Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 953
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Добре, ако мога да избирам нека е миньонче около 1,60. Аз съм 1,74. Да не е позакръгленка. Другото е до човека Simple Smile

# 511
Може да му предложим от богатия ни каталог. Grinning

Ох, между другото сега се замислих, че всеки семестър се запознавам с поне 20-30 студентки и ако вярно правех каталог, щеше да е трепач. Grinning

# 512
Добре, ако мога да избирам нека е миньонче около 1,60. Аз съм 1,74. Да не е позакръгленка. Другото е до човека Simple Smile
Значи ще търся по мен 😜😀

# 513
Аз викам направо да качи няколко снимки с примерни девойки - в профил, в анфас, в цял ръст, по бански, с вечерна рокля. После ще направим пълен профил на бъдещата Пламенова с помощта на сложен физико-естетически параметризиращ анализ.

Хаха чак така няма нужда Simple Smile

# 514
Значи ще търся по мен 😜😀

И ти ли, сестро!? Събрахме се тука 160 см девойки. Grinning

# 515
Значи ще търся по мен 😜😀

И аз хаха
Явно сме много,да живеят миньончетата!

# 516
Значи ще търся по мен 😜😀

И аз хаха
Явно сме много,да живеят миньончетата!

Не са толкова много. Затова са толкова ценни ))

# 517
Ценни сме,много даже♥️
Който ни вземе,не ни изпуска,нали Гугъл😜

# 518
  • Sofia
Не са толкова много. Затова са толкова ценни ))

Как да не са много?! Laughing Българите сме една от най-дребните нации, за съжаление. Често се чувствам като исполинка, случайно попаднала в страната на миньоните, а не съм и чак толкова висока. Виж, като ходя в чужбина, ммм... Heart Eyes

# 519
Ценни сме,много даже♥️

Смее ли да ни изпусне, после къде ще намери пак. Grinning

Иначе имаше един период, в който ми се струваше, че около мен еволюцията рязко е изменила хода си - рязко дръпнаха нагоре жените и се озовах в море от стърчащи хора, добре че изглеждам добре, погледната отгоре. Grinning
Ама може и да е заблуда или е време да сложа висок ток. Grinning

# 520
Ценни сме,много даже♥️

Смее ли да ни изпусне, после къде ще намери пак. Grinning

Иначе имаше един период, в който ми се струваше, че около мен еволюцията рязко е изменила хода си - рязко дръпнаха нагоре жените и се озовах в море от стърчащи хора, добре че изглеждам добре, погледната отгоре. Grinning
Ама може и да е заблуда или е време да сложа висок ток. Grinning
Аз често ходя на висок ток😋

# 521
Аз викам да се върнем на най-важното.
То хубаво ще доведем секси миньончетата със стегнати тела и романтични натури, ама нали трябва Пламката да ги впечатли и да си кажат "Ей, тва е принца със замъка и веждите, за който цял живот съм си мечтала." Дайте да не хабим материала преди да сме го подковали от-до.

Пламка, хайде кажи сега, ако утре ти доведем мадама, как ще я впечатлиш? Къде ще я заведеш?

# 522
Аз викам да се върнем на най-важното.
То хубаво ще доведем секси миньончетата със стегнати тела и романтични натури, ама нали трябва Пламката да ги впечатли и да си кажат "Ей, тва е принца със замъка и веждите, за който цял живот съм си мечтала." Дайте да не хабим материала преди да сме го подковали от-до.

Пламка, хайде кажи сега, ако утре ти доведем мадама, как ще я впечатлиш? Къде ще я заведеш?

Значи утре като се срещнем, аз първо ще знам за нея някои неща от вас(понеже сте агентки), козове които ще използвам, и от там нататък ще идем примерно в Саса в Парадайс има супер красива гледка към Витоша.

# 523
Ох, мен ако някой ме заведе в Мола на ресторант - рязко ще ме изгуби..)))

# 524
Пламка отдава ли ти се готвенето?

Общи условия

Активация на акаунт