С какво ви дразнят свекървите- 90

• 60 641
  • 801
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Потретвам - разбрахме се двамата!
Ама , разбира се.
Е не, аз лъжа, а ти да не би да познаваш лично мен и мъжа ми. А то даже не тайна кои сме, поне 100-200 човека то форума познават лично мен и семейството ми.

# 541
Пак ще питам Абсурт- в какъв апартамент живееш? Собствен, наследствен, 50 на 50?

# 542
  • София
Пак ще питам Абсурт- в какъв апартамент живееш? Собствен, наследствен, 50 на 50?

Научи се да четеш и да помниш.

По темата се зарекох да цитирам едни и същи факти пост след пост, за да си направя експеримента- колко души и след колко време, ще почнат да отделят емоциите и идентификациите от фактологията.

Какво имам и в какво живея, и какво съм прехвърлила- написала съм, направи си труда да го намериш ако те интересува.
Няма всичко да ти сдъвквам и тикам с пръчка в гърлото като на пуйките, за да го преглътнеш. Simple Smile

# 543
За разлика от теб аз имам живот извън форума. Не си водя статистика за всеки потребител във форума. 

# 544
Ама да, то златотърсачките се бият за мъже, чиято сметка се управлява от мама. Всяка златотърсачка си мечтае как я водят в рушаща се къща, в която те първа се прави ремонт и ручат бормашини. И до една работят и си поделят сметките с мъжа.

Какви ти солариуми, лъскави апартаменти, диамантени обеци и обувки от последната колекция... неее, самонастанила се в неремонтирана чужда къща, кани се да иде в друг неремонтиран апартамент, играе го таксиметров шофьор за родителите и чака маман да каже кога да идат на почивка. Grinning Това е профила на всяка златотърсачка. Със сигурност.

# 545
  • София
За разлика от теб аз имам живот извън форума. Не си водя статистика за всеки потребител във форума. 

Ми, добре. Mr. Green

# 546

Ми, добре. Mr. Green

Та, ще задоволиш ли любопитството ми?
Може и с цитат. Знам, че ги обичаш.
Ето, запомнила съм нещо за теб.

# 547
Скрит текст:
Скрит текст:
Аааа, значи затова момичето настоява за сватба.
Да, аз настоявам. С пистолет опрян в слепоочието му, касапски нож до гърлото му и за всеки случай и един чатал пристегнат около врата му. Как да ми се опъне при това положение, ми и аз да съм, няма да кажа "не". Smiling Imp

И сега поне не разбра ли колко си зле. Разбирам някоя свекърва да настоява, ама съвремен млад човек!

Ще му предам, да си посипе главата с пепел, защото с тези пръстени, предложение за брак и лигавщини само срами съвременното младо поколение. Извинявам се, на всички редовно четящи и пишещи тук (от по- цивилизованата група), че втора тема четете глупости. Спирам да ви спамя и на мен вече не ми е интересно.
Струва ми се, че твоят случай постави рекорд Laughing
Не, Кали я ядоха теми наред, но и този казус има потенциал. Интересно само как тези, които сега обясняват как е ок момчето да прави ремонт срещу право на живеене в едното жилище, нея я наритваха, че отишла да живее в жилището на свеки.

# 548
  • Canada
Айдее, сега Янтра...  Joy Поне се спря с моряшката история.

# 549
Е, к'во ѝ е на Янтра? Оженили са се и са решили общият им доход, за който допринасят и двамата да е за семейството им, освен ако не възникне нещо форсмажорно с роднини и не се наложи да ударят едно рамо. Ама мъжът на Янтра я бил издържал 10 години? Ми, с три породени деца, пак евтино е минал. Ако им беше наел бавачка, гувернантка, готвачка, чистачка и перачка, на която да плаща, повече щеше да похарчи. Тези деца не са само на Янтра, освен ако не ги е донесла като специален вид зестра.

# 550
Добре, че моята свекърва не може да ползва интернет......    Smiling Imp   и двете й снахи си "клатят краката по диваните" в къщи, а мъжете им ги "издържат"....   LaughingLaughing  как ли щеше да "реве" по форумите с какви златотърсачки се е сдобила.Че и живеем в наследствени жилища.Какви сме егоистични кучки, значи....

И да напомня, за всеки случай, с моята свекърва нито веднъж не сме се скарали, разбираме се повече от чудесно, помагаме си, а мъжа ми й пазарува, всеки ден обядва с нея, след като свекъра почина (работи наблизо), а девера често вечеря с нея (живее наблизо).

С което искам да кажа, че когато хората са Хора, имотните проблеми никога не са проблемни.

# 551
Добре, че моята свекърва не може да ползва интернет......    Smiling Imp   и двете й снахи си "клатят краката по диваните" в къщи, а мъжете им ги "издържат"....   LaughingLaughing 

Щом ви удовлетворява.

# 552
  • София
Добре, че моята свекърва не може да ползва интернет......    Smiling Imp   и двете й снахи си "клатят краката по диваните" в къщи, а мъжете им ги "издържат"....   LaughingLaughing 

Щом ви удовлетворява.

Ха, ще стигнем пак до изхвърляниците- като почне да си разказва човек житието- битието, интересни неща излизат. Mr. Green

# 553
Мъжът й на връщане от работа пазарувал, че тя цял ден не може да си дигне г... от дивана.  Ама то не е лесно да намериш мухльо, че и да го търпиш.

# 554
  • Насред хаоса
Чудесно, да се запомни, че щом един мъж пазарува за мама си, значи е нетърпим мухльо.

Общи условия

Активация на акаунт