Бързи здравословни въпроси и отговори – 11

• 58 720
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Момичета,нали имахме въшки Simple Smile та...днес пак мажа...не пише,че мига да сложа една найлонова торбичка на главата на детето...дали има проблем?да не стои мокра...ползвам Хедрин спрей.

# 466
Аз винаги си слагам найлон и отгоре стара хавлия; когато се боядисвам...иначе ми измръзва главата. А така с найлоновата торбичка ми топли.

Хепи..вие на лекар ходихте ли снощи?

# 467
  • Варна
Здравейте!
В понеделник ме оперираха,в четвъртък
ми свалиха дренажа и превръзката.
В момента съм само с марля.Днес ме притесни,че мястото където беше дрена ме наболява ,леко е зачервено и сълзи.
Незнам дали е нормално,а няма на кого да се обадя днес.Седми ден от операцията ми е,конците трябва да ги махнат в четвъртък.

# 468
Ани, от какво те оперираха?

# 469
  • Sofia
Нормално е,не се притеснявай

# 470
  • Варна
Ани, от какво те оперираха?

Проблема ми е в гърдата.

# 471
Не се притеснявай, нормално е. Майка ми я изписаха с дреновете и пет-шест дни изтичаше доста от тях. След като й ги свалиха също.

# 472
Да, вчера бяхме. Днес пак вдигна Т, нос тече, очи болят, но като че ли ще позакрепим, не знам. Включих и инхалатора, че и мен ме заболя глава, не мога да дишам, и се редуваме с него,. Ми облекчава си пущината, и така. Ходих да заредя едни карти за ГТ, там касиерката лежи на бюрото, кой знае и тя с какъв вирус и колко хора заразява...абе вилнее си вируса, казах ли ви 15-20 деца чакаха пред нас в спешното...Сутринта беше по-добре, но следобяд като вдигна пак пустата Т. Хубавото е само, че пу пу сваля се с лекарства. Утре няма да го пускам на училище, да видим как ще е.

# 473
  • Пловдив
Пак аз...сега сме с 37,5 Confused досега нямаше.
Кво да мисля незнам...дали да дам Панадол?

# 474
Хепи...док какво каза. Каква е диагнозата?
Мистик...според състоянието.Акоэе бодър, може да изчакаш...знам ли.
Пфуууу...гадни болести.
Аз пък ходя с маски, детето спряно от градина при баба си....де го копнахме, главата ми не го побира 😕

# 475
Ми аз давам парацетамол, и сваля, лекарката каза каквото имаме да даваме при нужда...но аз сега одеве купих пък нурофен и се чудя дали да дам него или да карам на парацетамола...то тия всичките са един дол дренки с куп странични ефекти...взех обикновен нуроофен и стоп колд...ми тоя стоп колд с едни странични ефекти- лек инсулт, халюцинации и прочие, и ме хвана страх, май ще го хвърля....някои ги редуват пък, но мен и това ме е страх, защото си засилват освен ефекта, и страничните ефекти...

# 476
  • Пловдив
Ужас начи...
И аз взех Нурофен,обикн.за всеки случай...Мисля като е под 38 да не давам.Може утре да му дам като тръгва...хич не ща да го пускам.

# 477
В петък 11 деца от класа бяха болни. Честно казано не знам дали уре ще ходят, може да са се възстановили. Но аз да треперя какво и що - не мерси. Ще видя и утре, ако няма Т, ще тръгва на училище. Ако има, по-добре да иде на лекар, а не на училище.
Тета- вирус ни е "диагнозата", така рече и за кр. картина.

# 478
Мерси Хепи. Интересуваше ме дали е казал грип. Щом е ОВИ...ще мине бързо ☺

# 479
Мда, току що другото дете цъфна с разстройство. Мхм. Чудно.

Общи условия

Активация на акаунт