Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 806
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Опитай в библиотеката !

# 31

Приятел, ставаш сутрин, без да си пил и пушил миналата вечер прекалено, малко пиене, без цигари най-добре...
Спортуваш, теглиш душа, хапваш само добра закуска и се гласиш за работа, и да миришеш винаги добре и с красиви обувки и яке, другото е лесно. Гледаш се в огледалото и си викаш - действам.
Прави ти впечатление готина жена, ако сте на същата планета - отиваш и лекичко я почваш, купи й нещо съвсем малко за 1-2-3-4 лева, един бонбон ако нямаш кеш,  предразположи я. Тя може да се притесни или обърка и изглежда ядосана, не се връткаш ами си постоянен. Ако ти се направи на оборотна, велика, си казваш: "Мале, колко си тъпа, аз ти правя комплименти, а ти вместо да се зарадваш ми киселееш", псуваш я НАУМ и я пренебрегваш НА ЖИВО. После, намираш твоето скъпоценно камъче след 100 кифли и лека - полека я засипваш с това отгоре по 1000.
Аре, успех и нема да се даваш!

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 14:42 от Анонимен

# 32
  • Sofia
Ох, ще ме умори тоя форум. Joy Joy Joy

# 33
После жените били материалистки - ето, за един бонбон се навиват.

# 34

Приятел, ставаш сутрин, без да си пил и пушил миналата вечер прекалено, малко пиене, без цигари най-добре...
Спортуваш, теглиш душа, хапваш само добра закуска и се гласиш за работа, и да миришеш винаги добре и с красиви обувки и яке, другото е лесно. Гледаш се в огледалото и си викаш - действам.
Прави ти впечатление готина жена, ако сте на същата планета - отиваш и лекичко я почваш, купи й нещо съвсем малко за 1-2-3-4 лева, един бонбон ако нямаш кеш,  предразположи я. Тя може да се притесни или обърка и изглежда ядосана, не се връткаш ами си постоянен. Ако ти се направи на оборотна, велика, си казваш: "Мале, колко си тъпа, аз ти правя комплименти, а ти вместо да се зарадваш ми киселееш", псуваш я НАУМ и я пренебрегваш НА ЖИВО. После, намираш твоето скъпоценно камъче след 100 кифли и лека - полека я засипваш с това отгоре по 1000.
Аре, успех и нема да се даваш!
Kакво беше това ????

# 35
  • Бургас
Това горното някакъв псевдонаръчник за свалки ли е? Laughing Звучи ми като Кобилкина в мъжки вариант.

# 36
  • Насред хаоса
Оф, и като ще вземе да се трогне готината от пренебрежението на тоя с бонбончето, взето при липса на кеш на аванта от купата в някое учреждение, че като ще почне да се тръшка, да реве, света ще сбере от мъка по левента. Ако изобщо разбере, че е била сваляна и после напсувана и пренебрегната, де ...

# 37
Ами много зависи от начина, по който мъжът подходи към запознанство. Това вече си зависи от неговите лични качества. Освен това, никой не е казал да ходи сам по тези места. Предполагам има приятели и познати, с които може да отиде.

И е странно, че наричаш 29 годишен мъж дърт ерген. Той е млад и е съвсем нормално да общува с други млади хора.

На кино влизаш-излизаш. Среща пред тоалетната? На театър - в почивката от 15 минути ли да се отбележи? Тогава всички жени са на опашката за WC. А на изложби - ако не разбира и не се кефи на изобразително изкуство, най-много да се изложи.

Той ако можеше да подхожда към запознанства, нямаше да пита в бг-мама как да си намери съпруга. Личните му качества си личат и през тези три реда, дето ги е написал. Жените били материалистки, не знаели какво искат или не можел да говори с тях. Т.е. не е вината в него, светът му е крив и той горкият все на такива попада. Ако желае смислен съвет - да даде повече инфо за предишните си връзки, на сегашните неподходящи къде попада и как се запознава с тях.

29-годишният е зрял мъж. Младите хора по заведенията в компания обикновено са още в студентска възраст и да, за тях е дърт.

Зрял мъж, да, но чак дърт... Точно по-младо момиче му трябва. Така най-лесно се преодоляват разликите в развитието и мисленето между половете.

За културните мероприятия не знам какво толкова се хвана. Ясно е, че за да срещне някого, трябва да увеличи социалните си контакти и дейности. Не се знае къде и с кого може да се запознае.

