Всичко за всички марки гел лакове - 15

• 77 929
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
База Коди или каквато и да е посипана с акрил,се сваля с песен,по добре от лаково каре!100% сигурна.

# 436
Взех топ Комифло, страхотен блясък, но не е издържлив като Коди. Ще пробвам с акрила..

# 437
  • Варна
 Кам с кава база го комбинира?

# 438
фрешер, ултранонд, база коди, цвят опи, топ колифло

# 439
Обичах, а синьото на последния ти маникюр кое е? Страхотен е! Розовият брокат много ми наподобява един на азур, който имам,даже се изненадах, че не е той на линка, който си дала. Simple Smile
Pretty gel 165 номер

# 440
  • Враца
База Коди или каквато и да е посипана с акрил,се сваля с песен,по добре от лаково каре!100% сигурна.
А дали е по-здраво? И как точно се процедира? База, посипваш, печеш и после? Не става ли песъчливо? Покрива ли се после с цветните слоеве добре?

# 441
  • Варна
ferriy втривам тъничък слой база,посипвам или по-скоро топвам свободния край в кутийката  Laughing/ на изпечена база,четкам и отгоре слагам втори слой база вече по-сочен. Няма грапаво Коди изравнява всичко. Правила съм го обаче преди да се заиграя с белещи бази,рейнфорс и тем подобни  Laughing. Беше лятото преди морето. Ноктите ми изкараха без проблем повече от 2 седмици да не кажа 3,но свалянето беше епопея хем бях с лаково каре. Там където имаше акрил си го пилих мъжката защото остана като френски на всички нокти.

# 442
  • София
Гледайте клипчета в ютуб,има много,база/НЕ се пече/поръсва се с акрил/целия нокът,духва се леко.Пече се,изчетква се с блок пилата се минава отново се изчетква,база пече се и после всеки както иска.Акрила са сваля с ацетон и затова при сваляне е песен.
Вижте на руски като напишете укрепване с акрил,ще излезнат много клипове.

# 443
  • София

Pretty gel 165 номер
[/quote]

Обичах, доволна ли си от тази марка? Само онлайн ли се предлага?

# 444
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз съм доволна от Прити,имам към 15 цвята.Цветовете са много наситени и плътни,но ги ползвам със база и топ на Блускай.Имам и термо лак на Прити.

# 445

Обичах, а синьото на последния ти маникюр кое е? Страхотен е! Розовият брокат много ми наподобява един на азур, който имам,даже се изненадах, че не е той на линка, който си дала. Simple Smile
Pretty gel 165 номер

Обичах, доволна ли си от тази марка? Само онлайн ли се предлага?

Честно казано за мен са китайски лакове прехвърлени в бг шишенца ,но това си е лично впечатление .
Само онлайн съм го виждала и е почти невъзможно да прецениш цвета и да дойде това което си очаквал . Имам термо лак ,лилаво към розово - е това розово изобщо не си личи ,все едно си с безцветен и за да си проличи трябват 3 слоя ,а тогава става дебело .
Като цяло за 6лв (поръчвам най-често от малките) си струва пробата ,ако не ви се чака от Aliexpress.

# 446
ferriy, Много благодаря за изчерпателния отговор. Ще се придържам към съветите ти.  Hug

Далеч съм от мисълта, че веднага ще получа перфектният маникюр, но ми е много полезно да прочета поне откъде да започна.  bouquet Може би за трайността на маникюра изхождам от тези, които са на приятелки около мен. Едната дама изкара 5 седмици, не че ми е приоритет да съм с половин лакиран нокът, но и времето има значение, с две деца, мъж, къща, работа, бабка на 85 и т.н. да не Ви занимавам, понякога часовете за маникюр, козметик, фризьор в комбинация с пазаруване, чистене, готвене и други битови проблеми за уреждане хич не ми стигат. Друга приятелка има нокти 2 сантима, тази дължина не е моята, аз предпочитам много по-късите, може би защото съм с дълги пръсти, ама не й мръдват, хем са дълги.

sunny-n, значи да се въоръжа с време и търпение.  bouquet Ти до пощенска станция ли си дала адреса за получаване, питам, защото както казах, нищичко не съм купувала никога от Али.  Rolling Eyes

Отивам да чета скрития текст. bouquet

# 447
Здравейте, момичета! Преди да започнете да лакирате, какво слагате на плочката, за да е суха?  Smiley

# 448
  • София

[/quote]

Честно казано за мен са китайски лакове прехвърлени в бг шишенца ,но това си е лично впечатление ...
[/quote]

Точно това ме притеснява, благодаря.

# 449
  • Войводиново
Дойде,дойде,дойде ! И моята лампа пристигна днес!  newsm68 newsm44 Ще се пробва довечера.

Общи условия

Активация на акаунт