Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 947
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Че няма нищо алфа в поведението на мъж, възприел похвата власт чрез немощ, надявайки се някоя добра душа да се съжали над него и да го приласкае в пазвата си като изхвърлено кученце, на всички е ясно, но не разбирам как може надутото пуйчене пред жени да има претенции за нещо по-различно. Който иска да е алфа, да ходи да се състезава с мъжете, вместо да клечи тук и да разваля седянката на жените. Съсипахте ни приказката значи, аман!

# 481
Такава силна концентрация на мъже , откакто пиша в БГ мама , не бях срещала Joy

# 482
Драко , защо си толкова скаран със света?
  Някак негативно настроен ми изглеждаш,наранен,обиден(не от форума,а като цяло).

# 483
Малко е странно, че някои мъже точно в този форум решиха да се обясняват как всички жени си падали по бед бойс, батки и т.н. Тук е ясно, че повечето жени са сериозно обвързани и/или с деца, т.е. е доста малко вероятно да има жени, падащи си по такива. Ако сте в тийнпроблем, там работата вече е друга. Grinning Така че не знам кого убеждавате. Една жена, ако е тръгнала да търси сериозна връзка за семейство и деца, изобщо няма да й хрумне да се заглежда по батки. Изключвам онези силиконовите "мадами", които едва ли пишат тук. Grinning

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 10:40 от Happy_mommy

# 484
Да бе, то половината теми в тоя подфорум не са за лошо отношение на мъжете към съпругите и приятелките им Wink

# 485
Ами да, хората пускат теми, когато имат проблем. Grinning За какво да пускат тема, ако всичко им е ОК?

# 486
Ами да, хората пускат теми, когато имат проблем. Grinning За какво да пускат тема, ако всичко им е ОК?
Да се похвалят?!

# 487
И да ги разкостят, че се хвалят? ))

# 488
Добре, хваля се. Вчера мъжът ми отново си беше забравил телефона (това от мен го е прихванал). И ми пратил мейл с текст да ми разкаже как поне портфейлът му е на работа (защото си го беше забравил там онзи ден) придружен с гифче на прегръщащи се маймунки. Тоест едната се почесва, а другата ѝ връхлита да я гуши. Аз днес сутринта видях мейла, разбира се, и денят ми засега е усмихнат. Много я обичам тая моята батка Joy

# 489
Абе сигурно е кофти да пуснеш развлекателна тема "Къде да намеря сериозно момиче в София", а накрая да се окаже, че ти трябва Пълна промяна. Grinning Плюс психотерапевт, лайф коуч (тук съм аз!), стилист, гримьор, фризьор, персонален треньор и въобще. Аз да съм, също щях да си сложа замък и да си свиркам.

# 490
Абе сигурно е кофти да пуснеш развлекателна тема "Къде да намеря сериозно момиче в София", а накрая да се окаже, че ти трябва Пълна промяна. Grinning Плюс психотерапевт, лайф коуч (тук съм аз!), стилист, гримьор, фризьор, персонален треньор и въобще. Аз да съм, също щях да си сложа замък и да си свиркам.

Аз не мисля, че в този форум има място за такива теми - тип обяви. В СО коментираме грозни разводи и люти скандали, а не помагаме на непознати да си намерят гадженце. Трябва да направят отделни категории Адам търси Ева и Ева търси Адам.

# 491
Аз тъкмо намерих мома за Пламката,пък той изчезна 😜

# 492
Ама от София ли е?
Да не си объркала нещо?
Виж й личната карта първо.

Той така и не си каза критериите. Около мен е фраш от сериозни момичета, ама като не знам дали да водя блондинка или брюнетка, или червенокоса... Висока, ниска, пълна, слаба, атлетична... Не е лесно така. Току виж му доведа мадамата и той вземе че я отпрати.

# 493
Ама от София ли е?
Да не си объркала нещо?
Виж й личната карта първо.

Той така и не си каза критериите. Около мен е фраш от сериозни момичета, ама като не знам дали да водя блондинка или брюнетка, или червенокоса... Висока, ниска, пълна, слаба, атлетична... Не е лесно така. Току виж му доведа мадамата и той вземе че я отпрати.
От София е как,по критерии работим.
Ама и аз ударих на камък като не знам какви мадами харесва.
Ако вземе да я върне..

# 494
Добре, хваля се. Вчера мъжът ми отново си беше забравил телефона (това от мен го е прихванал). И ми пратил мейл с текст да ми разкаже как поне портфейлът му е на работа (защото си го беше забравил там онзи ден) придружен с гифче на прегръщащи се маймунки. Тоест едната се почесва, а другата ѝ връхлита да я гуши. Аз днес сутринта видях мейла, разбира се, и денят ми засега е усмихнат. Много я обичам тая моята батка Joy

Еее, ама не се хвАли така, бе жено! Не се научихте значи.
Първо споменавайки телефона, е добре да се каже кой модел е - естествено най-новия и най-скъпия.
После в историята имаме не какво да е, а портфейл! Да се укаже бързо сумата, която е забравена вътре. Примерно еди колко си хилки джобни. Все пак Драко за какво изписа толкова постинги, човека. Нека потвърдим подозренията му и да му дадем повод за още поне 100 коментара в същия тон. И стига с тия старомодни гифчета. Селфи трябва, на което се вижда снажен левент ( също така красив) , седнал върху портфейла си. Естествено в скрит текст се пуска селфито за 3 секунди. После гадаем какво всъщност сме видяли и така....

Общи условия

Активация на акаунт