Да преправим старите мебели с любов - тема 33

• 134 888
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Човече, по-добре намери от някъде пистолет за горещ въздух. С препарат става голямо мазало.
Пробвах да свалям лак от чамови мебели на над 15 години и по двата начина.

# 226
  • В градината...
Първо минавам с пистолет, после Дунав, накрая шкурка.

# 227
Надявах се с препарата да е по-лесно Simple Smile
В какъв смисъл става мазало?

# 228
  • Бургас
Лака стана на гадна лепкава каша, която трудно отстраних от дървото. Търках, мих и не беше паднало всичко.

# 229
Аз в момента свалям 100 слоя блажна боя от врати и единствената технология, която работи при тях е първо да ги одухам с пистолета, за да шупне боята, после мажа с препарат (на оргахим), оставям да заветря хубаво, после пак с пистолета и шпаклата и накрая шлайфам. Страшна хамалогия, но искам до дърво...

# 230
  • София
Боята остъргвах докато нагрявам, иначе отново се спичаше при мен, но на твърде малко участъци "шупнала". Лошото е, че мотивацията се изпарява Simple Smile

# 231
  • sofia
Привет,майсторки😍😊💕Боядисахме кухнята с тебеширена(домашно направена)боя;)))отгоре запечатахме с безцветен лак(за по-голяма здравина и лъскавост).Сложихме нов плот(от Баухаус),гръб-шарени плочки и воала-нова кухня.Благодарности на темата за вдъхновението,помоща,на съфорума с тебеширените бои на Ани Слоун(много насоки и съвети ни даде)🙏🏻
Купих и от битака шкафчета(чекмеджета)стари,изшкурих и намазах с масло(за декорации)
Още веднъж-няма невъзможни неща и благодаря на пишещите във форума[/img][/img][/img]

# 232
Привет,майсторки😍😊💕Боядисахме кухнята с тебеширена(домашно направена)боя;)))отгоре запечатахме с безцветен лак(за по-голяма здравина и лъскавост).Сложихме нов плот(от Баухаус),гръб-шарени плочки и воала-нова кухня.Благодарности на темата за вдъхновението,помоща,на съфорума с тебеширените бои на Ани Слоун(много насоки и съвети ни даде)🙏🏻
Купих и от битака шкафчета(чекмеджета)стари,изшкурих и намазах с масло(за декорации)
Още веднъж-няма невъзможни неща и благодаря на пишещите във форума[/img][/img][/img]
Искаме снимки Wink

# 233
# 234
gonybravo, освен много, много браво, и един голям завид! Страхотно изглежда кухнята! А тези шаренийки-плочки направо в сърцето ме уцелиха, много ги харесвам! Heart Eyes bouquet
И една молба, понеже ти е пресно, сподели, когато имаш време, как точно правихте шкафчетата, ама като за по-кретен! Simple Smile Hug

# 235
Ох, голяма красота!!! Браво.

# 236
И аз искам да чуя за тебеширената боя, моля, много моля! Страхотна ви е станала кухнята! Трябва ли да се свали старата боя, как се прави тебеширената и т.н.? И предварително благодаря!

# 237
Лелеее! Прелест! Пълна промяна Wink
Само аз малко критика да вкарам - този вид на кухнята с плота и  плочките... и тези ретро чекмеджета... хич не ми се връзват с такива "техно" дръжки Sad

# 238
Имате ли снимки на шкафовете преди?

# 239
Имате ли снимки на шкафовете преди?

Ето шкафовете before, тук също, по-напред в темата са. Peace

Общи условия

Активация на акаунт