Къде да намеря сериозно момиче в София

• 64 050
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Драко всички си имат някакви комплекси и дразнители... но офенс, на теб май са ти батките с пари, на мен са ми разни "бед бойс", щото са ме пренебрегвали заради такива... За девойките явно са такива като тая русата, виждаш само като я видяха забравиха не само phd-та ами и да четат и извадиха вилите Grinning

# 436
☺️😜
И аз съм с труден характер,ама си ме търпят.

# 437
Какво значи тежък характер?
Това някакво ясно и дефинирано понятие ли е?
Ако тежък характер означава да си винаги на въпреки на всички, това не е тежък характер, а поза, с която се опитваш сам да се изкараш голямото изключение. Много хора го правят. Явно е успокоително да си мислиш, че ти си много по-различен, с най-правилното и одухотворено мнение, което другите са неспособни да разберат понеже им липсва твоята емоционална интелигентност... и прочие. В повечето случаи, обаче, ако си единствения, който за всичко е убеден, че е прав, просто си слагаш прът в развитието, защото забравяш, че понякога има какво да научиш от другите и може и да не си сам с най-правилното разбиране за всичко - тогава губиш възможността да се обогатиш и да погледнеш от други ъгли на собствената си интерпретация за нещата, за хората.
Това е свойство на хора, които са убедени, че са преживели МНОГО повече от връстниците си, а защо не и от хора 2х по-възрастни от тях. Естествено, другите живеят розов живот и ниищо не са видели от света, за тях препятствия не е имало, били са галеници на съдбата, а ТИ си изстрадал и си научил истината с главно И за всичко. И аз съм се чувствала така някога, когато съм била на 16-18, примерно. С времето научаваш, че не винаги си прав. Също, че нищичко не знаеш. А най-интелигентните научават, че най-прекия път да схванеш някои истини е като се вслушаш И в чуждия поглед над тях.

kru97973, хаха, на мен дразнители са ми едни други, ама ще ги запазя за следващия пост, че ме ръгат да снимам. Иначе за жена не са ме пренебрегвали, но се е случвало за мъж. Grinning Подробностите ги запазвам за себе си. Grinning

# 438
Драко всички си имат някакви комплекси и дразнители... но офенс, на теб май са ти батките с пари, на мен са ми разни "бед бойс", щото са ме пренебрегвали заради такива... За девойките явно са такива като тая русата, виждаш само като я видяха забравиха не само phd-та ами и да четат и извадиха вилите Grinning
Ето за още веселба тази дама как е изглеждала преди.
https://www.iwoman.bg/izvestna/zvezdi/Vizhte-Svetlana-Vasileva-p … imki)-644487.html

# 439
Е това не беше честно така грубо да влезеш с тия снимки

# 440
Е това не беше честно така грубо да влезеш с тия снимки
Това е само предупреждение към мъжете , които си вземат ламинирани булки- да не се изненадат от естетиката на поколението си  после Joy

# 441
Не разбра ли, че мъжете се делят на "нормални" и "такива с пари"? Двете са взаимоизключващи се. Laughing

ми знаеш, руса съм и за миг си помислих, че може да има нещо като трети пол ... упс! трети вид мъже - нормални и с пари  Embarassed

Ето за още веселба тази дама как е изглеждала преди.
https://www.iwoman.bg/izvestna/zvezdi/Vizhte-Svetlana-Vasileva-p … imki)-644487.html

ако обичате, без ужаси, след малко си лягам!  Crossing Arms

# 442
Ох! Едно е сигурно, би следвало да седи повечко със затворена уста. Оправянето на зъбите скъпа процедура ли е? В смисъл в нейния случай би трябвало да е приоритетно преди силикона.

Сега е момента да постна снимка на Калин Врачански да си оправя настроението. Grinning

# 443
  • Sofia
Ле-ле, Врачански ми е много анти като мъж. Simple Smile

# 444
Мен ми е любопитно какви ги е вършила, че някой да реши да "инвестира" в нея. Много ниска стартова точка.

п.с. Калин Врачански... jesus... и за най-свястната катинарче няма да си пусна.

# 445
Ле-ле, Врачански ми е много анти като мъж. Simple Smile
Да, малко е зализан. Мои приятелки, обаче, много го харесват.
Написах Hot guy в гугъл с идеята да постна нещо, което е близо до женския идеал, ама ми излизат все разни супер изгладени, епилирани и гледащи "горещо" с онзи присвит поглед сякаш всъщност имат газове и чакат с нетърпение да свършат снимките.

Може родителите й да са инвестирали в нея. Нали някак трябва да се отърват от нея един ден. Grinning

# 446
  • Пловдив
Драко , тежкият характер е част от човека. И ако той е непроменим , гледната точка се мени. С времето ,с опит , с наблюдения , с дискусия.

Имам таква гледна точка точно, защото в момента работата ми е такава и по цяла нощ гледам такива. Ако има свестни момичета между 20-28 то те са доста малко или са имали период с някой от горепосочените типажи, и са се "опарили" и вече си търсят по нормални и свестни момчета/мъже.

Google76
Явно за пореден път не четеш. Никъде не съм написал, че моята истина е най-права, даже обратното. Никъде не съм написал, че съм най-изстрадал. А най-опитен изобщо не съм. Освен това тези характери не си го казват сами, че са тежки характери, те си вярват.

# 447
Мен ми е любопитно какви ги е вършила, че някой да реши да "инвестира" в нея. Много ниска стартова точка.

п.с. Калин Врачански... jesus... и за най-свястната катинарче няма да си пусна.
Е вършила е каквото трябва хаха
А този Калин пък е 😱

# 448
Честно казано, след дългото търсене от вчера и днес (и след като изгледах цели 4 мин Jason Momoa workout - този от Игра на Тронове дето играе Хал Дрого), стигам до заключението, че сред известните личности не мога да намеря такъв пример. Всички симпатични момчета, които ми се струват наистина готини съм срещала все в реала. Да се неначуди човек.

Не намирам картинка на човек, който едновременно е ученолюбив и широко скроен, спортна натура в спортове тип бягане/катерене и с нормално, мъжко изражение, а не зализана кукла Кен. Не ми се получава. Grinning Давайте вие.

# 449
Като се замисля и аз всички симпатяги които съм срещала,са били в реалния живот.

Общи условия

Активация на акаунт