Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 918
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Пламка, ти ли си на профилната? )

Същият ; )

# 331
Веждите с молив ли си ги попълваш или са ти така?

# 332
Имаш потенциал..)
Симпатяга си, да веждите нещо “бодат”, брадата за мен е излишна и сложи малко по-закачлив поглед, блясък.
Вероятно си строен - дънки и риза, придържай се към класиката.
Гледай да пишеш грамотни и интересни статуси и ще се появят и фенки..Wink

# 333
Веждите с молив ли си ги попълваш или са ти така?

До молив не съм стигнал още Simple Smile

# 334
Е, защо да маха брадата? Отива му Stuck Out Tongue Winking Eye

# 335
И аз мисля, че брадата трябва да си остане. Grinning

# 336
Съгласна съм и аз,отива му на Пламката😀

# 337
Момчето пита за съвет, повечето скатавате и само го нападате. Аз не съм искал съвет и постоянно ми се натяква как да се държа за да си намеря жена. А защо си мислите, че си търся? Вашите съвети може да си ги наврете там дет слънце не огрява. Аз жена като вас не искам. Чудя се само как изобщо някой ви трае вкъщи такива, ама то сигурно вкъщи дума не обелвате и тука сте много отворени и избивате комплекси на разни е такива.

П.с.
Стана ми интересно, къде съм се описал целия в бяло? Даже обратното, няколко страници назад съм го казал. Ама кой да чете... Поредното доказателство, че просто гледате да обиждате. Бедни душици.

Grinning : D Grinning
Разсмя ме,казвам го искрено,не иронично Simple Smile

Защо момчето да не си търси момиче тук?В тинейджърските сайтове за запознанства има само неориентирани капризни същества.Той иска сериозно момиче,написал го е.В бг мама,мисля,че повечето жени са сериозни.Все ще има и някоя необвързана или наскоро разделила се. Simple Smile

# 338
Vervam, аз доколкото разбрах автора е млад, а сякаш повечето bg-мами са по-възрастни. Всъщност може би това е мит. Какво ли се обяснявам като съм на 25, а имам над 2к мнения. Grinning Във всеки случай по-хубаво ще му се получи, ако опита да намери половинка в реала, а не през форуми и сайтове.

# 339
Vervam, аз доколкото разбрах автора е млад, а сякаш повечето bg-мами са по-възрастни. Всъщност може би това е мит. Какво ли се обяснявам като съм на 25, а имам над 2к мнения. Grinning Във всеки случай по-хубаво ще му се получи, ако опита да намери половинка в реала, а не през форуми и сайтове.

Явно не му се получава Simple Smile
Може и той да е леко предубеден от външния вид и да "няма очи" за момичето,което иначе търси.
Сайтовете дават възможност човек да те грабне,без да си правиш първосигнални изводи от външността.По сайтовете човек също така е по-отпуснат.Има много хора(включително аз на младини),които са притеснителни и това им пречи в комуникацията очи в очи.
Много мъже и жени не съумяват да намерят любовта на живота си в реалния живот,а получават успех във виртуалния. Simple Smile
Честно казано,авторът не ми прилича на такъв тип,но,той си знае най-добре.Хубаво момче е,странно е,че не е намерил жената на живота си и чак до тук е стигнал.Има нещо гнило,както се казва Grinning

# 340
До сега не си ли разбрал, че на тая възраст, колкото по-голям боклук си толкова повече се котираш и ти се лепят. Такива си ги избират... важното е да изглежда като добиче,  да кара 10 годишно БМВ, да крещи и да се държи агресивно по улици и дискотеки. Ако си някой нормален шанса ти е малък на тая възраст.

# 341
До сега не си ли разбрал, че на тая възраст, колкото по-голям боклук си толкова повече се котираш и ти се лепят. Такива си ги избират... важното е да изглежда като добиче,  да кара 10 годишно БМВ, да крещи и да се държи агресивно по улици и дискотеки. Ако си някой нормален шанса ти е малък на тая възраст.

Глупости. 🤨

# 342
Честно казано,авторът не ми прилича на такъв тип,но,той си знае най-добре.Хубаво момче е,странно е,че не е намерил жената на живота си и чак до тук е стигнал.Има нещо гнило,както се казва Grinning
Не вярвам. Понякога просто така се стичат обстоятелствата. Моят приятел също е с хубав външен вид - много е трениран покрай бягане, катерене, планинарство и тн, има хубаво лице с правилни черти и големи сини очи, но никога не е бил много успешен с жените. Не е нахакан, не е от най-отворените, малко си пада темерут по характер (то и аз така). Може и автора да етакъв - по-свит. В това си има и плюсове - по-лесно ще попада на свястни момичета, защото тези, които си умират по плейбои и ги тресе мания за драми и филми няма да му обръщат внимание.

# 343
Нека да са глупости. Идеала на девойките в диапазона 20-28, в който вероятно автора се цели е от тоя тип:

# 344
Ъм, аз съм на 25 и тоя ми изглежда ужасяващо. Мога да ти изредя по точки кое ме отблъсква, ама не ми се пуска толкова дълъг пост в момента.

Това е като да ти кажа, че в диапазона 16-45 мъжете си мечтаят за ей тая:

Общи условия

Активация на акаунт