Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 878
  • 748
  •   2
Отговори
# 495
  • Sofia
Може също на снимката да проблесне масивно златно бижу или чифт слънчеви очила Chrome Hearts, "случайно" хванати в кадър. Laughing

# 496
Човека си забравил телефона, ще си направи селфи върху лист хартия вероятно...вкарайте пона малко мисъл.

# 497
Щом е пратил гифче и селфи ще прати при добро желание Simple Smile Примерно от служебния.

# 498
Мейл е пратил човека, мейл. То и с на колегата телефона може да прати селфи, а то изобщо за каво му е неговия телефон, като колегата му има. По гръб няма да паднете, то е ясно Simple Smile

# 499
Щом е пратил гифче и селфи ще прати при добро желание Simple Smile Примерно от служебния.

От служебния айфон 8-ца в служебното бентли континентал Grinning

# 500
Е много ясно,той нали е батка😀

# 501
Дами и господа, темата не е спамо-чат и ако продължи в същия дух, ще я заключа.

# 502

Той така и не си каза критериите. Около мен е фраш от сериозни момичета, ама като не знам дали да водя блондинка или брюнетка, или червенокоса... Висока, ниска, пълна, слаба, атлетична... Не е лесно така. Току виж му доведа мадамата и той вземе че я отпрати.

Е, как може да се чудиш? Тази с най-големите цици, разбира се.  Laughing

Скрит текст:
Един младеж отишъл при баща си за съвет:
- Татко, имам три гаджета и не знам за коя да се оженя.
- Дай на всяка по $ 5000 - казал бащата - и виж коя как ще постъпи.
Минал един месец. Срещнал се младежът с баща си и му казал:
- Изпълних заръката ти и сега знам за коя ще се оженя. Първата си вкара парите в една пирамида и изгоря. Втората ги изхарчи за дрехи, обувки и глезотии, а третата ме заведе в един бутик и ми накупи сума ти костюми, ризи, обувки...
- Много хубаво, сине - зарадвал се бащата - и ти коя избра?
- Естествено, че тази с най-големите цици!

# 503
Хаха, е да, ами ако тази с най-големите цици има и най-големия нос какво да правя? Grinning Или викаш, то кой ще й гледа носа?

# 504
Абе, той Пламката не каза, по какви мадами си пада... Да даде описание - може някоя форумна хубавица да се припознае и да ни канят на сватба през лятото... Bowtie
Пламката,кажи сега по какви мадами си падаш,може да и да се намери,знае ли човек😀

Трудничко е да се каже така с няколко думи. Просто трябва да ме грабне нещо в нея. Като например очите или усмивката. Иначе досега съм имал две сериозни приятелки. И двете бяха около 1,60 нормално телосложение. Може би този тип жени ми харесва най-много. Разбира се всичко опира до самия човек някакси.. толкова засега.. нека свободно интерпретативните съчинения започнат сега! Grinning

# 505
Абе, той Пламката не каза, по какви мадами си пада... Да даде описание - може някоя форумна хубавица да се припознае и да ни канят на сватба през лятото... Bowtie
Пламката,кажи сега по какви мадами си падаш,може да и да се намери,знае ли човек😀

Трудничко е да се каже така с няколко думи. Просто трябва да ме грабне нещо в нея. Като например очите или усмивката. Иначе досега съм имал две сериозни приятелки. И двете бяха около 1,60 нормално телосложение. Може би този тип жени ми харесва най-много. Разбира се всичко опира до самия човек някакси.. толкова засега.. нека свободно интерпретативните съчинения започнат сега! Grinning

Пламка, ти пусна темата, за да си намериш приятелка или поне съвет къде да я търсиш, или за да има тема, където ние да си спамим?! Не мога да ги разбера тези твои коментари - радвам се, че много сте писали, бляблябля. Ако темата не ти е интересна вече, то помоли да бъде закрита. На който му се говори празни приказки, ще си намери подходяща тема в клюкарника.

# 506

Ами така де, радвам се, че се опитвате да помогнете. Или поне повечето от вас. Вслушвам се в някои от съветите, а пък ако се намери конкретно момиче, за което се сетите още по-добре.

А и събирам непринудени мнения за мен. С брада ли без брада ли.. веждите с молив да  си ги рисувам Grinning една дама даже обяви, че имам психарски поглед Grinning Grinning  Мнения много, събирам си полезните от тях Wink

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 00:05 от Plamkata359

# 507

Все пак ако кажеш горе долу как да изглежда мацката,ще може по-рано да свършим работа😀
Някакви предпочитания за цвят на косата и очите?

# 508
Аз викам направо да качи няколко снимки с примерни девойки - в профил, в анфас, в цял ръст, по бански, с вечерна рокля. После ще направим пълен профил на бъдещата Пламенова с помощта на сложен физико-естетически параметризиращ анализ.

# 509
Мисля ,че идеята на Гугъл е добра😜
Пламка ти си,чакаме снимки и подробна информация за бъдещата мацка😜☺️

Общи условия

Активация на акаунт