JUMBO

• 120 141
  • 780
  •   1
Отговори
# 735
Има ли в Джъмбо черна боя за текстил?

# 736
Виждали ли сте подобни портмонета в Джъмбо?

# 737
Някой може ли да ме ориентира какви несесери/куфарчета за грим има и като цени как са спрямо Али експрес.

Има много несесери по 2-3-5 лева, зависи от размера, а куфарчетата са по скъпи, аз си бях взимала един с дълга дръжка, кръгъл, от плат, но е и твърд, не е железен. Не помня колко струваше някъде към 15-20 лв. Обаче  от 4-5 години го ползвам и не е мръднал, най вече лятото по почивки и море си слагам вътре бялата козметика и ми е много удобен.
Благодаря, трябва ми нещо по-голямо, за да побера всичко - без бяла козметика.

# 738
Някой купувал ли е от тези възглавници за пейка. Всички почти в магазина бяха като с жълти петна, все едно са били намокрени и изсъхнали на петна. Едвам избрах читава, но докато излезнем я поляхме с капка от верото, после го изплакнах с вода, но сега изсъхва на жълто петно. Дайте съвет какво да правя и има ли оправия с тия възглавници, не вярвам да са за еднократна употреба.

На снимкаа не се вижда много, това е сянка, но с просто око си личи в единия ъгъл жълтото.

# 739
  • Благоевград
Днес затворени ли са магазините?

# 740
  • София
Днес затворени ли са магазините?
Да.

# 741
Здравейте. Знаете ли дали Джъмбо в София работи? Благодаря.

# 742
  • Стара Загора

# 743
Ако някое "Джъмбо" в София е под 300 кв - може и да работи. Но не се сещам за такова. Според последната заповед - ще работят от понеделник.

# 744
Понеделник.

# 745
Здравейте!
И аз да попитам, тъй като в нашият град няма джъмбо и трябва да пътувам, та дали има смисъл. Има ли в джъмбо аксесоари за домашни любимци, по-скоро хамстер? Като легълца, играчки, клетки и т.н.
Благодаря предварително!

# 746
Има за домашни любимци, ама предимно за кучета и котки. Има килимчета, драскалки, дрехи и транспортни клетки. Има и играчки, ама не мисля, че хамстер ще захапе кучешки кокал... Е, аз не съм гледала хамстери, та може и да бъркам, но не мисля, че нещата в Джъмбо са “мишкоудобни“.

# 747
  • София
има ли в джъмбо тензух или торбички за прецеждане?

# 748
  • Sofia
Някой ходил ли е днес в Джъмбо Мотописта? Лидница ли е или е спокойно?

# 749
Има ли пясъчници за деца в Джъмбо? Като тези пластмасовите с форма на мидички

Общи условия

Активация на акаунт