# 38
Ако си общителен, можеш да попаднеш на твоето момиче навсякъде – на улицата, в магазина, в ГТ... Но ако си по-свит и нерешителен, и в пансион за благородни девици да те вкарат, пак няма да успееш да си хванеш приятелка.
Ако си този тип, поработи първо върху себе си. Жените харесват мъже със самочувствие, с чувство за хумор, с разнообразни интереси и такива, с които може да се разговаря леко и приятно. Може да си ходеща енциклопедия, но никой да не разбере, ако само сумтиш, мънкаш под носа си или дуднеш неприятно.
Не те обиждам, нито намеквам, че си такъв. Просто ти давам малко примери за това кои мъже привличат момичетата и кои ги отблъскват. И ако ти прави впечатление, изобщо не споменавам за пари, материални придобивки или напращели бицепси.
За първоначално впечатление е достатъчно просто да си симпатичен и приятен за общуване. Останалото ще дойде с времето. Или ще изчезне, там вече от теб зависи.

# 39
Самото пускане на тема във форум за питане как да си намериш приятелка говори за Отчаяние, а това отблъсква жените. Не е казано, че трябва да си красавец, за да хванеш окото, има много други качества, с които може да се привлече жена. Чувство за хумор, що-горе поддържано тяло, богат речник, хигиена, остроумие. Виждам примери с бонбони и заговаряне в градския - според мен няма да доведе до успех. В повечето случаи, когато търсиш половинка неистово и насила просто няма как да намериш. Просто не става, отдай се на случайността. А пък това за материалните жени е толкова смешно, ами да - жените не обичат стиснати мъже. Ако търсиш красива, добре облечена жена, която не излиза от салоните - редно е да имаш какво да покажеш там, никоя няма да си хване този с 2та лева в джоба.

# 40
Не знам, авторе, ама малко ми звучиш така, все едно си тръгнал да издирваш някаква стока на изгодна цена.
То, ако някой знаеше къде се намират такива, всички щяха да живеят в мир и любов. Това със "сериозното" е познат рефрен, който можеш да го чуеш и от най-заклетите ергени. С нежеланието да седят сами - положението е същото. Въпросът е като се срещнете с това сериозно момиче, па се харесате, как по-нататък ще се разбирате. Защото нали се сещаш, че всеки сам за себе си е най-сериозният, но има и много други фактори, които се оказват решаващи за това да останете двамата сериозни един със друг. А пък ако ви е и весело, още по-добре. Wink

И понеже разбирам, че нищо съществено не казах, ще приключа с едно старо изтъркано клише: "Който (каквото) търси - намира"

# 41
И защо да не стане в ГТ? Който си може, дори там ще намери как да заговори едно момиче така, че накрая да си разменят телефоните или да слязат заедно, за да пият кафе.
Естествено, нямам предвид да отиде до някое момиче и директно да ѝ отпере въпроса: "Извинете, може ли да се запознаем?". Естествено, че тя ще побегне с писъци, а може и да му прасне една чанта, ако е от по-агресивните мадами.  Laughing

# 42
И защо да не стане в ГТ? Който си може, дори там ще намери как да заговори едно момиче така, че накрая да си разменят телефоните или да слязат заедно, за да пият кафе.
Естествено, нямам предвид да отиде до някое момиче и директно да ѝ отпере въпроса: "Извинете, може ли да се запознаем?". Естествено, че тя ще побегне с писъци, а може и да му прасне една чанта, ако е от по-агресивните мадами.  Laughing

хахаха, точно този тип свалки имах в предвид, че не вървят в градския Smiley Разбира се, че има шанс, ако му се отдават свалките (въпреки че, ако му се отдаваха нямаше да пише тук). Просто съм била свидетел на такива ситуации, а и аз лично съм попадала в тях иии е някак си странно и Безуспешно Thinking

# 43

Навсякъде може, ако те бива с жените, но ако те бива наистина - защо ще питаш в бг-мамма?

Мисля си също така, че каквото търси той - "сериозно момиче" - никога няма да върже на някакъв в ГТ. Аз честно казано бих се изплашила, ако някой се пробва да ме сваля в автобуса. Чувството е гадно, защото няма как да напуснеш безопасно ситуацията, той може да слезе с теб и т.н. Имала съм такива ситуации.

# 44
Да забрави всякакви свалки от типа "Може ли да се запознаем?" Това го правят в детската градина, даже и там вече не е съвсем ок... Mr. Green Peace

Може да намери някаква тема или въпрос, с който да стартира разговор, стига да му се отдава....ама щом търси съвети, явно не.

Общи условия

Активация на акаунт