиква така да се приспива и става още по-лошо, вечер няма да можем да го оставим на никой и мръднем някъдее преди 21ч.

Честито прохождане на Гъбка  Simple Smile

Ние още не се отпускаме сами, държа го за едната ръка, но сам не ще.

Хайде днес се очертава сънчев ден.
Приятна разходка на всички и хубави почивни дни.  Hug Heart Eyes

# 36
  • София
какво правите за комарите-аз направо откачих-цяла нощ еди жужа,накрая включих машинката в контакта до отворената врата. Знам,че не трябва,ама...

Ние слагаме ето такъв комарник на креватчето: http://shop.danet.bg/product_info.php?manufacturers_id=28&products_id=581 , а нас си ни хапят.

Честитио на проходилата Габи!

# 37
Аз искам колективна защита  Laughing

# 38
Тази нощ беше ужасно. Такъв рев... А не е от зъби, направо в чудо се видяхме. Вечерта само го бях кърмила и към полунощ му дадох кисело мляко  то било гладно детето... После пак плака много, де, но определено и глада беше една от причините. Вени, ако го кърмя само сутрин, колко дълго мислиш, че ще продължи това? Няма да е много... Ама пък на сила хубост не става. Не мога да го държа гладен, само защото съм решила ,че ще го кърмя, а той дори не иска да суче. Но още не съм взела твърдо решение. Прясното мляко го купувам, мястото е горе-долу проверено, имат си цяла ферма с ветеринарен лекар и т.н. После киселото не го разреждам, нали трябва да е маслено за децата.

# 39
  • София
Аз искам колективна защита  Laughing

Ми, освен да си спретнете и вие един балдахин като индийски махараджа над спалнята...  newsm03

# 40
е добре де, нали уж рекламират че тия машинки уж могат да се включват в стая с малко дете... Thinking newsm78 или нещо се лъжа?

# 41
  • В средата на времето
Aз ще включвам от машинките, че иначе рискувам дребния да бъде надупчен на решето.. Close..Ако трябва ще я придвижа колкото се може по-близо до отворения прозорец..иначе не виждам спасение от комарите.. Twisted Evil
И аз да се похваля най-накрая - от ония ден казва мамамама:))..естествено още не го свързва с мен, но и това е напредък  Wink
Аз да попитам - срещичка няма ли да направим скоро? Купих си ТСМ-ска количка и вече съм много по-мобилна. В началото ми беше много неудобна за управление, но вече и свикнах и нямам проблеми. (ходя си леко надупена и това е.. Wink )

# 42
А защо да има проблем с тези машинки? Аз бях включила такава още в болничната стая няколко дни след като родих, защото няколко гадини бяха нахапали съкровището ми!

# 43
  • временно във Пицеландия
болна съм  yu5 не знам откъде но си хванах една настинка.неприятна работа де.сутринта имах температура,сехга сякаш не,но се чувствам все едно  smile3538 са ме били.добре че дойде майк ами а после и свекървата взе малката,че не знам как щях да я карам.а дребното все в мен иска да се навира,как да му обясниш че може да се разболее и то  Stop
режимът от два дни е следният-заспива към 11 вечер и към 4.30-5 сутринта с ебуди и почва-аф,аф,абббббб,бооооо или едно дълго и учудено ооооооооо  Crazy луда работа и буди всички в къщи,после се смее  Grinning само дето на баща и не му е смешно,нали работи  Rolling Eyes

# 44
  • София
А защо да има проблем с тези машинки? Аз бях включила такава още в болничната стая няколко дни след като родих, защото няколко гадини бяха нахапали съкровището ми!

Тия дни май имаше една тема по въпроса. На повечето теблетки пише да не с използват в помещения, където има малки деци, алергични хора или асматици. На някои пише да ги пускаш на отворен прозорец и то докато те няма в стаята. Един приятел немец ми каза, че в Германия са забранени. Следващия път като се чуя с брат ми, ще го питам за потвърждение.  Wink Аз като бях бременна и сега при бебето същи избягвам да ги ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт