Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 951
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
С поколения натрупване на култура. Да не са излезли вчера от селото и да са като невидели. И да има известно насищане и в материален план, за да не са лакоми за всичко, да поставят материалното в перспектива.

# 391
Абе, той Пламката не каза, по какви мадами си пада... Да даде описание - може някоя форумна хубавица да се припознае и да ни канят на сватба през лятото... Bowtie
Пламката,кажи сега по какви мадами си падаш,може да и да се намери,знае ли човек😀
Пиши му  на лично и си обменте фейсбуците Simple Smile

# 392
Абе, той Пламката не каза, по какви мадами си пада... Да даде описание - може някоя форумна хубавица да се припознае и да ни канят на сватба през лятото... Bowtie

Пламката,кажи сега по какви мадами си падаш,може да и да се намери,знае ли човек😀
Пиши му  на лично и си обменте фейсбуците Simple Smile
На лично,няма как да разберат другите каква мадама търси 😊

# 393
Пламката се отчая от женските ни словоизлияния май Grinning

# 394
  • Sofia
И си премахна дори снимката от аватара. Simple Smile

# 395
Май така е станало,снимката наистина я няма.
Може вече да не търси😉

# 396
Ха,не бях забелязала!
Да не се окаже пак някой бъзиклив профил?Нещо много често почна да се случва...каква им е идеята не знам.

# 397
Гугъл76 сега ще пророни сълза, усещам Simple Smile

# 398
Може да не иска да го познаят приятелите му, ако попаднат на темата.  Peace

# 399
  • Sofia
Да не се окаже пак някой бъзиклив профил?Нещо много често почна да се случва...каква им е идеята не знам.

Хора с време за губене просто. Peace Пък и е възможно темата да е истинска, но например, снимката да е била фалшива. Всякакви случаи има...

# 400
Гугъл76 сега ще пророни сълза, усещам Simple Smile
Няма бе, току виж срещнал любовта човека. В София. Grinning

Oсвен това, ако е забил мадама по моя подробен наръчник... евала! Това може да е първия случай в новата ми кариера ала Кобилкина, но... нали, нищо общо с нея. Grinning И таргета ми няма да са отчаяни домакини, които се страхуват, че мъжа им ще изневери, а неуверени романтични младежи, които не могат да открият любовта. Heart

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 14:57 от Google76

# 401
  • София
Oсвен това, ако е забил мадама по моя подробен наръчник... евала! Това може да е първия случай в новата ми кариера ала Кобилкина, но... нали, нищо общо с нея. Grinning И таргета ми няма да са отчаяни домакини, които се страхуват, че мъжа им ще изневери, а неуверени романтични младежи, които не могат да открият любовта.
Нещо такова https://www.youtube.com/watch?v=ozDdqOg1MDs
Как ваша жена да ви завидье на Мальдиви. Може и "женщина" да е

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 15:35 от Cuckoo

# 402
Oсвен това, ако е забил мадама по моя подробен наръчник... евала! Това може да е първия случай в новата ми кариера ала Кобилкина, но... нали, нищо общо с нея. Grinning
Относително... в един момент му препоръчваш да е с набола брада, после нахрани татуирания с бръснатите крака, че бил имал девствен мустак... а той точно такъв имаше на профилната снимка Пламката... да не си го засегнала само, та така се изтри.

# 403
Явно Пламката разбра, че с лицето си няма да намери момиче в бг-мамма, та сложи снимка на замъка си. Пламка, секс няма как да ти предложа, ама поне ме вземи за компания, бе... Ще сме си приятелчета. Пу, златната стая за мен.

# 404
Oсвен това, ако е забил мадама по моя подробен наръчник... евала! Това може да е първия случай в новата ми кариера ала Кобилкина, но... нали, нищо общо с нея. Grinning
Относително... в един момент му препоръчваш да е с набола брада, после нахрани татуирания с бръснатите крака, че бил имал девствен мустак... а той точно такъв имаше на профилната снимка Пламката... да не си го засегнала само, та така се изтри.
Вярно е, ама на онзи наистина му седеше много девствено девствения мустак. При Пламката беше част от оформление с брада и имаше по-симпатичен завършен вид.
Опа. Дано не съм засегнала Пламката на мустак. Grinning Пламка, ако ти е успокоение, някои жени имат по-сериозни проблеми с мустаци от мъжете наоколо и пак се справят в живота и любовта.

Между другото и наболата брада е за определен тип лице. На някои мъже изглежда като все едно всеки момент ще надигнат бутилка водка, опакована в хартиено пликче. 

Общи условия

Активация на акаунт