Токуда Болница София - тема 26

• 142 903
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета, издирвам личния телефон на доктор Бойко Димитров.Ако някоя от вас го има ще съм благодарна да ми го прати на лични Simple Smile
На регистратурата записват часове чааааак за април Sad

# 91
  • София
Не знам дали е удачно да се раздават лични телефони просто ей така. Човекът може да не е съгласен телефонния му номер да се разнася насам натам.
Вариант е да отидете в приемното му време, да изчакате да минат всички със записани часове и да го помолите да ви прегледа, или там за каквото ви трябва.

# 92
  • София
Здравейте, момичета, издирвам личния телефон на доктор Бойко Димитров.Ако някоя от вас го има ще съм благодарна да ми го прати на лични Simple Smile
На регистратурата записват часове чааааак за април Sad

И аз бях молила тъй като му го изгубих при смяна на апарата, но никой наистина не ми го даде. По добре наистина отидете в приемното му време и изчакайте.

# 93
  • София
Момичета, препоръки за лекар за ЖК (не по здравна каса)?
Дали имат пакети с изследвания както по някои други клиники?

# 94
  • София
Момичета, препоръки за лекар за ЖК (не по здравна каса)?
Дали имат пакети с изследвания както по някои други клиники?

Д-р Емилия Кирякова.
За съжаление нямат пакети...

# 95
Аз препоръчвам Илиев. Той ми направи секциото. Много съм доволна. Кирякова ме прие в болницата и беше дежурна в отделението, но бих казала, че тя е по-рязка и груба по мое мнение.

# 96
  • София
Благодраря за мненията Simple Smile от 2 дни се опитвам да се свържа за да си запиша час за ФМ, но на локална регистратура никой не вдига, а на централна ме пращат там за час... Това нормално ли е според вас? За съжаление болницата ми е далече, за да отида до там само за да си запиша час, разчитах да мога да го направя по телефона.
Пък и не мога да чакам много, вече съм в 11гс и ми трябва час за другата седмица  ooooh!

# 97
Нормално е. Продължавай да опитваш.

# 98
Локалната регистратура вдигат телефона между 8.00 и 9.30. После няма шанс да ти отговорят.
Относно Кирякова, беше лекарката на едно от момичетата в стаята. Останах с много добро впечатление от нея. Беше любезна и с останалите от нас.

# 99
Пък и не мога да чакам много, вече съм в 11гс и ми трябва час за другата седмица  ooooh!
Специално за Илиев час за другата седмица се съмнявам,  че ще има. Мин. година ми записаха за след повече от месец. Сега за профилактичния преглед пак след месец и половина.

А може ли някой да ми даде инфо какво включва профилактичния преглед след раждане (цито, микробиология,  ехограф)? Прочетох по напред за някакви 170лв, които нещо ми се виждат доста и се чудя дали да не се прегледам на друго място.

# 100
Илиев не прави ФМ. Не знам защо сте се насочила съм Токуда за това изследване, дано да има специалист - преди 2 години нямаше.

# 101
  • София
Миналият път родих в Токуда, а ЖК ми беше във Фемина, но понеже бих искала пак там да родя, живот и здраве, мислех, че ще е по-удобно да карам направо и ЖК там. На сайта им пише, че предлагат женска консултация и също, че правят пълния набор изследвания (всички 3 ФМ и БХС) Учудвам се да разбера, че може би нямат специалисти... На сайта има и цени за ФМ и информация.
Ама аз така или иначе не мога да се свържа  Crossing Arms (а това е доста разочароващо)

# 102
  • София
Има специалисти за ФМ - д-р Колева със сигурност, и още една лекарка имаше 2016-та. Аз лично за тези изследвания се спрях на друг известен медицински център, в който се занимават само с това.

# 103
Знам, че Колева прави ФМ, но не ѝ знам квалификациите и затова написах, че нямат специалисти (по старо инфо). На мен лично Илиев ми написа няколко възможни места да си направя ФМ, Токуда не беше сред тях. Не, че бих ги избрала.

По принцип доста си закъсняла, Червенорозка, с часовете, затова избирай друго място и почвай да звъниш да те вместят!

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 16:22 от Анонимен

# 104
  • София
Ами не мисля, че съм - записах час за Фемина за другата седмица - можех да избирам за всеки един от дните  Simple Smile а преди малко звъннах и в Щерев за инфо - и за там няма проблем - има достатъчно часове  Peace Отпада ми Токуда, те не че и вдигнаха, след като и днес звънях 7п  Mr. Green Професионализъм на ниво.
Благодаря отново за мненията на всички!

Общи условия

Активация на акаунт