Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 308
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,една моя приятелка се е насочила за Ню Лайф ,но няма регистрация тук и ме помоли да попитам във вашата тема...!
Имате ли идея ,колко струва една инсеминация..и колко струва донорският мателиял (те са с мъжки фактор)
Сърдечно Ви благодаря!

# 121
Аз инсеменация нямам,но като ми беше трансфера с мен имаше дама за инсеменация и плати 450 лв. мисля,за донорския материал мисля,че е около 700 лв. Като отиде на преглед,ще е и кажат цените със сигурност!

# 122
Здравейте момичета, имам въпрос..
Предстой ми изследване БХС за Даун и други малоформации. От клиниката ми предложиха два варианта.
1. Безплатен БХС в Отделението по медицинска генетика, което се намира на територията на първа база на УМБАЛ «Св.Георги»
2. В Медецински център Света Петка в София в сградата на 20 ДКЦ.
Какво е вашето мнение, някой бил ли е на някое от двете места с малко повече информация...

# 123
Kevi_lina аз не дочаках моя БХС, но щях да го правя в Св. Петка по препоръка на моята лекарка,която е репродуктивен специалист и има някакви наблюдения върху колегите си. Тя ми я препоръча защото там работели с някаква система за по-точно изчисление на рисковете, ако не се лъжа от Лондон.
Другия вариант, който ми предложи, е МЦ Фемина. Но на едно от двете места трябваше да се ходи допълнително да се пускат кръвни изследвания в Майчин Дом, не помня обаче в кое така че провери задължително.

# 124
В Света Петка работели по системата на проф. Николаидис. Той е разработил тези тестове, или нешо такова май разбрах... не съм сигурна. Аз за "Свети Георги " в Пловдив за първи път чувам и за това исках да попитам за мнения..
Belalli, съжалявам много за случилото се, много....

# 125
  • Пловдив
Момичета,СГ колко време има давност...?Направили сме ноември и сега пак искат  ooooh!

# 126
Зависи за какво ви я искат. Ако е за инсеминация/ин-витро е с давност 3 месеца.

# 127
  • Пловдив
Зависи за какво ви я искат. Ако е за инсеминация/ин-витро е с давност 3 месеца.
за инсеминация ще е...не ми се дават излишно 100лв...няма смисъл.

# 128
При вас са минали 2 месеца. Още повече в деня на инсеминацията пак ще ви направят СГ.

# 129
  • Пловдив
При вас са минали 2 месеца. Още повече в деня на инсеминацията пак ще ви направят СГ.
Ясно де...ама така ще станат 2 СГ  Confused Кому е нужно?

# 130
Поговорете с гинеколога и му кажете, че имате актуална СГ. То реално няма какво толкова да се промени за 2 месеца. Та те трансмисивните изследвания важът 3 месеца.

# 131
  • Пловдив
Поговорете с гинеколога и му кажете, че имате актуална СГ. То реално няма какво толкова да се промени за 2 месеца. Та те трансмисивните изследвания важът 3 месеца.
Peace
Питах главната сестра и искат нови...но в понеделник ще се говори пак.

# 132
Естествено, че така ще кажат Simple Smile

# 133
Ние с Ema_P сме минали по същия път Wink

# 134
Здравейте,момичета!Миналия месец бях на преглед прид-р Петрова,изписа ми дуфастон за 10 дни 2*1 след доказана овулация и каза след като го спра,да изчакам 2 дни,ако не ми дойде цикълът-взимам тест.Така и направих.Показа втора бледа черта, след 2 дни направих друг- по-наситена, но пак по бледа от другата.И в същия ден получих кафеникаво зацапване.От следващия ден започнах да пия дуфастон 3*1/понеже беше събота, ходих в държавна болница при дежурен лекар/.До вчера си имах зацапване, което след снощните болки ниско долу вече има и червено.И този дуфастон явно не трябва да го пия вече.Искам да се обадя на д- р Петрова,вие лично на нея звъня  ли сте или само на регистратурата?Има един мобилен номер на рецептата, та си мисля на него дали мога да позвъня?

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 08:09 от kristina_

Общи условия

Активация на акаунт