Бързи здравословни въпроси и отговори – 11

• 58 600
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
 tonynette Hug, не съм аз с образуванието Simple Smile
Аз съм със сополивия дечко, който пие имуностимулант.

# 136
Извинявай, тотално съм се сдухала.

# 137
Горе долу ми стана ясно.
Значи при мен не е било такова, защото ме беше страх единствено за живота ми Rolling Eyes...предполагам от ниското кръвно ми е причерняло, сърцебиене, изпотяване....но такъв имагинерен страх не съм изпитвала, както го описваш.

Ами зависи! Защото аз при най-тежката ми паническа атака мислех, че умирам. Не заради физическите симптоми. Те са в следствие на дивия ужас, че умираш. Просто както си седиш и изведнъж те завладява дива паника и непреодолимо чувство, че ще се случи нещо необратимо.

При по-леките е паника просто и страх от нищото. Понякога е страх, че покучаваш инфаркт. При най-леките, при които нямаш физически симптоми, освен трескавост, сърцебиене и налко изтръпване, е по-генерален страх. Така е при мен. Simple Smile

Това е вместо запис.

# 138
Здравейте,:) не знам дали е редно да пиша тук ,но се надявам да ми помогнете.Миналата година средата на декември получих оток на лицето и високо кръвно,естествено се започна ходене по мъките......всички изследвания са ми супер.......ендокринолог,кардиолог,гинеколог,хормони и надбъбречната жлеза и няма диагноза.Средата на май спряха отоците ,кръвно 120/80 чувствах се прекрасно,но дойде следващият декември и драмата се повтаря.Кардиолок - сърцето е чудесно,алерголог -няма алергия.......ееее какво е тогава та аз приличам на идиот не съм пълноценен човек.Лицето ми е ужасно подпухнало и червено......ужас....Благодаря Ви!

# 139
Бъбреците?

# 140
Всички изследвания на бъбреците са в норма Sad

# 141
От два дни ме боли отзад между плешките и леко отпред между гърдите.Бях болна преди 2 седмици и още кашлям.Не ме боли постоянно,след масаж ме облекчава и се чудя дали да  се обадя на лл.Притеснява ме да не е бронхит или пневмония.

# 142
Върви на слушалки, но при пневмовия било ниско -под ц....ците. Ако е над тях - вероятно е трахеята.

# 143
  • София
При пневмония , не болеше ли горе между плешките ? И при вдишване ?

# 144
Нямам температура,Не ми е отпаднало,кашлицата се кърти от гърлото поне така го усещам.Като дишам не ме боли.Болката в гърба е тъпа,Не е постоянно.Тия тук изобщо не дават часове веднага а мен вече ме хваща хипохондрията.

# 145
При пневмония , не болеше ли горе между плешките ? И при вдишване ?

Мисля че не. Отпред и горе между гърдите съм имала тежест при трахеит. При пневмония мисля че боли по-ниско надолу, където е белият дроб. Я питай мъжо, нали скоро боледува.
Аз от една мама, карала пневмония го знам това, но все пак нямам личен опит....

# 146
А може да е просто мускулна болка или остатъчен неврит. Simple Smile

# 147
  • София
Ох, мен ме болеше точно в средата на гърба и по отляво ... и около гърдите , но не високо.
Мъжът ми го болеше като си поема въздух ( в областта на белия дроб) , но не и гръб .
Аз днес отивам на лекар , снимка ли ще ми правят , антибиотика приключи и познайте , пак имам сополи ! Това не е нормално вече !
Диди , Либексина ще го взема , мислех , че кашлицата ще спре от антибиотика Sad но не би .

# 148
Wind_, стискам ти палци най-накрая да открият причината за твоята 'кашлична одисея' и бързо да се оправяш Hug

# 149
Е аз сополи си имам почти цяла зима. Не течащи на река, но си имам секрети. Не се впечатлявам.

Уинд, прекалено мнго лекарстви изпи последните месец-два-три, ми се струва. Част от тях самоизписани. Не е ясно дали изобщо са вършили някаква работа и каква. Температура имаш ли, задух, изпотяване? Ако не-не мисля, че имаш пневмония.

Общи условия

Активация на акаунт