Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 265
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
При кой хематолог ходиш във Варна ?

# 106
  • варна
Сега ще ходя за първи път при Цанева в дкц4, за нея ми каза една позната, в сряда съм, надявам се да остана доволна!

# 107
Аз по принцип знам, че се следи за кръвотока, но на мен не ми е правено. Прави ли се някъде в Пловдив и д-р Петрова ли трябва да ми го назначи?

# 108
  • варна
Мисля, че трябва да има някой от Пловдив да ти каже къде или питай Петрова!

# 109
Благодаря за своевременните отговори на всички! На veneta 191 специално! Бъдете здрави и щастливи!

# 110
  • варна
За нищо и на теб здраве и всичко хубаво!

# 111
Благодаря!:heart:

# 112
veneta191,много благодаря .Какви изследвания да нося при посещение при хематолог ?

# 113
  • варна
Никакви той ще ти назначи каквото трябва,първо на консултация и ще ти каже, аз така в сряда ще съм за първи път и ще ми каже какво да пускам да се следя!

# 114
Няма ли да се интересува от гинети4ните .

# 115
  • варна
Да това ще го нося за тромбофилията да го види, най-добре влезте в групите за тромбофилия, които ви казах там има хора много по- наясно от мен!

# 116
Здравейте,утре доктор Петрова ме вика на преглед след неуспешно инвитро.Тъй като ми вдигна Гери,не можах да попитам дали ще е само консултация и да обсъдим какво ни предстои или ще преглежда.,със страшни кръвоизливи съм и затова питам.Моля ви,ако има някой преминал през това да ми пише.

# 117
Здравейте,утре доктор Петрова ме вика на преглед след неуспешно инвитро.Тъй като ми вдигна Гери,не можах да попитам дали ще е само консултация и да обсъдим какво ни предстои или ще преглежда.,със страшни кръвоизливи съм и затова питам.Моля ви,ако има някой преминал през това да ми пише.

И моята менструация след неуспешното ин витро беше доста обилна. Продължи някъде 10 дена, но първите три бяха брутални- болки и кръв в изобилие. После се нормализираха нещата, втория цикъл се забави после 4-5 дена, но сега 3 месеца след процедурата всичко е наред и събирам сили за вотри опит.
Пожелавам ти и при теб нещата да се нормализират и скоро да станем мами Simple Smile

# 118
Момичета, как протичат трансферите в клиниката?

# 119
Момичета, как протичат трансферите в клиниката?

Мога да ти кажа как мина при мен.
Приеха ме сутритна към 10, ембриолога дойде при нас за да говорим за ембрионите ни, обсъдихме колко да се върнат, после ме настаниха в болничната стая и ми казазаха да пия вода, така че да ми се пишка доста. Трансферът ми беше в 13.30 някъде. В операционната пускат на монитора ембриончетата и може да ги видиш на екрана. Като цветенца са Simple Smile после ги връщат обратно, което става за точно 2 минути. Няма болка, не си под упойка, само дето неиздържащо ти се пишка. След това те връщат обратно в стаята за да полежиш.
Това е всъщност най-приятната част от цялата процедура.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт