Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 961
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • Наблизо
Към автора на темата-куче имаш ли?

Куче нямам...
Това не пречи да помагаш в приютите,пък кой знае ако срещнеш любовта,може да си осиновите някой сладур заедно Simple Smile

# 271
Не че нещо, ама кучкарките за сериозни жени ли се смятат?

# 272
  • Наблизо
Способни на грижа и емпатия,даващи от свободното си време на онеправданите - какво по-добро място да се запознаеш с хора,за които искаш да си сигурен че не са сметкаджии и бездушни?

# 273
Кучкарите са добри хора,отдадени хора,готови да делят живота си и да се грижат за някой.
Не говоря за развъждане на кучета за бой,нали...
Нашата красавица(на профилната ми снимка) ни е сприятелила с доста хора,всичките прекрасни личности и със сигурност всичко друго, но не и сметкаджии. Simple Smile

# 274
Да, за разлика от кучките.
Поне гарантирано могат да се грижат за друго живо същество, освен за себе си и да носят отговорност за него.

Но не намирам за разумен съветът към непознат човек да си вземе куче. Това всеки трябва да реши сам за себе си. Още повече, намирам за изключително тъпо да си взимаш куче с единствената цел да забиваш мацки. Отделно има и жени, които не понасят и дори мразят животни. Аз на мястото на някой мъж бих избягала с 200 от такава.

# 275
Да, точно в кучкарника ще си намериш момиче. Стига да харесваш момичета, които не могат да се впишат в нито едно човешко общество и група, не понасят други хора, защото са разочаровани от постоянните си неуспехи в общуването и затова са се насочили към общуване с кучета. Като знам какви образи доброволстват из приютите, мога да ти кажа, че е по-вероятно да намериш нормална жена на 4-ти километър, отколкото в приюта за бездомни кучета.

# 276
1. Дева - имам само лоши впечатления от такива мъж( и АСЦ).
2.Кучета - имам приятелка с лабрадор. Поне 4г се оплаква как иска мъжа, с когото да прави семейство. Но по цял ден се слуша как кучето тр да се разходи сутринта/вечерта/има ли хотел за куче или не отива и т н.
Гаджето на моя приятелка има голямо куче. По цял ден се слуша как тр да стане в 5 да го разходи; след работа пак 3ч разходка; храната струва 300лв на месец и т н.
Не съм мн убедена, че кучкарите са желани. В крайна сметка влюбен си - не искаш по цял ден да слушаш как не може това и онова, шото кучето.... Ми в началото щом сте....тя емоцията се изпраява

# 277
  • Наблизо
Летящата,не е задължително да си взима куче,а да ходи в неделите да разхожда пансионерите в приютите.Все повече млади хора го правят,отделяйки от време си за да помагат на бедните животни и това е много похвално.Аз също нямам куче,въпреки че много искам.Нямаме условията у нас засега.

# 278
аз исках просто да обърна внимание на проблемите с кучетата. Че монетата има 2 страни и съвсем не е задължително да се грижи добре за теб/деца, понеже имал куче. Иначе твоята идея е похвална. Аз също смятам да си взема любимец, когато срещна Дъ Уан Simple Smile

# 279
Интересно всички семейни, че и с няколко броя деца кучкари, бидейки такива изключителни социопати ( по Янечек), как изобщо са успели да си намерят спътник в живота. Знам, знам, явно и съпрузите, и децата на тези жени са същите нещастни и нечистоплътни мизерници.

# 280
  • Наблизо
аз исках просто да обърна внимание на проблемите с кучетата. Че монетата има 2 страни и съвсем не е задължително да се грижи добре за теб/деца, понеже имал куче. Иначе твоята идея е похвална. Аз също смятам да си взема любимец, когато срещна Дъ Уан Simple Smile
Аз те разбрах,просто тръгна от моята реплика,че кой знае един ден могат да имат куче заедно.
Ние имаме ''само'' котка,но за двойка в апартамент,която работи по цял ден е най-добрият вариант,но си мечтая за куче..когато сколасаме за къща.
Интересно всички семейни, че и с няколко броя деца кучкари, бидейки такива изключителни социопати ( по Янечек), как изобщо са успели да си намерят спътник в живота. Знам, знам, явно и съпрузите, и децата на тези жени са същите нещастни и нечистоплътни мизерници.
Да,утайката на държавата.

# 281
  • София
Като знам какви образи доброволстват из приютите, мога да ти кажа, че е по-вероятно да намериш нормална жена на 4-ти километър, отколкото в приюта за бездомни кучета.
На 4 км има и неврология, не е само психиатрия.  Laughing
Ако човекът по рождение не обича кучета/котки/животни - съветът отпада. Моят син е такъв, чудя се защо излезе така при родители-котколюби.

Последна редакция: пт, 19 яну 2018, 12:39 от Cuckoo

# 282
Да, точно в кучкарника ще си намериш момиче. Стига да харесваш момичета, които не могат да се впишат в нито едно човешко общество и група, не понасят други хора, защото са разочаровани от постоянните си неуспехи в общуването и затова са се насочили към общуване с кучета. Като знам какви образи доброволстват из приютите, мога да ти кажа, че е по-вероятно да намериш нормална жена на 4-ти километър, отколкото в приюта за бездомни кучета.

Grinning
Нека позная-ти нямаш куче,нали? Wink

Аз не говоря за приютите,а по-скоро за парковете,където се разхождат кучкарите и питомците им.
Тези,изстрадалите,които са намразили хората са изключения,не правило...

# 283
На 4 км има и неврология, не е само психиатрия.  Laughing
И Топлофикация - Изток се намира там, но аз имах предвид психиатрията.

# 284
  • София
На 4 км има и неврология, не е само психиатрия.  Laughing
И Топлофикация - Изток се намира там, но аз имах предвид психиатрията.
Ясно де, пак има връзка - след плащане на парното отиваш до психиатрията и ревеш на рамото на първия срещнат лекар или санитар.  Grinning
Вече сериозно - ако ти не обичаш животни, това не е претекст да обвиняваш другите едва ли не в слабоумие. Двама възрастни могат да се грижат И за един любимец.
Успеваемостта във връзките е донякъде И въпрос на шанс/късмет, както на характер. Пред оплакване на кушетката на психолога, който далеч не работи без пари, бих предпочела да се разтоварвам с някоя животинка, храната й сигурно няма да е по-скъпа от сеансите

Общи условия

Активация на акаунт