Токуда Болница София - тема 26

• 142 177
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Препоръчайте ми добър ендокринолог и кардиолог в Токуда. По време на годишните прегледи ме посъветваха да си направя консултации, иначе нямам конкретни оплаквания, но според интерниста има някакво одебеляване от едната страна на щитовидната жлеза и шум на сърцето.

# 676
Препоръчайте ми добър ендокринолог и кардиолог в Токуда. По време на годишните прегледи ме посъветваха да си направя консултации, иначе нямам конкретни оплаквания, но според интерниста има някакво одебеляване от едната страна на щитовидната жлеза и шум на сърцето.
Мога да препоръчам ендокринолог, който обаче не работи в Токуда. Ако се интересувате, пишете ми на лични.

# 677
Здравейте. В понеделник ще водя детето си при Д-р Златко Димитров ще съм благодарна за някакви мнения.

# 678
А някой има ли отзиви за гръден хирург, търся за моя близка, диагнозата е тумор на бял дроб.

# 679
  • София
Здравейте. В понеделник ще водя детето си при Д-р Златко Димитров ще съм благодарна за някакви мнения.

Аз я водих при него точно когато беше започнал - 2014 г.  Останах много доволна от вниманието и обясненията, които ми даде и насоките след това.

# 680
Благодаря! Наистина се надявам да ни помогне, защото вече съм отчаяна от некомпетентност
та на нашите лекари тук в Търново.

# 681
  • София
Здравейте, момичета! Simple Smile Бихте ли ми препоръчали добър лекар, който следи рискова бременност, по-конкретно- да е запознат с тромбофилията и работи по ЗК? Четох за д-р Колева много противоречиви мнения и ми се иска и други варианти да проуча.. За лекарите, работещи по ЗК много ли се чака за преглед? Интересува ме също, дали в частния кабинет на д-р Корсачки( при който за сега съм се насочила за по-стриктно проследяване платено), дали има доплер? Кабине му не ми е особено удобен, но приемното му време ме устройва перфектно, след 18ч, за да не отсъствам от работа през деня.

# 682
АГ, което да разбира от тромбофилия и да работи по ЗК звучи малко като виц Simple Smile За Токуда ако Колева работи по здравна каса все още ти е единствен вариант, но както вече си установила има противоречиви мнения за нея. Те Токуда не залагат на ЗК, това предполагам е ясно, имат една д-р Евтимова АГ по каса, която също е всеобщо известно, че не е желателно да се посещава дори и да е последния АГ в София.

# 683
Иди при Колева и си състави мнение от първа ръка.

# 684
  • София
Да, може би така и ще направя. Всъщност на мен лекар по ЗК ми е нужен, за да ми издава някое и друго направление за изследване, както и за болничен при нужда. Иначе е ясно, че няма да се следя основно при него. За тромбофилията чух, че Корсачки е запознат и го препоръчват и за това се насочвам към него засега, но се чудех дали има доплер в кабинета или то си задължително, знам ли...Тепърва навлизам в материята и сондирам мнения и препоръки за всичко. Grinning

# 685
Болнични може да ти издава ЛЛ и лекар, който те следи платено. Но болничните в Токуда са тегави, аз така и не ползвах от там, системата им не ми беше хич удобна. Но с първото дете се следих платено при друг лекар и той ми е давал болнични при нужда.

# 686
Доктор Корсачки като че ли не е в токуда вече.

# 687
  • София
Корсачки е бос на тема тромбофилии на мен ми разправяше преди време да съм спряла Фраксито в 36та гс, как ли пък няма да го спра в най-рисковия момент. Не знам какви противоречиви мнения си чула за Колева, но тази жена ми спаси живота и е изключително внимателна и обстойна при преглед, дава си веднага телефона  и отховаря за всяка  глупост на вайбър, винаги обяснява и абсолютно никога не претупва преглед. Гледа ме всеки пък и с коремен и с вагинален ехограф и ми прави доплер. Следя се при  нея по каса и платено. Аз съм с голям проблем при тромбофолиите, даже трябваше заради много рязко завишаващи се нужди от нмх да редуцирам единия близнак в 12гс. В момента съм на 0,6 плюс аспирин 100мг всеки ден и двете.

# 688
Д-р Корсачки е много мил и добър АГ специалист, но е на Вие с тромбофилиите. Искаше и на мен да ми спира терапията 2 седмици по-рано. Казах му категорично, че това няма да се случи. Следих се по ЗК при Колева и при нея родих. Изключително съм доволна. Винаги знаех че при проблем, мога да й се обадя. Бях с рискова бременност и затова и почнахме по-рано с тоновете.  Беше готова ако тръгне раждане и на Коледа да бъде в болницата. Нямаше я 1 седмица и ме беше подготвила какво да правя ако тръгне раждане. Беше определила Димитров за заместник, но моите сладури си изчакаха датата на секциото.
На твое място с тромбофилия не бих родила при никой друг освен при Колева. Професионалист! Няма нужда да се харесвате, важното е да си в сигурни ръце и ти и бебето. Много адекватна е.

# 689
Аз миналата седмица се записах про д-р Колева по ЗК, бях при нея за пръв път и останах много приятно очарована. Беше супер внимателна, обясни ми всичко много подробно, веднага ми даде телефона си.. супер впечатление ми направи.. дано да се запази до края.

Общи условия

Активация на акаунт