JUMBO

• 120 147
  • 780
  •   1
Отговори
# 705
Дали продават цитрус преса като тази

# 706
# 707
Дали още се продават кукли Winx? Преди години помня, че имаше, но сега май никъде ги няма по другите магазини. Искаше ми се да зарадвам малката ми племеничка и да ѝ подаря хубава кукла, защото наистина куклите на Winx бяха много хубави, имах няколко, когато аз бях на нейните години. Sad

# 708
  • София
Търсих, за да ти помогна, ама навсякъде са изчерпани из интернет. Може да не ги произвеждат вече, аз съм 97 и като бях малка бяха модерни...

# 709
Да, явно наистина окончателно са спрени от производство. Аз съм 01 набор и също по мое време бяха изключително популярни, навсякъде гъмжеше от стоки на Winx - то не бяха несесери, химикалки, раници, спални комплекти, кукли, чанти, абсолютно всичко, за което можеш да се сетиш. Жалко! Бяха доста сполучливи продуктите и куклите им.

# 710
  • София
Здравейте, знаете ли дали днес работят магазините?

# 711
Не работят

# 712
Официален празник, почивен ден.

# 713
Честита Нова Година!
В Джъмбо има ли от плачещите кукли " Cry babies"

# 714
Имаше преди няколко месеца, предполагам и сега има.

# 715
Детските тоалетни в Jumbo как изглеждат? Само един вид ли са? Имат ли примерно поставка за тоал.  хартия и казанче и тн? Благодаря !

# 716
Здравейте!
Извинявам се от сърце на всички, но влизам с един бърз въпрос - в Джъмбо има ли покривки за кръгла кухненска маса? И има ли цветни - зелен, сив..?

Благодаря! 🥰

# 717
  • Beyond the stars
Здравейте!
Извинявам се от сърце на всички, но влизам с един бърз въпрос - в Джъмбо има ли покривки за кръгла кухненска маса? И има ли цветни - зелен, сив..?

Благодаря! 🥰

Стандартно са им 140/180, нашата е елипсовидна и късеят леко, ама вършат работа. Цветове има, точно тези - не знам.
Имам сива от Jysk иначе.

# 718
В Джъмбо продават ли  памучни торбички за пазаруване?

# 719
  • София
Точно за памучни ще те подведа, но съм си купувала шушлякови от там.

Общи условия

Активация на акаунт