Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 954
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Не намирам картинка на човек, който едновременно е ученолюбив и широко скроен, спортна натура в спортове тип бягане/катерене и с нормално, мъжко изражение, а не зализана кукла Кен. Не ми се получава. Grinning Давайте вие.

Сега това като го написа и веднага се сетих от мъжка гледна точка за Ивет Лалова. Нея одобрявате ли я жените, или и за нея ще ме оплюете Simple Smile

# 451
Не намирам картинка на човек, който едновременно е ученолюбив и широко скроен, спортна натура в спортове тип бягане/катерене и с нормално, мъжко изражение, а не зализана кукла Кен. Не ми се получава. Grinning Давайте вие.

Сега това като го написа и веднага се сетих от мъжка гледна точка за Ивет Лалова. Нея одобрявате ли я жените, или и за нея ще ме оплюете Simple Smile
Аз я одобрявам
Kru 97973 ще я взимаш ли😜?

# 452

Ивет е прекрасна. Heart
Аз затова ти бях писала да идеш на някое състезание от българските. Има мини Ивет Лаловки - е без, олимпийски постижения, но мотивирани и много лъчезарни. Simple Smile

# 453
Гугъл, Боян Петров?)

# 454
  • Sofia
Като спортистка – сигурно е супер, но като еталон за женска красота – изобщо не ми допада Ивет. Peace

# 455

Аз я одобрявам

Мисля да я дръпна първо на едни 200 метра, пък ако ме бие може да и дам шанс.

# 456

Аз я одобрявам

Мисля да я дръпна първо на едни 200 метра, пък ако ме бие може да и дам шанс.
[/quote
Добра стратегия
Обаче има и по-хубави мадами
С гимнастичка ще се справиш ли?

# 457
Чудесен пример, ей браво.

Боян Петров е невероятен човек. Жена му също е страхотна - за малко хора е известно, че тя също не пада по-долу - бяга ултрамаратони и то какви. Завърши май миналото лято Трансилвания Ултра 160 (160 км в едни снегове и чудеса из Карпатите). Те като цяло са страшно хармонична и красива двойка.

# 458
Виж по миниончета си падам, ама гимнастичките ще са ми малки, те нали на по 18-20 години спират да се състезават. Някоя пенсионирана гимнастичка ще трябва да е.

# 459
Виж по миниончета си падам, ама гимнастичките ще са ми малки, те нали на по 18-20 години спират да се състезават. Някоя пенсионирана гимнастичка ще трябва да е.
Сигурна бях 😜
Е сега пък пенсионирана,как го измисли..

# 460
Тука се навъдиха комплексирани мъже, единия с комплекси от батките, другия с комплекси от лошите момчета.... бе не е ли ви срам бе "мъже" хаахха откраднали им били жените хаахх Третия дебне някоя отчаяна бгмама да му върже... голяма трагедия просто.
А за Гугъл и сладур4е7... как ли пък не сте виждали най-готините мъже и то в "реала" а не по филмите или в интернет Simple Smile Големи пък претенции... хахха

# 461
Тука се навъдиха комплексирани мъже, единия с комплекси от батките, другия с комплекси от лошите момчета.... бе не е ли ви срам бе "мъже" хаахха откраднали им били жените хаахх
А де, можеш ли да откраднеш нещо, което не ти принадлежи?!

# 462
Тука се навъдиха комплексирани мъже, единия с комплекси от батките, другия с комплекси от лошите момчета.... бе не е ли ви срам бе "мъже" хаахха откраднали им били жените хаахх Третия дебне някоя отчаяна бгмама да му върже... голяма трагедия просто.
А за Гугъл и сладур4е7... как ли пък не сте виждали най-готините мъже и то в "реала" а не по филмите или в интернет Simple Smile Големи пък претенции... хахха
Абсолютно категорична съм.
Защо да не съм ги виждала в реалния живот?Да бе би хубавите мъже да са в нета,пък аз да не знам..

# 463
Ти от прословутите алфа мъжкари, които се подвизават в бг-мамма ли си Grinning? Научи ме и аз искам такъв да стана.

едит: Сори, обърках се, ти не си бил Don Joan, ами Don Jon, обикновен чи**джия

# 464
Mи айде де, покажи ми един алфа мъжкар от нета, който да е хем умен, хем готин, хем секси, хем душичка. Н-я-м-а! Ако може и да мие чинии златен ще е. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт