Бързи здравословни въпроси и отговори – 11

• 58 599
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Боже, влязох да искам съвет за леко успокоително, че напоследък много ми се събра и ми е нервничко, а то тук направо чудна раздумка по темата станала....
Чудя се за мента,глог, валериан, но от други лекарства лесно се успивам, например от противоалергичните съм като пияна, дори и от най-новите, и се притеснявам да няма такова действие и да спя по улиците и на работното място...Какво бихте препоръчали?

# 121
  • София
Има вече и таблетки с глог, мента, валериан и маточина. Много са добри!

# 122
Боже, влязох да искам съвет за леко успокоително, че напоследък много ми се събра и ми е нервничко, а то тук направо чудна раздумка по темата станала....
Чудя се за мента,глог, валериан, но от други лекарства лесно се успивам, например от противоалергичните съм като пияна, дори и от най-новите, и се притеснявам да няма такова действие и да спя по улиците и на работното място...Какво бихте препоръчали?

В халите до шадравана на щанд на Хиги/я тест (не помня точното име на фирмата) се продава екстракт от жълт кантарион, наречен Хиперицин. Капе се във вода, сок и пр. Освен на стомашно-чревния тракт, влияе добре и на нервите.

П.П. Редактирих се, защото аптеката, която споменах не предлага вече този продукт.

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 11:48 от :::

# 123
Благодаря, но води ли до сънливост?

# 124
Паник атаките изобщо не са нови, винаги е имало хора с такива проблеми. Само че преди се казваше страхова невроза, сега се поамериканчи и стана паник атаки или паническо разстройство.
Леля ми цял живот беше със страхова невроза, почина преди 5 години на 80.

Мента, глог и валериан съм пила дълго време за висок пулс, никога не ми е е спяло от това. Сега пия само валериан, пак не ми се спи.

# 125
 Заради раздумката не съм си написала въпроса , за който влязох Smirk
Синът ми пие Екомер за повишаване на имунитета от месец може би, а от сутринта е със сополи. Какво да мисля ? Май не е нормално да се разболява, докато го приема или не му помага?

♥ HAPPY ♥, опитай с чай от маточина.
И аз съм пила мента, глог и валериан - не ме успиваше, но не ме и успокояваше особено Ill

# 126
Благодаря, но води ли до сънливост?

Не си спомням да ме е успивало, но най-добре попитайте в аптеката.

# 127
Благодаря ви, ще пробвам
За Екомер- много хубав продукт, но не очаквай и чудо Simple Smile Сега има ужасен грип, ако го изкара само със сопол, ще е супер.

# 128
А нещо относно моето въпросче? Никой ли няма представа какво е? Нещо се съмнявам за подкожен хемангиом  newsm78

Скрит текст:
Преди 3м. ми излезе 1 розово петно на кълката. Не боли, не сърби, не се лющи, визуално не личи да е подуто. Обаче с времето се променя. От розово става по-наситено червено, малко е пораснало, а понякога се появяват подкожни кръвоизливчета, които след 2-3 дена изчезват. Ден със ден не си прилича, непрекъснато се променя нещо. Тук съм качила снимки -
https://imgur.com/a/Nbpoh
    Някой има ли представа какво може да е, че на кожен съм чак на 16-ти , а вече съвсем се филмирах.
И не ме питайте моля ви къде съм спала толкова време. През последните 3м. се случиха доста неприятни неща, и това остана на заден план. Даже се чудя дали е възможно да се е получило от стресът покрай тях.

# 129
  • София
Аз все повече си мисля, че до голяма степен психическите разстройства и автоимунните заболявания се дължат на дефицит на витаминД и Б12. При мен  и двете са налице плюс Хашимото, което за мен е следствие от тези дефицити. Работим в затворени офиси, няма достатъчно естествена светлина за синтез на вит. Д и хоп - нервни разстройства, умора, депресии. Вит. Б12 пък не получаваме достатъчно заради некачествената храна. Прочетете симптомите и ще се разпознаете в тях. Аз в момента съм на терапия (повече от година) и още не мога да наваксам.

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 14:19 от magia

# 130
Хепи, може да опиташ Седатиф ПС на Боарон. Не е кой знае какво, има много противници на боаронските таблетки, но на мен ми действат добре. Смучат се таблетките под езика.

# 131
А нещо относно моето въпросче? Никой ли няма представа какво е? Нещо се съмнявам за подкожен хемангиом  newsm78

Скрит текст:
Преди 3м. ми излезе 1 розово петно на кълката. Не боли, не сърби, не се лющи, визуално не личи да е подуто. Обаче с времето се променя. От розово става по-наситено червено, малко е пораснало, а понякога се появяват подкожни кръвоизливчета, които след 2-3 дена изчезват. Ден със ден не си прилича, непрекъснато се променя нещо. Тук съм качила снимки -
https://imgur.com/a/Nbpoh
    Някой има ли представа какво може да е, че на кожен съм чак на 16-ти , а вече съвсем се филмирах.
И не ме питайте моля ви къде съм спала толкова време. През последните 3м. се случиха доста неприятни неща, и това остана на заден план. Даже се чудя дали е възможно да се е получило от стресът покрай тях.

Да не е розов лишей ?
Спокойно си изчакай прегледа при дерматолога, ей го къде е 16-ти Hug

♥ HAPPY ♥, благодаря. И аз се надявам да са само сополите , но ще видим...

# 132
Marsia_K, да те успокоя, че при няколко години и на мен ми излезе подобно образование, но точно на деколтето. Ходих на кожен и ми казаха, че не е проблем. Да го следя да не се разпространява. Не е мръзнало, свикнах с него, но въпреки това избягвам много изрязани блузи.

# 133
Хепи, може да опиташ Седатиф ПС на Боарон. Не е кой знае какво, има много противници на боаронските таблетки, но на мен ми действат добре. Смучат се таблетките под езика.

И аз съм го пила,не е лош.
Не пиеш едно хапче и вече летиш в облаците от щастие,но мисля,че има ефект.
Не преспива ,поне мен.

# 134
Не мисля че е лишей.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт