Токуда Болница София - тема 26

• 142 165
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Честно да ти кажа за пръв път чувам, че някой лежи в Токуда по каса и не е дал един лев.

# 706
Аз лежах преди месец за задържане 6 дни по каса , дори бях в самостоятелна стая, правиха изследвания, на изписване не платих абсолютно нищо и ми дадоха болничен 35дни.

# 707
Случва се, аз имам наблюдения, но от друго отделение. Мой близък лежа по каса и не плати нищо. Ама от лекаря ли зависи, що ли, не знам честно казано.

# 708
  • София
Всички момичета, с които бях в стая, също не са плащали нищо. Правиха ми кръвни изследвания , взимаха ми стерилна урина и МБ, и за тях нищо не съм плащала. Между другото, миналата година лежах със сина ми в педиатрията и също нищичко не сме плащали.

# 709
  • София
Моя приятелка искаше болничен. Казаха й, че трябва да остане в отделението 3 дни или да заплати 200 или 300 лв.
Тя избра да първия вариант.

В детското отделение е отпаднала таксата, нищо допълнително не се заплаща освен самостоятелната стая.

# 710
  • София
Това е такса при условие, че фиктивно я водят, че лежи, а тя не лежи. Иначе ако действиетлно си е в отделението за задържане, не се плаща нищо, пак да кажа, с риск да стана досадна.

# 711
Здравейте! Някой може ли да ми каже д-р Нашар в кои дни приема за ЖК? По принцип се следя и мисля да раждам при д-р Богданова, но се оказва, че на термина ми е в отпуск и търся алтернатива. Попитах я тя към кого би ме насочила в случай, че не родя по-рано и тя спомена Илиев и Кирякова, но сякаш д-р Нашар ми вдъхва по-голямо доверие от прочетеното за всички тези лекари.

# 712
Това е такса при условие, че фиктивно я водят, че лежи, а тя не лежи. Иначе ако действиетлно си е в отделението за задържане, не се плаща нищо, пак да кажа, с риск да стана досадна.

Аз ти вярвам, просто съм учудена, защото и аз съм лежала с детето в Токуда, мъжът ми също по друг повод, свекърва ми и тя. Както и да е, вероятно зависи от нещо (стая, пътека и прочие).

# 713
  • София
Здравейте! Някой може ли да ми каже д-р Нашар в кои дни приема за ЖК? По принцип се следя и мисля да раждам при д-р Богданова, но се оказва, че на термина ми е в отпуск и търся алтернатива. Попитах я тя към кого би ме насочила в случай, че не родя по-рано и тя спомена Илиев и Кирякова, но сякаш д-р Нашар ми вдъхва по-голямо доверие от прочетеното за всички тези лекари.

Понеделник след 15.00 часа. Юли със сигурност е на работа.

# 714

Понеделник след 15.00 часа. Юли със сигурност е на работа.
Благодаря! Прочетох някъде, че и Август ще е на работа, а моят термин е тогава Simple Smile

# 715
  • София

Аз ти вярвам, просто съм учудена, защото и аз съм лежала с детето в Токуда, мъжът ми също по друг повод, свекърва ми и тя. Както и да е, вероятно зависи от нещо (стая, пътека и прочие).

Само да добавя, че 2014та лежах със сина ми в педиатричното на Токуда и тогава платих и то не малко като сума, бяхме пак в обикновена стая с четири легла и пак със съшата диагноза бронхеолит, затова аз също много се изненадах миналата година като не ми взеха нито лев при същите условия.
А за задържането в АГто, не само че не платих ми даже на далавера бях, защото после се полагаха два безплатни ехографа до 30 дни след изписването и така спестих 100лева Grinning

# 716
Токуда от преди 4 години е различно от Токуда сега. Собствениците са други.

# 717
Да де, ама новите собственици вдигнаха доволно цените. Няма много логика да не се плаща вече престоя в болницата, но пък е добре дошло. Естествено дано не се налага!

# 718
  • София
Аз също си мислех, че цените в Токуда са най-високи, но явно почти навсякъде са такива. Днес бвяхме на преглед в очна клиника и прегледа беше 60 лв. Лекарката няколко пъти ми каза да взема направление за следващия преглед.  Миналата година по същото време платих 40 лв. В 1 ДКК също са платих 62-лв. В никакъв случай не отговарят на доходите ни, но това е тема на друг разговор.

Скоро бяхме с детето в Педиатрията на Токуда и нищо не съм плащала.

# 719
  • София
Здравейте,
някоя от Вас мами следила ли е бременността си при Д-р Апостолова-Кенарова (Токуда)  и съответно раждала при нея? С какви впечетление сте останали?

Общи условия

Активация на акаунт