Токуда Болница София - тема 26

• 142 888
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Не, ако си в АГ-то не ти го водят, изобщо не го извеждат от отделението, за да го видиш ти трябва да отидеш там.

# 61
Е това вече е прекалено. Разбирам да родя в някоя държавна болница и да дъжрат бебето отделно, но да платя 2 бона и три дни да се моля да го видя... Пациентите не са виновни, че нямали стаи!

# 62
  • Хасково
Ето къде отива Карагьозов http://vita.bg/д-р-карагьозов-и-екип-се-присъединяват-към-вита~570. Като цяло след всички коментари, а и след последния ми преглед при д-р Колева(който поради натовареността и, трая на повече от 3 мин общо), ме изгубиха като пациент. Освен това, моя приятелка миналата седмица лежа в гастроентерология и беше ужасена. Лошо отношение, несъобразена с проблемите храна, непочистване 3дни, лекар които само обяснява как колегите преди него нищо не са разбирали и това срещу 250лв. Каза, че дори в провинциалната държавна болница, където лежа преди това, условията са били много по-добри. Жалко, преди две години бях убедена, че когато раждам ще избера Токуда, но съсипаха болницата.

# 63
Но, апаратурата вероятно остава в Токуда. Във Вита дали ще има такава е въпросът?

# 64
Вероятно ще е дори по-добра. В Токуда имам чувството, че времето е спряло.

# 65
  • София
За другите отделения не мога да кажа, но в родилното си почистваха редовно, да не казвам като се изнесоха две родилки след тях дезинфекцираха леглата и около тях от-до, което прави на 3 дни дезинфекция на цялото легло и прилежащите шкафове и повърхности. До колкото разбрах планират ремонт, имат нужда от това, факт е, но за чисто- чисто е.

# 66
Не знам дали ще е по-добра, явно има причина само в Токуда да има лазер (цената).

# 67
Здравейте,
Някой знае ли събота и неделя дали има АГ на кабинет както през седмицата?

# 68
Ако си бременна може да отидеш да те прегледат по спешност (дежурен лекар от отделението).

# 69
  • София, България
Потвърждавам написаното от Lady Stardust от личен опит.

@ver4eto_sv, надявам се, че си добре!

# 70
Благодаря, така и направих 🤗

Чудех се дали раждането не  е започнало, но е фалшива тревога и ме върнаха вкъщи Simple Smile

# 71
  • София, България
Благодаря, така и направих 🤗

Чудех се дали раждането не  е започнало, но е фалшива тревога и ме върнаха вкъщи Simple Smile

По-добре Simple Smile Би ли споделила кой беше на смяна и как се отнесоха? Може и на ЛС Simple Smile

# 72
Минах през спешното, веднага ме изпратиха на 2 ет. Дежурна в родилното беше др. Колева и тя слезе. Прегледа ме за разкритие и на ехограф огледа водите.
Много съм доволна от нея, много внимателна, възпитана. Попита дали имам въпроси и ми даде съвети да следя за "голямото" изтичане на води и/или евентуално силни болки на кратки интервали Simple Smile
И така, успокоих се и се прибрах вкъщи.

# 73
  • София, България
Благодаря за информацията.Радвам се,че си/сте наред и вкъщи. Ще си чакаме Февруари,пък когато,тогава Simple Smile

# 74
  • гр. София
Наистина ли д-р Колева Ви е "претупала"? Тя е и моята лекарка и отдавна трябваше да ходя на профилактичен преглед, но все отлагам. Вече се чудя дали да не ходя другаде...

Общи условия

Активация на акаунт