Бързи здравословни въпроси и отговори – 11

• 58 249
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Явно всички лекари в момента са пренатоварени и повтарят вирус, чай, витамини, бонбони и т.н. до припадък. Някои се застраховат с АБ/изопринозин, ама май повечето не. Разбирам ги донякъде, като минат стотина с еднакви симптоми през теб за ден, ти става ясно, че е вирус.Самият болен пък се чувства мега зле. Ма мен пък ме е страх да не ни претупват просто така "вирус е", а да не е.

# 511
  • On the sea
И аз това си го мисля вече Happy, а и нас сигурно като ни види вече лошо и става, и все си мисля, че ни претупва с тия АБ за по лесно.

# 512
Нас педи по телефона ни диагностицира с грип Joy а то ще се окаже, че е повръщащ някакъв вирус с лека Т...май по инерция я подкараха -ти си с "вирус",ти си с"грип"....

# 513
  • Пловдив
Изследване на антитела при бременност не е нужно да е на гладно, нали?
Забравих да питам АГ и ми е неудобно пак да му звъня.

# 514
А аз да се оплача ... Долу на триъгълника имам подутина блеедоо червена на цвят която ме мъчи от доста време ходих на доктор казаха да мажа с гентамицин мазаах пукна се излезее кръвв и нещо катоо гной но според мен не е гной не боли освен ако не я натисна по силноо някаква идея какво можее даа ее

# 515
А аз да се оплача ... Долу на триъгълника имам подутина блеедоо червена на цвят която ме мъчи от доста време ходих на доктор казаха да мажа с гентамицин мазаах пукна се излезее кръвв и нещо катоо гной но според мен не е гной не боли освен ако не я натисна по силноо някаква идея какво можее даа ее

Здравей. Може подутината да е заради косъмче.

# 516
  • Пловдив
Сложи на една лепенка парченце локум в/у него.Ако има набрало да го изтегли...така 2-3 дни.

Хепи,то пак като ти кажат диагноза,дори измислена,пак е нещо  Crazy щот нашта обикновено не казва нищо!Дава ти рецептата и айде...ето оня ден-гледа гърлото и нито дума кво,що...чаках,чаках па попитах-е,съвсем леко е зачервено вика  Crossing Arms Не каза нито да давам ли нещо за тая Т,нищо...

# 517
Здравей. Може подутината да е заради косъмче.

Според мен няма косъмче няколко пъти се пука и пак набъбва стискалаа съм 2 пъти с надеждата да се покаже косъм ноо няма ...

# 518
  • София
Така , бях на пулмолог. Ще изследва храчка (с извинение ) от бял дроб.
Сега трябва да я мисля и чакам 😂
За момента ми изписа геломитрол.
Каза , че мога да го сдъвча , защото очевидно не мога да го строша. Вътре има течност в него . Ще е забавно и с това лекарство.

Тя ми сподели нещо интересно .
Каза , докато пиеш сиропи , кашлицата няма да мине.

Каза , че кашлицата не к прилича на астма.

Ще търси , хроничен бронхит.
И сега много се надявам да не е някоя туберколоза.

Та ще видим сега с този секрет от белия дроб , взех си 2 бурканчета , защото изобщо не знам дали ще направя това , което се изисква от мен .

# 519
Уинд , ти не можеш да пиеш хапчета ли ?
За храчка ти писах да изследваш преди време Hug Айде дано да се оправяш вече.

# 520
  • София
Уинд , ти не можеш да пиеш хапчета ли ?
За храчка ти писах да изследваш преди време Hug Айде дано да се оправяш вече.
Имам преживяване с хапче антибиотик
Ако ви бях слушала вас, вече да е минало всичко .
Много благодаря

# 521
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Изследване на антитела при бременност не е нужно да е на гладно, нали?
Забравих да питам АГ и ми е неудобно пак да му звъня.

не е нужно да е на гладно.
 Simple Smile

# 522
Стискам палци на Уинд...
Уинд...извади една тУтУнджийска тлъста..Stuck Out Tongue Winking Eye в буркана и им я носи...😆

# 523
  • София
Стискам палци на Уинд...
Уинд...извади една тУтУнджийска тлъста..Stuck Out Tongue Winking Eye в буркана и им я носи...😆
😂😂😂😂

Днес мъжът ми ми показваше точно как да стане 😳
Каза , че той има храчки да напълни 3 буркана ( отново с извинение)

# 524
Аз не мога да ги вадя. Гълтам ги.. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт