" Дървото на живота" - повторение по Нова телевизия.

• 71 573
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да споделя. В този сериал открих Владо Карамазов. Преди това си мислех, че е някаква мъжка кифла. Нищо подобно, актьор от класа е. Най е видно в театъра.

# 106
Единият от пътуващите музиканти, който също е бил незаконно дете на някакъв велик музикант. С цигуларят си ляга Койна, по спомен.Забравих народността му, унгарец или италианец беше.

# 107
А кой е бащата? Имам предвид как се запознават? Защо избира него?
Бащата е един от музикантите, унгарец - Миклош. Hе го е избрала специално. В епизода от петък, Бела отиде да търси Еранос, шефа на оркестъра, за да се уточнят за сватбата на Панто. Hего го нямаше и попадна на Миклош, който не й устоя и я целуна. Тя избяга, но в последствие се сети за съвета на майка си, дадоха и че винаги инстинктивно усеща кога може да забременее и се върна.

Да споделя. В този сериал открих Владо Карамазов. Преди това си мислех, че е някаква мъжка кифла. Нищо подобно, актьор от класа е. Най е видно в театъра.
Cподелям това мнение. Тук особено много ми харесва във втория сезон (и в първия пресъздава отлично образа си, разбира се)

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 10:32 от Zlati***

# 108
Благодаря. Хванах го от моминта с усещането, че сега е момента. 😉

# 109
И аз съм приятно изненадана от филма. Не очаквах. Сценарий, актьорска игра, декори - всичко е на ниво. Двете ми забележки сте ги отбелязали вече  - голям констраст между Христо Шопов и много по - младите Азра и слугинята. Като баща и дъщеря ми са. Confused Не видях любов и страст.

# 110
  • Там,където се събуждам щастлива.
Каква явна страст може да има между мъж от видно българско семейство и турско семейство (или слугиня)! Всичкото е по-скоро платоничност и привързаност, което е било нормално за необвързаните двойки по онова време.

# 111
Каква явна страст може да има между мъж от видно българско семейство и турско семейство (или слугиня)! Всичкото е по-скоро платоничност и привързаност, което е било нормално за необвързаните двойки по онова време.
Точно! И мисля, че го пресъздават перфектно. Страст дотук видях в погледите между Божура и Панто. Много, много са добри всички актьори, но и аз в този сериал открих Владо Карамазов, както и Моню Монев. Жалко, че Владо не участва в повече сериали до сега. Нямам търпение за Дяволскота гърло, където четох, че има главна роля.

# 112
Един клюкарски въпрос за Анастасия Ингилизова - дъщерята на банкера. Тя ли е майката на първият син на  Деян Донков?

# 113
  • София
Един клюкарски въпрос за Анастасия Ингилизова - дъщерята на банкера. Тя ли е майката на първият син на  Деян Донков?

Да.  Peace

# 114
  • тук, на мястото си
Илия видя как Бела се качва горе в стаите и сега сигурно ще я изнудва.
Много добре се представя Моньо, с тази физиономийка е идеален мръсник.

# 115
  • Пловдив
Бела отиде в кръчмата да говори с Еранос по поръчение на майка си - оркестърът трябва да свири на сватбата на Панто и Бела трябва да уточни подробностите.

# 116
Христо Шопов мисля, че роден през 1964 г. Помня го от "Маргарит и Маргарита" , сниман в края на 80-те. Както и от филма "Вчера" от същия период. Култови роли, култови филми. Синът му участваше в "Откраднат живот" и е на възрастта на Лопес, ако не и по-голям. Лопес вероятно е родена някъде в началото на 90-те. Има, няма 30 години разлика. Затова се набива на очи.
Ингилизова е бивша партньорка на Деян Донков, който е набор 74. Имат дете. И тя е някъде 40 годишна. Койна Русева също, Теди Духовникова е точно на 40.  Всички са доста по-възрастни от възрастта на героите, които пресъздават.

# 117
Съвсем нормално е било по онова време да има и по-голяма разлика във възраста между мъжа и жената особено при по-богатите. Докато се изучат и замогнат и те годините си минали. Адвоката и жена му са типичен пример.

# 118
Е, да, но пък 30 години са си много, дори и за онова време. А толкова е между Йордан и Азра. Но при тях любовта е невъзможна по друга причина. Въобще вечната тема за невъзможната любов.

# 119
  • София
Не мисля, че разликата между героите им е 30 г, иначе да-  повечето актьори са по-възрастни от героите, които играят.

Общи условия

Активация на акаунт