Бързи здравословни въпроси и отговори – 11

• 58 715
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Хепи...лошо!На колко е?Ако можеш давай Лопедиум,да погълне 1,2 фасулчета или зърна ориз...компот от дренки,нар.

# 481
...чай от джоджен..шипки...

# 482
Тийн е
Дадох лопедиум , пробиотик и чай . Благодаря ви

# 483
Тъкмо загледах таблицата по-напред за разликата между настинка, вирус и грип и не мога фа определя какво изкарахме newsm78 не че има значение вече, но домочадието се влачи още. Детето го изкара за два дена, мъжо и той. Аз най-тежко и бавно - за седем дена, че съм и с херпеси. Никой нямаше температура, но главоболие и хрема да искаш. Лекарства не сме вземали, само спрейове и капки за нос. Добре, но гледам детето пак със запушен нос и ми се нерви тука. Какво да пръскаме в тоя нос освен капките, които са на 12 часа.  Нещо друго мога ли да направя за тая хрема?

# 484
Дъщеря ми на 6 г преди 10 дни беше с разстойство и страшни болки в корема заведох я при педиатър и ни даде този списък

# 485
За хремата писах и по-назад. Мен ме спаси Синулан форте. Хранителна добавка е и на втория ден носът ми пресъхна. Не съм слагала капки.

# 486
Благодаря ти. Затърсих го, но го няма в Щатите. Сигурно има аналог, ама а де. Освен някакви хаппчета за хрема да търся.

Погледнах и в ибея, но те от БГ ги пращата. То ако е за от там, на майка ми да кажа, но докато дойдат ние ще се оправим сигурно. ОФ, аман вече....

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 02:04 от vici75

# 487
Е, може ли такова нещо... Уж съм на антибиотик за проклетите стафилококи, взимам и пробиотик, не съм излизала от 3 дена и днес вдигам температура 37.3... Triumph А гърлото ми е сухо... Rage В кондиция съм, но главата ме заболя така, както когато вдигам температура. Измерих и... цъфна

# 488
  • София
Ще взема да го пробвам този Синулан ( дали мога да го стрия?) и има ли за деца ?

Аз не издръжах и отидох пак! на снимка. Всичко чисто , а кашлицата днес прогресира във влажн . Тъкмо беше спряла.
Докторът, ми казва "кашицата е симптом" и аз питам на какво, защото вече 3 месеца , едно и също ми казва всеки.
"Успокои" ме , че не съм единствената която кашля 2месеца .

Честно , не съм сигурна дали искам да купувам лекарства , сиропи и пр.
Имам си витамини , лукчета , мед , чай , но е леко влудяващо това.
Като омагьосан кръг, тъкмо малко ти присветне и Айде пак наново.

Една приятелка ,много често ми повтаряше , докато не си научиш урока , той ще ти се връща , Та вече философски поглеждам . Само се чудя , къде бъркам , щом толкова често ни ловят вируси ?

# 489
Виж сега, и аз така се депресирам при всяка болест, но това не води до нищо положително и не помага
Скъсва се да кашля през деня, сега през нощта не кашля. Позабравила съм какво значи това, че е от носа? За сметка на това моите гърди свирят като акордеон, не, като оркестър акордеон. Може да ида след работа някой да удари една слушалка...

# 490
Уинд, пак ще ти кажа, отиди на пулмолог. Не е нужно на всеки две седмици да си правиш снимка на бял дроб.

# 491
Да, ако си от София, ще ти кажа един много добър пулмолог.

# 492
Здравейте на всички, моля да ми дадете съвет за добър лекар УНГ в София  . Имам затруднено дишане и главоболие, най- вероятно имам полипи в синуса. Трябва да се диагностира проблема . Не знам дали може да се комбинира преглед на УНГ и невролог за възпален лицев троичен нерв. Всичко това е в следствие от катастрофа и сега има последици. Моля за вашето мнение! Мога ли, да се доверяна специалистите в Пирогов?!

# 493
Здравейте!
Има ли актуална информация относно забраната за ЖК заради грипа? Говоря конкретно за Пловдив. Благодаря предварително

# 494
Виж в сайта на РЗИ Пловдив. Имате ли обявена епидемия?

Общи условия

Активация на акаунт