Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 872
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Какво Алеко в тоя студ, бре! Ще й замръзне сополя на миньонката. Слабичките миньончета нямат много сланинки да им топлят при минусови температури. Даже и Пламката немой я стопли девойката. Трябва след това да я разтрива с мас и ракия Simple Smile))

# 541
Почнаха да избират мъжете по това могат ли да готвят, не могат ли. Джендърите така се омешаха, чеееее....

# 542
Добре, ако мога да избирам нека е миньонче около 1,60. Аз съм 1,74. Да не е позакръгленка. Другото е до човека Simple Smile
Значи ще търся по мен 😜😀

И ти ли, сестро!? Събрахме се тука 160 см девойки. Grinning

И аз хаха
Явно сме много,да живеят миньончетата!

Айде и аз да се включа.Нека групово да се похвалим,че сме джобни гадженца със секси телца Grinning
Че ни умря циганката хахаха

# 543
Това с готвенето е до желание, учи се. Мъжът ми нищо не можеше, но сега често готви и му се получава. Това торти, палачинки, дреболии с гъби, мекички са си негови специалитети😄

# 544
Това с готвенето е до желание, учи се. Мъжът ми нищо не можеше, но сега често готви и му се получава. Това торти, палачинки, дреболии с гъби, мекички са си негови специалитети😄

Оооо,мекички Heart къде е този мъж,взимам го!

# 545
Какво Алеко в тоя студ, бре! Ще й замръзне сополя на миньонката. Слабичките миньончета нямат много сланинки да им топлят при минусови температури. Даже и Пламката немой я стопли девойката. Трябва след това да я разтрива с мас и ракия Simple Smile))

Не му усещаш скритите намерения на Пламката. Разпределението на програмата е начертано:

Алеко - замръзнали сАполи + мокри краци - връщане на топло - ракийка, салатка - масажче - гушканье Mr. Green

# 546
Човекът си търси градско момиче , вие на Алеко го изпратихте. Joy
Ами то зависи първата среща дали ще е първа на живо , след онлайн общуване , или ще е след внезапен сблъсък я в ГТ , я в библиотеката. Ако е първа - опознавателна и опипвателна ,  и да се вглеждат и потъват един на друг в очите си , тихо място , кротка музика и романтична масичка с дантелки / като за момиче 160 Rolling Eyes / -пастички , фрешче.
Ако момичето обича животни , бих предложила зоопарка - там се умиляваш пред сурикатите и хоп- докосване Rolling Eyes.

# 547
На първа среща в зоопарка е опасно. В смисъл, че ако е тънкообидна, може да го сметне за кофти намек.
По-добре както си е решил - на ресторант, суши-муши, а после ако иска пак да я разтрие с мас и... гуши. Само дето там пак е добре да проучи предварително вкусовете на момичето, защото може би не всеки обича такава храна.

# 548
Пламката си пада по кифленския тип – мол, боулинг... Нещо кино, театър, по-културно? Или викаш сериозните кифли не кълват на култура? Laughing

# 549
...заведи я в някоя интересна чайна, някакъв по-специфичен ресторант (но не в мола), на сладкарницата в Симеоново (дето даже се казва Романс за по-ясно)...

И защо ресторантът да не е в мола, защото на теб не ти харесва ли? Аз пък много харесвам ресторанта на последния етаж в Скайсити - и като меню, и като обстановка, едно от любимите ми места за хапване е. От същата верига има и в Симеоново, като менютото е точно същото.
А предложението за Алеко, освен че не е никак оригинално, имайки предвид, че по нова година, а и не само тогава, се образува километрично задръстване и можеш да си отвисиш сред аромат на изгорели газове, би се харесало само на шепа леко чалнати планинарки, които и в града си ходят с туристическите обувки и си носят косата, вързана на ниска опашка. На масата юркане по чукарите никак няма да им се хареса, особено пък зимно време, мен ако някой ме повлече по планините, няма да му се обадя втори път.
Но да не би момъкът да е срещнал вече Неродена мома, та се чудим къде да я води, всяко нещо по реда си. И най-добре да търси момиче на местата, където сам обича да ходи, защото ако се навре сред хора, които са с коренно различни интереси - като например доброволки в кучешки приюти и скални кози, нищо няма да се получи.

# 550
Аз на първа среща мразя да ме водят на храна с прибори , салати и мръвки. Но аз. Имаше теми тук по въпроса за черпенето на първа среща , кой, кого, къде и как. Всичко е строго индивидуално. Дано Пламката се похвали скоро !

# 551
  • Пловдив
На мен ми е интересно, кой и защо ще пуска тема, че си търси сериозна жена без да знае точно какви са критериите. Аз така като гледам, Пламката, няма никаква идея какво точно търси. Нещо тука ми мирише на пързалка.
И какви жени му предлагате още на първа среща гуши, муши, масажи... Тва не са сериозни жени.

# 552
И какви жени му предлагате още на първа среща гуши, муши, масажи... Тва не са сериозни жени.

и разходки в планината  /а осигуряването на въжетата при катерене от напълно непознат пък изобщо не подлежи на коментар Grin / - ако й е толкова акъла, че да направи подобно нещо сам-сама по чукарите, то значи, че този акъл и за един куп други неща не работи съвсем правилно Sweat Smile

# 553
Точно защото е пързалка, се пързаляме наволя.
На теб като не ти харесва, какво правиш още на детската площадка? Замеряш дечицата с пясък ли?

# 554
Не че нещо, ама Алеко планина ли се води? в една друга тема там разхождаха новородените:)

Общи условия

Активация на акаунт